Od której macie stany lękowe?
Moderator: moderatorzy
Od której macie stany lękowe?
to zastanawiające ale ja zawsze tak ok. 18:00
zawsze
na co to sugeruje? że to przez lekki które biorę o 13:00? z rana biorę benzodiazepiny a o 13:00 już nie, bo tak mi przypisała lekarz
leki o 7:00 trochę zamulają.. mieszają się z lekami na noc
potem o 13:00 tez zamulają ale przed lekami o 20:00 pojawia się lęk
godzinę po lekach o 20:00 pojawia się najpierw ulga a potem senność.. i to tak że czasem aż szczypie w mózg
ciekawe dlaczego tak jest. może można to jakoś naprawić? - w sensie nie mieć lęków?
zawsze
na co to sugeruje? że to przez lekki które biorę o 13:00? z rana biorę benzodiazepiny a o 13:00 już nie, bo tak mi przypisała lekarz
leki o 7:00 trochę zamulają.. mieszają się z lekami na noc
potem o 13:00 tez zamulają ale przed lekami o 20:00 pojawia się lęk
godzinę po lekach o 20:00 pojawia się najpierw ulga a potem senność.. i to tak że czasem aż szczypie w mózg
ciekawe dlaczego tak jest. może można to jakoś naprawić? - w sensie nie mieć lęków?
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Od której macie stany lękowe?
Jak tylko są kłótnie w domu.
- Józef80
- zaufany użytkownik
U mnie są rzadkie i nie ma reguły co do godziny.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
u mnie lęki są związane z aktywnością, czy znikają ??? raczej nauczyłam się z nimi żyć jeśli siedzę w domu. Godzina jest bez znaczenia.
Jazda pociągiem, skorzystanie z autobusu w dużym mieście, to są moje lęki. Czy ogarnę, czy zrozumiem.
Właściwie ja nie wierzę że są urojeniami, bo ta miażdżyca już tam poczyniła swoją robotę w mózgu.
Ale moja psycholog zawsze mówi ,, jak pani sobie z tym radzi pani Jaskółko? co pani w związku z tym robi?''
I weź tu pozwól sobie na marudzenie hehehe ciągle wymagają i wymagają aby sobie radzić. Nie ma lekko jak się ma taką psycholog.
Jazda pociągiem, skorzystanie z autobusu w dużym mieście, to są moje lęki. Czy ogarnę, czy zrozumiem.
Właściwie ja nie wierzę że są urojeniami, bo ta miażdżyca już tam poczyniła swoją robotę w mózgu.
Ale moja psycholog zawsze mówi ,, jak pani sobie z tym radzi pani Jaskółko? co pani w związku z tym robi?''
I weź tu pozwól sobie na marudzenie hehehe ciągle wymagają i wymagają aby sobie radzić. Nie ma lekko jak się ma taką psycholog.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- amigo
- zaufany użytkownik
Według mnie raczej większość psychologów ma takie teorię żeby radzić sobię "samemu", bez leków uspokajających.
Z kolei jak pójdziemy z takimi problemami do psychiatry to raczej zamiast pocieszenia i otuchy dostaniemy leki.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Mam silny lek przed realnym swiatem bardzobdlugo zylem w swoim swiecie wymaginoewanym
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Mialem silne leki jak bylem w sklepie i do tego mam jeszcze taki motyw ze mam parcie na stolec macie takie wkrety.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
u mnie lęki skolidowane są z fazą cyklu. Jak mam pms to i lęki i niepokój się pojawiają.
U mnie lęki zwykle pojawiają się rano lub przed południem, po południu i wieczorem jest już lepiej. Do tego stopnia lęki nie dają żyć że czasem też nawet do sklepu ciężko wejść... ehh...
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Pokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xDcanngurro pisze: ↑ndz mar 10, 2024 8:39 pmCatastrophigłupek pisze: ↑ndz mar 10, 2024 3:08 pmPałka króla evot to jest toprzegłosowany pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:08 am Januszek ciągnie druta
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Mam lęki praktycznie cały dzień. Biorę pregabalinę.
- acetylfentanyl
- bywalec
- Status: paranoidalny
rozpoczynają się rano najczęściej jak po prostu wstanę, potem w południe około 12, a potem w wieczór około 19-20
narkoman i schizofrenik
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
NON - STOP .
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja mam stany lékowe jak zaczynam sie czyms stresowac albo jak sa krzyki w domu.
mam lęki szczególnie jak jestem po za domem, a jak wracam to lęk znika
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
dawno nie miałem lęków
A czy ktoś ma silne Silny Lęk z Amnezją ? utrzymujący się pół dnia ,czy tylko ja mam tak przesrane biorę dodatkowo pregabaline i cital i żre jak cukierki lorafen