Przedawkowanie leków

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

typysport
bywalec

Re: Przedawkowanie leków

Post autor: typysport »

Poza tym rozumiem, nagrywać łysego z brazzes jak sobie szczoteczkę do dupy wkłada, ale zeby to udostepniac ludziom? Troche nie tak. Trzeba byc skulwysynem zeby takie rzeczy robic.
typysport
bywalec

A w ogóle to FBI pojebało zeby mi szablony kupować. Urządzili sobie zakłady z powodu mojej choroby.
typysport
bywalec

rozumiem ze kobiet sie nie bije, ale zdrowych kobiet, jakos na kobiety borderline inaczej patrze
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

niepotrzebnie. kobieta to najwiekszy cud natury, nie ma na tej ziemi nic wspanialszego, bardziej zachwycajacego, pochlaniajacego i zniewalajacego. to cos jak gwiazda polarna. albo promienie slonca po burzy. nie istotne chora czy zdrowa z f20 czy z borderem.
targaja toba silne emocje, uczucie jest bardzo silne. dajecie sobie czas. niech emocje opadna. moze zobaczysz to wszystko w innym swietle.
skoncz z alko. agresja nigdy nie ejst zadnym rozwiazaniem. to faktycznie jest chora patologia. nie idz w tym kierunku ziom
typysport
bywalec

Doszedłem do wniosku ze zabije kazdego kto bedize chcial mnie faszerowac tabletkami. Nie ma upros. Mama przyjdzie z tabletkami to jej wpeirdole tak ze straci przytomnoisc i wyrzuce ja przez balkon tak zeby leb polamala.
Awatar użytkownika
gratis
bywalec
Kontakt:

Post autor: gratis »

Juz za samo takie pisanie moga Ci dokleic groźby karalne.
typysport
bywalec

Jezusa nikt nie wsadzi do wiezenia. To takie proste jak budowa cepa.
typysport
bywalec

W ogóle fakty sa takie ze natala w szpitalu wyladowala w 2014 roku gdy zobacyzla ze dostalem 17 nagrod nobla. Przeciez jak sie pojawil zjarany jezus to od razu sie mna zajely odpowiednie osoby. I jesli chcecie zebym sie zgodzil ze z natala bede to nie moge dostac ani grama leki przeciwpsychotycznego m. in. rispoleptu. Bo tylko nacpany na lekach jestem.
typysport
bywalec

A poza tym to ze mam 6 mozgow to nie znaczy ze z 6 zonami bylbym w stanie sobie poradzic. Jednak co za duzo to nie zdrowo. Jedna zona ok. Ale niech mnie szlak z tymi lekami trafi.
typysport
bywalec

Dzisiaj taka zadyme zrobilem ze siostra wyladowala w szpitalu. Mam nadzieje ze to nauczylo ludzi zeby miec do mnie szacunek mimo choroby. Poza tym caly czas sie zastanwiam jak mam z borderline zyc jak to jest pewne ze jej ryj obije.
typysport
bywalec

Dzięki mnie ludzie ogłosili cud a cierpieć muszę tylko dlatego że Natala ma borderline. Nie zamierzam cierpieć przez czyjąś chorobę.
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Post autor: milusia12 »

Czyli Natala nie dziedziczy bo nie ma biologicznych rodziców .?.!

albo

jak pisałam 10 pkt pytań i walkę antysemicką:

które dziecko w jakiej rodzinie bedzie sie czuło w niebezpieczeństwie ? zagrozone do tego stopnia ze powstaja zachwiania emocjonalne ???
polka w żydowskiej czy żydówka w polskiej? albo polka w niemieckiej rodzinie albo na odwrót??

Kwestie narodowości grzyba klonowania pamięci o DNA.
typysport
bywalec

Gdyby Natala nie miała borderline to by mnie wszyscy w dupie mieli bo każdy wie że chory jestem i każdy wie że muszę sobie powypisywac w internecie. A tutaj jest problem że Natala ma borderline i ona w każdej chwili może sobie odebrać życie żeby życie znowu zepsuć. Więc niech zdupca z tymi dziećmi borderline. Ja nie zamierzam wysłuchiwać obelg w moją stronę z powodu borderline
typysport
bywalec

Przeprowadzka do hostelu do Krakowa zrobiła swoje. Dawno się tak nie wyspałem. Czuje się jak nowo narodzony i mam wrażenie, że żyje trochę tu i teraz. Czyli nie trzeba Tajlandii, żeby się dobrze czuć. Planuję tak z 8 miesięcy pobyć w Krakowie. Później jak uda mi się coś zarobić to planuję do Tajlandii -> Mai Chang prowincja. Tam np. hostel 8 zł kosztuje a w Krakowie 40zł. I tam wycieczek fakultatywnych jest od groma. Więc sobie poszaleje znowu w Tajlandii, tym bardziej, że na północy Tajlandii jeszcze nie bylem.
typysport
bywalec

Wreszcie unormowało mi się myślenie i żyje tu i teraz w 20%. Niewiele jednak nie analizuje ciągle przeszłości. Poza tym doszedłem do wniosku skoro chcą mi wszystkie szablony usunąć z powodu pierdoly to niech usuwają. Mając 43 szablony i zarabiając na nich 400zł/miesiąc to naprawdę śmieszne kwoty tym bardziej ze na support poświecam z 5 godzin. Wiem, że chodzi tu przede wszystkim o wywarciu na mnie presji, żebym się zgodził, żeby resztę życia z borderline spędzić, ale jeśli faktycznie o to chodzi to trzeba mi komplementy sadzic. Bo inaczej ja się nie zgodzę, bo już mi tak za skórę zaszli. Tym bardziej, że urodziłą nie moje dzieci bo jestem bezpłodny. Więc śmieszy mnie takie usuwanie mi szablonów.
typysport
bywalec

odechcialo mi sie jechac gdziekolwiek, ja tylko chcialem poakzac ze zyd zawse bedzie zydem i mam nadzieje ze kiedys pojdzie to w swiat jak sobie zycie odbviore
typysport
bywalec

Ogólnie chodzi mi o to, że myślałem, że żydzi mi pomogą. Jednak żydzi robią mi piekło z życia i nikt o tym nie wiem. Ludzie tylko wiedzą, że przechodzę psychoterapie i wszystko jest robione po to, żeby mi pomóc.
typysport
bywalec

I tak się zastanawiam czy nie popieprzyć wszystko, odebrać sobie życie i niech ruscy udostepniaja to co maja na zydow. Niech sie ludzie posmieja z zydow i ameryki.
typysport
bywalec

hudecka choruje na borderline i ona jak sie niby pseudo zakochala to traktowala mnie jak wlasnosc i ja powinienem codziennie chodzic od kosciola bo borderline tak sobie wymarzyl. ja pieprze takie baby z borderline ktora na bank jeszcze z 10 prob samobojczych podejmie.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

manius mordeczko glowa do gory! jestes mistrz nie zapominaj o tym!
bedzie lepiej, po burzy zawsze swieci slonce
nie pij alko i umiej wybaczac, a bedzie dobrze
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”