jak dsotane bana będzie mi smutno.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
-
- bywalec
- Status: oragnizacja służąca zorganizowaną pomocą dla potrzebujących wsparcia w postaci dobicia tępym nożem kuchennym ogłuszając wcześniej ją żeby nie dostałą orgazmu podczasu operacji nożem.
jak dsotane bana będzie mi smutno.
moi pijarowcy mówią, że to negatywnie wpłynie na mój wizerunek.
To nieważne co powiesz, co zrobisz. jutro wstaje nowy dzień. powiedział przed ścięciem na szubienicy skazaniec.
Re: jak dsotane bana będzie mi smutno.
Ocybylator@cegiełka dla schizoli pisze: ↑ndz kwie 03, 2016 2:09 pm moi pijarowcy mówią, że to negatywnie wpłynie na mój wizerunek.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Re: jak dsotane bana będzie mi smutno.
cegiełka dla schizoli pisze: ↑ndz kwie 03, 2016 2:09 pm moi pijarowcy mówią, że to negatywnie wpłynie na mój wizerunek.

streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia: