Psychotropowe ćpuny
Moderator: moderatorzy
Re: Psychotropowe ćpuny
trzeba po prostu strac sie spalac to co zjadasz. fajnie gdy jedzenie smakuje, to dobry znak i frajda. oznacza tez chyba dobre zdrowie i dobry stan ducha. wazne tez by nie zpominac o ruchu. dziennie pare kilometrow marszu i waga sama leci w dol warto takze pamietac o regeneracji i odpoczynku. sen jest bardzo wazny. odpowiednia ilosc snu musi byc zapewniona. do tego dobra dieta, dobre suplementy i da sie trzymac odpowiednia wage
Duzo wszystkiego dobrego dla ciebie Jezyku w Nowym Roku! Duzo zdrowia, kasiory i oczywiscie milosci oraz splenienia wszystkich marzen!!! Niech sie wiedzie i darzy!
Duzo wszystkiego dobrego dla ciebie Jezyku w Nowym Roku! Duzo zdrowia, kasiory i oczywiscie milosci oraz splenienia wszystkich marzen!!! Niech sie wiedzie i darzy!
Dzięki
Na wadze już mam 5 kg więcej - w niecały miesiąc. Dodałam chodzenie rano do pracy 5 i pół kilometra, po pracy też wracam pieszo - razem daje to 11 km marszu dziennie i waga nie spada , byłam też w sobotę i środę na treningu w klubie fitness . Jestem załamana zrozpaczona mam myśli samobójcze ...ja po po prostu nie chce żyć jako ekstremalny grubas a leki neuroleptyczne przestawiają mi coś w mózgu i tylko chce mi się ciągle jeść
Na wadze już mam 5 kg więcej - w niecały miesiąc. Dodałam chodzenie rano do pracy 5 i pół kilometra, po pracy też wracam pieszo - razem daje to 11 km marszu dziennie i waga nie spada , byłam też w sobotę i środę na treningu w klubie fitness . Jestem załamana zrozpaczona mam myśli samobójcze ...ja po po prostu nie chce żyć jako ekstremalny grubas a leki neuroleptyczne przestawiają mi coś w mózgu i tylko chce mi się ciągle jeść
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Są leki po których się nie tyje
Tak mi mówiono za każdym razem w szpitalu - że po tych lekach nie tyje się, a potem przybywało mi 40 kg w ciągu roku !!!
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
spokojnie. potrzeba systematycznosci. zawsze z poczatku waga stoi w miejscu, a potem zleci bardzo raptownie. nie jestes grubas! jeszcze inna sprawa, ze nie od razu waga leci w dol, z tego prostego powodu, ze tluszczyk zmienia sie w miesnie, ktore waza sporo wiecej ale przy tym czlowiek zaczyna wygladac mega atrakcyjnie. w przypadku faceta jest sie bardziej umiesnionym, kobieta nabiera cudowanych ksztaltow pomimo tego, ze nie jest jakos strasznie wychudzona. moim zdaniem to jest znacznie bardziej sexi niz same kosteczkiJeżyk pisze: ↑pt sty 17, 2025 5:00 am Dzięki
nie przejmuj sie tak, cwicz nadal i zobaczysz niedlugo wspaniale efekty! pamietaj koniecznie o nawadnianiu sie i elektrolitach, bardzo dobre jest do tego Oshi
bardzo duzo chodzisz wiec na efekty nie bedziesz musiala jakos dlugo czekac. mowie powaznie. troszke ciepliwosci Jezyku! nie poddawaj sie, glowa do gory! nie kombinuj z lekami bo od tego grozi szpital