O czym myślą ludzie...
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: O czym myślą ludzie...
Ja myślę o wszystkim i niczym z naciskiem o niczym.
Nie to co kiedyś.
Nie to co kiedyś.
LaDopamina
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja duzo rozmyslam. Za duzo.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ja kiedyś tak myślałem intensywnie, że nie mogłem zasnąć. Chwalić Boga za olanzapinkę! A Ty unreal laseczka czy choposzek? Pytam, bo mamy tu deficyt laseczek.

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
mysle, ze musi byc czas na wszystko, czas na myslenie i czas na niemyslenie
calkiem bezmyslnie chyba trudno zyc
ja czasem lubie chwile sobie porozmyslac tuz po przebudzeniu, a czasem przed zasnieciem. cos jak rozrachunek z dnia ale to tez nie zawsze tylko wtedy gdy zachodzi taka potrzeba
a co mysla inni? nie tak ze nie warto tym sie nie przejmowac zupelnie ale to musi byc w zdrowych granicach. bo gdzy to przeslania nam wszystkie inne sprawy mowa juz o objawach psychotycznych. chyba nie nalezy zyc wylcznie tym co inni mysla. kazdy ma swoje zycie i winien glownie na tym sie skupiac. czasem owszem z nudow ludzi zyja cudzym zyciem, nalezy wtedy to wybaczac i nie brac zbytnio do siebie
calkiem bezmyslnie chyba trudno zyc
ja czasem lubie chwile sobie porozmyslac tuz po przebudzeniu, a czasem przed zasnieciem. cos jak rozrachunek z dnia ale to tez nie zawsze tylko wtedy gdy zachodzi taka potrzeba
a co mysla inni? nie tak ze nie warto tym sie nie przejmowac zupelnie ale to musi byc w zdrowych granicach. bo gdzy to przeslania nam wszystkie inne sprawy mowa juz o objawach psychotycznych. chyba nie nalezy zyc wylcznie tym co inni mysla. kazdy ma swoje zycie i winien glownie na tym sie skupiac. czasem owszem z nudow ludzi zyja cudzym zyciem, nalezy wtedy to wybaczac i nie brac zbytnio do siebie
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja czasem tak mam, ze najda mnie rozmyslania przed snem i musze brac cos nasennego.przegłosowany pisze: ↑czw paź 24, 2024 12:30 pm Ja kiedyś tak myślałem intensywnie, że nie mogłem zasnąć.
tak, a czasem sen nie przychodzi. natomiast braki snu sa bardzo ale to bardzo dla nas niewskazane
myślę, że znów jestem wypompowany jak pompka..... Nic mnie nie cieszy, i popadam w depresje
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ja myślę na okrągło o mojej pasji. Rysowanie nadaje memu zyciu sens. Tym żyję. Bo jeszcze dzięki rysowaniu widzę dla siebie szansę, a nie było tak od początku i nie zgodzę się z tym, że mam talent. Po prostu dużo rysowałem by tak nauczyć się jak teraz rysuję.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Proste, mimo że takie nie było.
-
- zaufany użytkownik
Na szczęście nie wiem o czym myślą... i mnie to nie ciekawi.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
O jedzeniu często myślą .
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
trzeba odnalezc cos co cie cieszy i daje zapal oraz powera. motywacje na kazdy kolejny dzien. jakies fajne konstruktywne zajecie. jakas pasje. bez tego jest serio bardzo ciezko
mysle ze kazdy takie cos ma lub mial. trzeba to sobie tylko przypomniec
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ludzie nie myślą.
plyna z pradem czesto, to fakt