Doceniam że
Moderator: moderatorzy
Doceniam że
doceniam że np mogę spokojnie oglądać "jaka to melodia" w domu, a nie na świetlicy psychiatryka
Re: Doceniam że
doceniam spokój, ciszę, wolność, zdrowie 

- Catastrophique
- bywalec
Poki ma Cię kto utrzymać
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Na świetlicy psychiatryka właśnie ten program smakuje najlepiej

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
ale w psychiatryku jak bylem na świetlicy, martwiłem się czy w tym czasie ktoś mi nie ukradnie z sali pieniędzy albo fajek, bo to się zdarzało
a jak wziąłem raz portfel ze sobą i miałem go w kieszeni to inni mówili "patrz ku*wa ma iphone'a" myśleli że to iphone w kieszeni
nie wiem czy chcieli ukraść czy tylko zazdrościli
a jak wziąłem raz portfel ze sobą i miałem go w kieszeni to inni mówili "patrz ku*wa ma iphone'a" myśleli że to iphone w kieszeni
nie wiem czy chcieli ukraść czy tylko zazdrościli
Doceniam, że mogłam w spokoju spędzić ten dzień, bo samopoczucie do chrzanu.
- Catastrophique
- bywalec
Doceniam, że żyję i jak jestem wspierany.
Odwdzięczę się, zobaczysz.
Odwdzięczę się, zobaczysz.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

doceniam każdą pozytywną chwilę życia, doceniam każdy dzień, każdy dzień to nowa przygoda
że zdrowieję
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
1.Że mam zdrowie
2.Za spokój
2.Za spokój
Ostatnio zmieniony pt lut 23, 2024 7:24 am przez Spokojny80, łącznie zmieniany 1 raz.
Michal
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Owow no pieknie gratuluje niezlej posady
Moje hobby przynoszą korzyści materialne, coraz więcej klientów udaje mi się załapać i myślę nad działalnością nierejestrowaną. Zawsze coś ekstra do renty dorobić się uda a i zajęcia ciekawe.
Całkiem fajnie mi się zapowiada ten rok, jak tak dalej pójdzie to złożę sobie całkiem fajny komputer tylko zarabiając z pracy hobbystycznej którą wykonuję kiedy mam na to ochotę, nikt nade mną nie stoi, nikt nie pogania, nie mam stresu, mam coś co mi zajmuje czas i nie siedzę biernie patrząc na zegarek.
A jak nie mam żadnego zlecenia to mogę sobie popracować nad własnym sprzętem, coś udoskonalić, coś przerobić, pooglądać filmiki o tym co inni robią.
Całkiem fajnie mi się zapowiada ten rok, jak tak dalej pójdzie to złożę sobie całkiem fajny komputer tylko zarabiając z pracy hobbystycznej którą wykonuję kiedy mam na to ochotę, nikt nade mną nie stoi, nikt nie pogania, nie mam stresu, mam coś co mi zajmuje czas i nie siedzę biernie patrząc na zegarek.
A jak nie mam żadnego zlecenia to mogę sobie popracować nad własnym sprzętem, coś udoskonalić, coś przerobić, pooglądać filmiki o tym co inni robią.
No i super, to jest bardzo cenne i wazne, nawet terapeutyczne! Robic co sie lubi i jeszcze miec z tego hajs, bezcenne
A zdradzisz co to za segment
A zdradzisz co to za segment
Wycinanie laserem CO2 w sklejce i druk 3D. Z druku nie mam zarobku, robię to głównie na własne potrzeby, ale ze sklejki coś się kręci. Święta to był dobry okres, teraz są bierzmowania to trochę ozdób robiłem, generalnie moja mama mi załatwia zlecenia, ona jest religijna i ma znajome z kościoła co czegoś zawsze potrzebują.
Super niezle ale to skomplikowane i chyba kosztowne, niezle ze masz takie umiejetnosci.
Druk staje sie coraz bardziej popularny, ludzie robia figurki postaci z gier i sprzedaja na olx. rozne podstawki i akcesoria na sprzety, trzeba wyczuc luke i uderzyc skoro masz taki zacny sprzet i umiejetnosci. Podziwiam serio
Druk staje sie coraz bardziej popularny, ludzie robia figurki postaci z gier i sprzedaja na olx. rozne podstawki i akcesoria na sprzety, trzeba wyczuc luke i uderzyc skoro masz taki zacny sprzet i umiejetnosci. Podziwiam serio