to mowisz ze keklesCatastrophique pisze: ↑sob kwie 06, 2024 1:01 am Widzę, że Ty już co najmniej kilka razy popuściłes z zazdrości xD.
Ustawcie się w kolejce do sracza, szkoda spodni xD.

Moderator: moderatorzy
to mowisz ze keklesCatastrophique pisze: ↑sob kwie 06, 2024 1:01 am Widzę, że Ty już co najmniej kilka razy popuściłes z zazdrości xD.
Ustawcie się w kolejce do sracza, szkoda spodni xD.
po silowni tym predzej ci sie pisatki zacisna choc nie tylko, dupa pewnie tezCatastrophique pisze: ↑sob kwie 06, 2024 1:08 am No i nie zaciskajcie tak tych Waszych piąsteczek, szkoda Waszych marnych sił.
Energie płynącą z frustracji sugerowałbym wyładować na siłowni, ale nikt z Was nie ma nawet odwagi tam iść.![]()
tym bolesniej jak sie samemu nim jestCatastrophique pisze: ↑sob kwie 06, 2024 11:14 am Biedactwo, ktos napisal przegrywowi, ze jest przegrywem ;(.
a co cie to, taks zczerze? ze tu nam tak matkujesz? placa ci za to czy co?Catastrophique pisze: ↑sob kwie 06, 2024 10:17 pm Weźcie się za siebie to nie będzie powodów do krytyki.
Bo to rzeczowa i szczera krytyka, nie dokopywanie.
A skoro boli to oznacza, że trafna.
tak, a potem tanczyli wokol ogniska radosnie spiewajac swoje piesni, a ich oprawcy niby nic nie robili przez calutki dzien, a padali z nog zli i zmeczeni, pelni nienawisci do blizniego swego
Dopiero zaczęłam, kilka na raz.
Catastrophique pisze: ↑sob kwie 06, 2024 10:17 pm
Mam udany dzień bo, dzisiaj ojciec mnie nie molestował
To ja wyedydowałam tę wypowiedź tj on tego nie napisał (ale pomyślał;)Pamal pisze: ↑sob kwie 06, 2024 12:01 pmAfe!Catastrophique pisze: ↑sob kwie 06, 2024 11:14 am Mam udany dzień, bo komuś dokopałem na forum.
Ach, jak to poprawia nastrój!!!