Poznam
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Poznam
Szukam znajomych może tutaj się ktoś znajdzie ?
Chętnie z kimś popiszę nie jestem bardzo wygadany raczej zamknięty w swoim świecie ale może jakoś się uda.
Mam 23 lata choruję od 1,5 roku na schizofrenię paranoidalną, może ktoś widzi w schizo coś więcej niż chorobę ?
Nie wiem czy się ktoś chętny znajdzie jak coś to piszcie tutaj i się odezwę
Chętnie z kimś popiszę nie jestem bardzo wygadany raczej zamknięty w swoim świecie ale może jakoś się uda.
Mam 23 lata choruję od 1,5 roku na schizofrenię paranoidalną, może ktoś widzi w schizo coś więcej niż chorobę ?
Nie wiem czy się ktoś chętny znajdzie jak coś to piszcie tutaj i się odezwę
"Potrzebuję jeszcze kilku, aby było jak u Wilków, co zaciekle walczą takie małe z takim wielkim bykiem"
Re: Poznam
Ja również szukam znajomych, którzy nie odwrócą się ode mnie. Nr.gg 5747875.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
PW i email są pod Twoim zdjęciem. Liczę, że ktoś się do Was odezwie.
Hej,
wiem, że czujecie się samotni ja tez tak sie czuje, chetnie poznam przyjaciela. Choruje juz od 2002 roku, bylam kilka razy w szpitalu, caly czas jestem na lekach.oto stan mojego samopoczucia na dzień dzisiejszy: I znów mam dola, to się pojawia cyklicznie, najpierw jest spoko, później robi się coraz gorzej, pustka, marazm, dół psychiczny, ale skąd się to bierze, taka jest moja osobowość, a pomyśleć ze dokładnie rok temu czułam się taka szczęśliwa, zakochana… i kochana. Czy jeszcze kiedyś doświadczę tego uczucia, nie wiem… Mam tylko nadzieję, że to kiedyś nastąpi. To jest tak jakbyś chciał wyjść do ludzi, ale cos cię blokuje, nie mam ochoty na spotkania z nikim, nawet z rodzina nie chce mi się gadać. Oni są zbyt przyziemni, sami nie doświadczyli niczego niezwykłego w życiu, szara rzeczywistość, brakuje czułości, inteligentnej rozmowy na poziomie. Nie mam z kim pogadać bo kto pozostał? z prostakami ze wsi. Jeśliby przynajmniej mieli jakąś wiedze na ten temat, żebym mogła z nimi podyskutować a tu się nie da, ponieważ oni nie wiedza nic więcej poza moja wiedze. To jest tak jakbyś chciał się rozwijać, ale nie ma już nikogo wyższego poza moje horyzonty, potrzebuje kogoś, kto naprawdę się zna na tym. Wiec potrzebuje lekarza z prawdziwego zdarzenia, nie takiego, co tylko recepty wypisuje i dawki słoniowe zapisuje, po których się tylko śpi je i jest się zamulonym cały dzień. moj numer gg 1151894
fragila
wiem, że czujecie się samotni ja tez tak sie czuje, chetnie poznam przyjaciela. Choruje juz od 2002 roku, bylam kilka razy w szpitalu, caly czas jestem na lekach.oto stan mojego samopoczucia na dzień dzisiejszy: I znów mam dola, to się pojawia cyklicznie, najpierw jest spoko, później robi się coraz gorzej, pustka, marazm, dół psychiczny, ale skąd się to bierze, taka jest moja osobowość, a pomyśleć ze dokładnie rok temu czułam się taka szczęśliwa, zakochana… i kochana. Czy jeszcze kiedyś doświadczę tego uczucia, nie wiem… Mam tylko nadzieję, że to kiedyś nastąpi. To jest tak jakbyś chciał wyjść do ludzi, ale cos cię blokuje, nie mam ochoty na spotkania z nikim, nawet z rodzina nie chce mi się gadać. Oni są zbyt przyziemni, sami nie doświadczyli niczego niezwykłego w życiu, szara rzeczywistość, brakuje czułości, inteligentnej rozmowy na poziomie. Nie mam z kim pogadać bo kto pozostał? z prostakami ze wsi. Jeśliby przynajmniej mieli jakąś wiedze na ten temat, żebym mogła z nimi podyskutować a tu się nie da, ponieważ oni nie wiedza nic więcej poza moja wiedze. To jest tak jakbyś chciał się rozwijać, ale nie ma już nikogo wyższego poza moje horyzonty, potrzebuje kogoś, kto naprawdę się zna na tym. Wiec potrzebuje lekarza z prawdziwego zdarzenia, nie takiego, co tylko recepty wypisuje i dawki słoniowe zapisuje, po których się tylko śpi je i jest się zamulonym cały dzień. moj numer gg 1151894
fragila
witam tu miłosz, jestem z pomorza choruje od 4lat i przez te lata osiokrotnie ladawalem w szpitalach po calej polsce i jeszcze do tej pory nie ustawili mi lekow po ktorych czylbym sie dobrze, mam dopiero 26 lat czuje juz sie naprawde tym wszystkm zmeczony i trace nadzieje. prze te lata odwrocili sie ode mnie znajomi i przyjaciele a rodzina w zasadzie jest ze mna ale kontakt jest slaby, chyba kazdy przez ta chorobe czuje sie bardzo samotny i niezrozumiany i wyalienowany. chetnie popisalbym z kims wporzo:) na gg nie lubie specjalnie ale smsy sa mile:) moj numer to: 607 129 783. pozdro, czilujce.
Witam jestem Radziu. Poznam sympatycznych ludzi, w szczególności płeć żeńską. Zupełnie nie chodzi mi poznanie w celu kontaktów zwanych jako "intymne". Jestem bardzo samotny i zależy mi jedynie, głównie na poznaniu się, miłych towarzystwie, rozmowach,spędzaniu czasu ze sobą. Co do spotkań w celu towarzystwa nie do sfer intymnych, wykorzystania kogoś, to prośbę swą motywuję tym, iż leki neuroleptyczne wybiły mi te pomysły z głowy całkowicie. Na prawdę jestem samotny i potrzebuje kontaktów interpersonalnych, a już w szczególnosci takich, którym mogę zaufać. Ludki, ktorzy by chcieli mnie ośmieszyć, oszukać, czuli wstręt, niech sobie od razu odpuszczą, bo wyczuję maskę po 5 minutach rozmowy. Potrzebuję szczerych, oddanych ludzi, ktorzy także czują się samotni, ale tolerują kazdego, drugiego człowieka, pozdrawiam i zycze miłego dnia.
Jesli ktos ma ochotę pogadać, mozecie do mnie pisać. Nie jestem chora na schizo, ale myślę że jakies tam kłopoty w zyciu nikomu nie są obce
Nie mam w tej chwili gg, ale mozecie pisac na priv. Pozdrawiam!

