Moim marzeniem jest ożenić się z feministką .
Moderator: moderatorzy
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
Moim marzeniem jest ożenić się z feministką .
Zawsze imponowały mi samodzielne kobiety . Nie takie co to je trzeba wspierac finansowo , trzeba wszystkie naprawy w domu robić za nie . Tylko takie co same zarobią kase ( najlepij dużo ) .
W róznych mediach takich jak TVN i GóWno lansowany jest poglad że takimi kobitami są FEMINISTKI . Czy znacie jakąś taką Feministkę . A jeżeli tak to czy byłąby ona chetna na ( takiego jak ja ) FACETA ?
W róznych mediach takich jak TVN i GóWno lansowany jest poglad że takimi kobitami są FEMINISTKI . Czy znacie jakąś taką Feministkę . A jeżeli tak to czy byłąby ona chetna na ( takiego jak ja ) FACETA ?
- PuszkinKochajacyLaysy
- zarejestrowany użytkownik
Re: Moim marzeniem jest ożenić się z feministką .
feministki nie chciałby by cię utrzymywać
ale rożne lesbijki do mnie piszą że chciałby cię poślubić.. prawie codziennie jakaś do mnie pisze w tej sprawie
ale rożne lesbijki do mnie piszą że chciałby cię poślubić.. prawie codziennie jakaś do mnie pisze w tej sprawie
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
PuszkinKochajacyLaysy pisze: ↑czw wrz 19, 2024 3:08 pm feministki nie chciałby by cię utrzymywać
Nie dopusciłbym do tego zeby matka moich dzieci była jedną z was . Ale jeżeli te lesbijki są zainteresowane niezoobowiązującym trójkącikiem to zdjecia ( ma być wyrażna twarz ) proszę wysyłąć na Puszkin44@interia.eu .
zdecydowanie warto. moze nie ozenic sie ale poprostu byc razem
samemu jest sporo trudniej, nudniej i bez sensu, to znaczy bez sexu
jest zwyczajnie latwiej razem pod kazdym wzgledem, wszystkie wydatki na pol i wychodzi sporo oszczedniej
do tego wzajemne wparcie osob ktore sie rozumieja i przede wszystkim rozumieja swoja chorobe, a nie ze jak cos powiesz to wytrzeszcz na calego
fajniej jest zyc razem niz samemu
samemu jest sporo trudniej, nudniej i bez sensu, to znaczy bez sexu
jest zwyczajnie latwiej razem pod kazdym wzgledem, wszystkie wydatki na pol i wychodzi sporo oszczedniej
do tego wzajemne wparcie osob ktore sie rozumieja i przede wszystkim rozumieja swoja chorobe, a nie ze jak cos powiesz to wytrzeszcz na calego
fajniej jest zyc razem niz samemu
- zdrowy
- zaufany użytkownik
bierz ślub, nie żeń się!!!PuszkinKochajacyLayle pisze: ↑pt wrz 20, 2024 6:56 pmPuszkinKochajacyLaysy pisze: ↑czw wrz 19, 2024 3:08 pm feministki nie chciałby by cię utrzymywać
Nie dopusciłbym do tego zeby matka moich dzieci była jedną z was . Ale jeżeli te lesbijki są zainteresowane niezoobowiązującym trójkącikiem to zdjecia ( ma być wyrażna twarz ) proszę wysyłąć na Puszkin44@interia.eu .
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
zdrowy pisze: ↑ndz wrz 22, 2024 9:23 pmbierz ślub, nie żeń się!!!PuszkinKochajacyLayle pisze: ↑pt wrz 20, 2024 6:56 pmPuszkinKochajacyLaysy pisze: ↑czw wrz 19, 2024 3:08 pm feministki nie chciałby by cię utrzymywać
Ale my przecież mówimy o feministkach .
a chciałbyś żeby Cię feministka wzięła pod pantofel?
bo ja nie
bo ja nie
- zdrowy
- zaufany użytkownik
Jeśli mam być szczery to żaden z was dwóch nie ma szans na ślub. pozdrawiam i zamykam temat
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
ja też się nie nadaję na męża.. i nie czuję potrzeby brania ślubu
i tak mnie życie wychowało że czuję antypatię do ładnych kobiet , a te brzydkie są mi obojętne
i tak mnie życie wychowało że czuję antypatię do ładnych kobiet , a te brzydkie są mi obojętne
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
smutne ale tak sobie mysle, ze jakby cie jakas pokochala to bys poczul sympatie bankowo
antypatia chyba bierze sie stad, ze podswiadomie wiesz ze sa niedostepne
antypatia chyba bierze sie stad, ze podswiadomie wiesz ze sa niedostepne
Skąd takie informacje?
Znalazłam jakiś artykuł ale o trochę innym przypadku. Patrz komentarz.
https://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/ ... ad-image-7
ja znam takie małżeństwo ze schizofrenią, musieli oszukać księdza że nie mają schizofrenii żeby udzieli im ślubu
nie wiem może coś się od tej pory zmieniło?
nie wiem może coś się od tej pory zmieniło?
od prawnikaPamal pisze: ↑śr wrz 25, 2024 12:42 pm Skąd takie informacje?
Znalazłam jakiś artykuł ale o trochę innym przypadku. Patrz komentarz.
https://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/ ... ad-image-7
da sie to obejsc ale wtedy slub jest niewazny i podlega uniewaznieniu plus dalsze sankcje
ludzie od zawsze starali sie obchodzic prawo na rozne sposoby ale nie wiem czy to wlasciwa droga i czy na tym to ma polegac
ciezko na oszustwie jest zbudowac cos trwalszego niz domek z kart
jak ktos chce slubu, to mozna isc do lasu albo w gory, kleknac, pomodlic sie wspolnie i wziac ptaki i wiatr za swiadkow
bo slub nie powinien byc na pokaz ani dla majatkow
to jest przymierze dwoch serc i nie potrzeba do tego sadow i urzedow
jak ktos chce slubu, to mozna isc do lasu albo w gory, kleknac, pomodlic sie wspolnie i wziac ptaki i wiatr za swiadkow
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
canngurro pisze: ↑śr wrz 25, 2024 1:58 pm ludzie od zawsze starali sie obchodzic prawo na rozne sposoby ale nie wiem czy to wlasciwa droga i czy na tym to ma polegac
To są piekne słowa Canguro tylko mi na takiej podstawie prawnej nie zwiekszą metrażu mieszkania socjalnego które mam dostać w pierwszej połowie przyszłego roku .