.
Moderator: moderatorzy
.
Ostatnio zmieniony czw paź 24, 2024 9:50 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Chory to każdy niezadowolony, lub np potępiony. Zdrowy według demonów to każdy szczęśliwy: sprzyja mu świat i ludzie, jest dumny kim jest, chwali go rodzina i znajomi. Zadowolony to inaczej zdrowy, wg demonów.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Czujesz brak SPOKOJU i ZAJADANIE STRESU, często jesz i pijesz, aby się uspokoić
No tak, dieta jest ważna. Spokój i dieta , to idzie w parze.

- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Czujesz brak SPOKOJU i ZAJADANIE STRESU, często jesz i pijesz, aby się uspokoić
Ja raz schudłem już 35 kg ale wróciło sporo po olce min. Znachor stwierdził, że depresja i wywołał u mnie sen i ssanie żołądka na zmianę. To było kiedyś ale dzisiaj trudno zejść z wagi.

.
Ostatnio zmieniony czw paź 24, 2024 9:51 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Chory to każdy niezadowolony, lub np potępiony. Zdrowy według demonów to każdy szczęśliwy: sprzyja mu świat i ludzie, jest dumny kim jest, chwali go rodzina i znajomi. Zadowolony to inaczej zdrowy, wg demonów.
.
Ostatnio zmieniony czw paź 24, 2024 9:51 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.