Czy psychiatrzy wierzą symulantom?
Moderator: moderatorzy
Re: Czy psychiatrzy wierzą symulantom?
Lepiej nie symulować. Ja symulowałem na komisji wojskowej w maju 1996 roku, nie miałem,żadnych objawów schizofreni,0, i co? Dostałem kategorię D, czyli niezdolny do służby wojskowej w czasie pokoju. Po miesiącu leczenia lekami Peranazinum i Pridinol. Bardzo stare leki. A zwłaszcza Pridinol. Po Pridinol zacząłem mieć zwidy jak w przypadku prawdziwej schizofreni. i kur.., męczę się z tymi zwidami już 26 lat. Zycie zjebane. Zdrowie psychiczne i fizyczne też. Wszysczy moi koledzy z podstawówki pokończyli szkoły, pożenili się,dorobili się samochodów,nawet drogich,a ja autobusem jeżdże i na nogach chodzę. Ani żony, ani dzieci, tylko ta moja miłość,czyli renta socjalna jeszcze przez 2 lata. Gdybym mógł cofnąć czas, to na tej Komisji Wojskowej nic, a nic bym nie symulował. Tak właśnie ja zrobiłem sobie jaja z psychiatry, a psychiatra zrobił ze mnie Pridinol`em wariata. I koniec. Muszę brać Kwetaplex 600 mg/dobę do końca, życia, bo jak nie wezmę to jestem nieobliczalny.
Mi się przez wiele lat wydawało że symuluję schizę ale odstawienie leków zweryfikowało że jednak mam przewlekły problem psychiatryczny. Lecz przez długie lata wmawiałem sobie i innym że jestem schizofrenikiem. Powodem tego była hospitalizacja w dzieciństwie i to że w szkole mi wmawiali że jestem głupi bo inaczej myślę niż reszta ludzi. W końcu sam w to uwierzyłem i zacząłem się doszukiwać choroby u siebie. Teraz wiem że coś grubszego jest na rzeczy. Ewidentnie mam objawy które bardzo męczą i wywaliły mnie z życia społeczno zawodowego na długie lata.
Bóg Cię kocha!!!
A lekarze nazywali to różnie w końcu nazwali to schizofrenią atypową
Bóg Cię kocha!!!
Wydaje mi się, ze jednak nie wierzą. Dobry psychiatra, który przez lata miał styczność z wieloma przypadkami schizofrenii, będzie w stanie zdiagnozować czy rzeczywiście jest to schizofrenia czy może jednak symulacja.
Podejrzewam, że można oszukać osobę niedoświadczoną, ale nie lekarza z wieloletnim oświadczeniem.
https://www.twojpsycholog.online/zakres ... hizofrenia
Szczególnie, ze metod diagnozy jest wiele.
Podejrzewam, że można oszukać osobę niedoświadczoną, ale nie lekarza z wieloletnim oświadczeniem.
https://www.twojpsycholog.online/zakres ... hizofrenia
Szczególnie, ze metod diagnozy jest wiele.
Ostatnio zmieniony śr lut 28, 2024 9:36 am przez Mirelage, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie narzekaj bo bys mogl juz dawno nie zyc. jak brat byl w jednostce to byla plaga samobojstw, jeden sobie w usta strzelil na poligonie, drugi z okna, trzeci sie udusil na jakims pasku. Serio nie masz czego zalowac. Dla przypomnienia obejrzyj jeszcze raz Samowolke. Pieniadze i samochody to nie wszystko, przynajmniej zyjeszeinsam pisze: ↑pn kwie 25, 2022 7:23 pm Lepiej nie symulować. Ja symulowałem na komisji wojskowej w maju 1996 roku, nie miałem,żadnych objawów schizofreni,0, i co? Dostałem kategorię D, czyli niezdolny do służby wojskowej w czasie pokoju. Po miesiącu leczenia lekami Peranazinum i Pridinol. Bardzo stare leki. A zwłaszcza Pridinol. Po Pridinol zacząłem mieć zwidy jak w przypadku prawdziwej schizofreni. i kur.., męczę się z tymi zwidami już 26 lat. Zycie zjebane. Zdrowie psychiczne i fizyczne też. Wszysczy moi koledzy z podstawówki pokończyli szkoły, pożenili się,dorobili się samochodów,nawet drogich,a ja autobusem jeżdże i na nogach chodzę. Ani żony, ani dzieci, tylko ta moja miłość,czyli renta socjalna jeszcze przez 2 lata. Gdybym mógł cofnąć czas, to na tej Komisji Wojskowej nic, a nic bym nie symulował. Tak właśnie ja zrobiłem sobie jaja z psychiatry, a psychiatra zrobił ze mnie Pridinol`em wariata. I koniec. Muszę brać Kwetaplex 600 mg/dobę do końca, życia, bo jak nie wezmę to jestem nieobliczalny.
tak sie to konczy jak ludzi chca gwalcic i zmuszaja na sile, chory system to byl. jeden czuje sie by byc zolnierzem, drugi nie
- PanMatys33
- zarejestrowany użytkownik
Po pierwsze nie a po drugie tak
trzeba wiary, bo zbawienie nie tyka może kiedyś,bo teraz to nie
trzeba wiary, bo zbawienie nie tyka może kiedyś,bo teraz to nie
canngurro ma racje, bylem dawno temu.WP to patologia i bieda.
Ja mam schizoafekt i mam rentę, co prawda dostałem 2 razy na rok, ale całkowitą niezdolność do pracy.pycioslawa pisze: ↑pn mar 01, 2021 10:56 am Gorzej jak schizoafekt zdiagnozują bo na to renty nie ma. xd