Dezerter, muzyka z definicji za tolerancją dyskryminuje schizofreników
Moderator: moderatorzy
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Dezerter, muzyka z definicji za tolerancją dyskryminuje schizofreników
Oto dlaczego nie lubię Dezertera
posłuchajcie tekstu. Nie obraża Was to?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Re: Dezerter, muzyka z definicji za tolerancją dyskryminuje schizofreników
Od dawna wiadomo ze polscy artysci nie grzesza zbyt wielka bystroscia umyslu zaczynajac od zenka konczac na chociazby kaziku.jest i bylo dla mnie wielu polskich artystow istotnych i waznych ale sa oni ignorowani.Ale wracjac do dezertera czy znaja takiegich wykonawcow jak sex pistols?Johny rotten tam ewidentnie pozowal na szalenca i opetanego schizofrenika:)Pozniej jego muzyka stala sie jescze bardziej odjechana i niezrozumiala dla wielu punkowcow dzieki PIL.
A muzycznie daje temu "utworowi" 5/10 niech sie ciesza i koncertuja w jarocinie razem z Chylinska
A muzycznie daje temu "utworowi" 5/10 niech sie ciesza i koncertuja w jarocinie razem z Chylinska
- Katastrofa
- bywalec
przegłosowany pisze: ↑sob maja 06, 2023 11:12 am Oto dlaczego nie lubię Dezertera
Dezerter to brudasy punkowe i kurwy oraz Huje w dupy jebani! Nie słucham ich! Pierwsi o schizofrenii zarapowali karramba i necro oraz słoń & pih!
- Katastrofa
- bywalec
Od tylca ją wziął! Nie po chamsku, ani nie zgwałcił jej nawet!
https://www.xvideos.com/video75344947/n ... ie_stanie_...
https://www.xvideos.com/video75344947/n ... ie_stanie_...
Jednak konformisci z dezertera mieli racje-istnieje schizofreniczna muzyka.Mam nadzieje ze ktos w pelni władz umyslowych napietnuje ten proceder
-
- zarejestrowany użytkownik
Wg mnie dezerter spoko gra i ten tekst no trafił się. Ale inne są spoko. Sam będąc na praktykach w technikum w klasie maturalnej nagłaśniałem ich koncert i mają rację jeśli chodzi o podejście do systemu polityki prawa itp. Proponuję posłuchać np "dla zysku" "rząd światowy" "mniejszy zjada większego" itp.