- schizonika
- zarejestrowany użytkownik
Witam 2 tygodnie temu wyszłam ze szpitala. Byłam tam 4 tygodnie. Rozpoznanie przed szpitalem epizod depresyjny umiarkowany. Po szpitalu - zaburzenia adaptacyjne. Obecnie schizofrenia.... Też chętnie czasem z kimś porozmawiam choćby na forum, bo nie wiem czy uda mi się utrzyamć przy tej chorobie dotychczasowe znajomości...
Pozdrawuam wszystkich.
Pozdrawuam wszystkich.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
W takim razie - zapraszamy do udziału w dyskusjach na forum, Schizonika 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Co za problem zalozyc gg, sciagasz z netu wpisujac: gg10 download, instalujesz i mozesz miec nawet 10 roznych numerow, dla bliskich, przyjaciol lub rodziny i kazdego z osobna, caly proces zajmuje 4minuty, polecam, wartoczejenka pisze:Jesli ktos ma ochotę pogadać, mozecie do mnie pisać. Nie jestem chora na schizo, ale myślę że jakies tam kłopoty w zyciu nikomu nie są obceNie mam w tej chwili gg, ale mozecie pisac na priv. Pozdrawiam!

No własnie od kilku dni korzystam juz z gg 

- Guard
- zaufany użytkownik
- Status: bezrobotny
- Kontakt:
Jesli ktoś ma ochotę - również służę - jestem uprzedzony do gg i innych komunikatorów, a ponadto piszę jednym palcem, a że pisac lubię - to przerwy pomiedzy kolejnymi postami są zazwyczaj duże... przeto najlepiej koresponduje mi się na priva.
Guard
- asthar
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Samotność jest potworem.
Ostatnio zmieniony pt mar 25, 2011 11:08 pm przez asthar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kot w butach
- zaufany użytkownik
Ashtar - ok, wiekszosc tu ludzi jest samotnych w swej chorobie, dlatego tu "jestesmy"
Mam prosbe, narysuj mi cos
narysujesz? ;P
Mam prosbe, narysuj mi cos

- asthar
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
- Kot w butach
- zaufany użytkownik
Cos co wyda Ci sie ładne 
albo cos co daje do myslenia?
narysuj cos a ja to opisze co narysowalas...lub przynajmniej sie postaram
moze to byc wiewiorka (lubie wiewiorki) hehe, ale lepiej zeby to bylo cos co sama wymyslisz
ten rysunek z mechanizmem byl bardzo ciekawy

albo cos co daje do myslenia?

narysuj cos a ja to opisze co narysowalas...lub przynajmniej sie postaram
moze to byc wiewiorka (lubie wiewiorki) hehe, ale lepiej zeby to bylo cos co sama wymyslisz
ten rysunek z mechanizmem byl bardzo ciekawy
-
- zaufany użytkownik

Ostatnio zmieniony pn maja 21, 2012 10:56 am przez Psychodelik_euforii, łącznie zmieniany 1 raz.
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
Hej!
Poszukuje znajomych!!! Piszcie!!! Jestem taaaki samotny...
((
Poszukuje znajomych!!! Piszcie!!! Jestem taaaki samotny...

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"