Wykład Janusza Kocha

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Re: Wykład Janusza Kocha

Post autor: canngurro »

Catastrophique pisze: śr sty 24, 2024 6:29 pm Jak najbardziej udaje, podobnie jak Cangurro i paru innych - intelektualistow, ktorzy mysla, ze maja cos powiedzenia i jest to madre. Generuje to mnostwo belkotliwych bzdur, pisanych przez kompletnie odklejonych od rzeczywistosci idiotow.
Dobrze, nie majac nic do powiedzenia, nie oblekac tego faktu w slowa :/.
Mnie akurat sporo osob zna i widzialo na oczy :D

Ty myslisz ze sam nie jestes odlklejony, bezkretycznie wierzac w cala te medialna papke serwowana podobnym tobie bezmozgom, co to wszystko lykaja jak slepe pelikany bez popitki. no sry dla mnie to ty jestes watpliwy autorytet, a twoje poglady do blizsze sa hitlerowi niz poczciwemu czlowiekowi ktory podobno w dodatku sam przeszedl nie malo. nic ciebie to jednak nie nauczylo, jak byles pusty dzban tak widac juz zostalo
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Re: Wykład Janusza Kocha

Post autor: rozszczepionyumysl »

Będąc chorym możecie nie wierzyć załatwiłem pisząc pismo autobus w ramach przewozów w jedno miejsce i żeby ludzie się tak nie tłoczyli rano. Możemy bardzo dużo, oglądałem film Śubuk, ale katastrofa o jednym nie pamięta, każdy gdzieś ma swój limit. Film kończy się w sposób otwarty, ale w pewnym fragmencie dokonałem rzeczy nieprawdopodobnych, tak jak gdzieś bohater filmu nie szedł dalej. Tak to oceniam, mimo, że mam ograniczenia. Wbrew temu, co twierdzą inni jestem skrajnie nieinteligentny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”