Zablokowany adres IP
Moderator: moderatorzy
Zablokowany adres IP
Dlaczego mam zablokowany adres IP ? Gdy próbuję napisać na forum przez internet domowy wyskakuje mi wiadomość że mam zablokowany adres IP , tylko za pomocą smartfona i innej sieci udaje mi się tu pisać. Przypuszczam że adres IP został zablokowany z powodu nieaktywnego adresu e-mail. Już go zmieniłam i mam aktualny adres e-mail. Czy mogłabym prosić o odblokowanie mojego adresu IP ? Napisałam do moderatorów Bardo i Pycioslawa ale zero odzewu ...
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
Re: Zablokowany adres IP
Roxi kiedyś była moderatorem i coś popaprała - wyłączyła możliwość edytowania postów w wielu działach, może też coś kombinowała z ip?
Jak mam internet 5G IP jest zablokowany, z wifi nie.
Może masz IP przydzielany dynamicznie.
Jeśli ktoś wcześniej korzystał z tego adresu i został dodany do bazy spamerów, możesz nie być w stanie korzystać z forum z tego IP.
Jeśli ktoś wcześniej korzystał z tego adresu i został dodany do bazy spamerów, możesz nie być w stanie korzystać z forum z tego IP.
hakerzy czasem sie bawią
w komórce jak nie masz ustawionej lokalizacji to ip jest często random
a w domowej sieci pewnie masz ustawioną lokalizacje ustaw na ip random czy jakos tak.
albo uzyj innej przeglądarki. Czasem mi tez google jakby podglądać chcą moje konta - zanim się loguje wskazuje mi że strona nie jest chroniona albo ze wgl jest niedozwolona a przecież strona bankowa :O.
Jakieś przekręty w przeglądarkach !!!
w komórce jak nie masz ustawionej lokalizacji to ip jest często random
a w domowej sieci pewnie masz ustawioną lokalizacje ustaw na ip random czy jakos tak.
albo uzyj innej przeglądarki. Czasem mi tez google jakby podglądać chcą moje konta - zanim się loguje wskazuje mi że strona nie jest chroniona albo ze wgl jest niedozwolona a przecież strona bankowa :O.
Jakieś przekręty w przeglądarkach !!!
Włącz i wyłącz
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
-
- zaufany użytkownik
Trzeba sobie kupić adres IP stały i tyle.