kto lubi pielęgniarki? czy są uczciwe?
Moderator: moderatorzy
kto lubi pielęgniarki? czy są uczciwe?
Pielęgniary i ich zaciekłość wykonywania zawodu jest zadziwiająca.
Czasem wystarczy słowo schizofrenia a w oczach pielęgniar jakby demon iskrzy.
Czasem mają odrobiny moralności zachowanej by udawać kulturę i troskę o pacjenta, ale niestety pacjent w obliczu pielęgniar jest bezradny.
Przekupne, w większej mierze wulgarne w traktowaniu pacjentów. Jakby robią sobie żarty z duszy człowieka na rzecz niby to dam(które są złodziejkami tak naprawdę przestępcami).
Tworzą zagrożenie, kpiny z życia ludzkiego i duszy, a zatem powstaje obawa; kreują dusze JOKERA!.
Plotkary!!, które to niby na rzecz Narodu działają, a działają w sposób komunistyczny. Jednoczą się na rzecz współpracy. De fakto ta współpraca działa na niekorzyść społeczną i funkcjonowanie ochrony duszy ludzkiej.
Czasem wystarczy słowo schizofrenia a w oczach pielęgniar jakby demon iskrzy.
Czasem mają odrobiny moralności zachowanej by udawać kulturę i troskę o pacjenta, ale niestety pacjent w obliczu pielęgniar jest bezradny.
Przekupne, w większej mierze wulgarne w traktowaniu pacjentów. Jakby robią sobie żarty z duszy człowieka na rzecz niby to dam(które są złodziejkami tak naprawdę przestępcami).
Tworzą zagrożenie, kpiny z życia ludzkiego i duszy, a zatem powstaje obawa; kreują dusze JOKERA!.
Plotkary!!, które to niby na rzecz Narodu działają, a działają w sposób komunistyczny. Jednoczą się na rzecz współpracy. De fakto ta współpraca działa na niekorzyść społeczną i funkcjonowanie ochrony duszy ludzkiej.
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Re: kto lubi pielęgniarki? czy są uczciwe?
Bywają i fajne pielęgniarki i tych chyba jest najwięcej.
To dlatego ze malo im placa, a prace czesto maja ciezsza niz lekarze ale podobna. Wszedzie na zachodzie placa godnie to nikt tam nie musi krasc. Choc z drugiej strony odzywa sie ta nasza wschodnia cebulowa mentalnosc ile by nie bylo to zawsze bedzie za malo i jak jest mozliwosc to cap charap
dokladnie tak, plotkuja zeby nie zwariowac w tej robocie, tego nauczyl komunizm, podobnie jak lapowkarstwa wlasnie. Ws tanach w szpitalach sa specjalne relaxing roomy, gdzie pieklegniarka moze sie odprezyc, wymasowac plecy, polezec sobie godzinke i dojsc do siebie. Porozmawiac na komputerze ze znakomymi albvo pograc w gre na konsoli, u nas leca 24h bez odpoczynku bo wiecznie brakuje ludzi i rak do pracy. Dziwisz sie kto by chcial za takie grosze tracic zrowie. Stad i wszelkie naduzycia, z nieludzkich warunkow pracy. Skoro presonel jest nieludzko traktowany to tak samo w druga strone ten personel nieludzko traktuje pacjentow.
Ale co tam, inni maja tez jeszcze gorzej. W europie jest poziom wszedzie na zachodzie wysoki, ale stany to juz dziki zachod. Nigdy tam nie mieli komunizmu ale ludzkich uczuc tez nie mieli. Jak nie masz dobrego zatrudnienia to nikt sie toba nie przejmuje zdychaj na ulicy i zadna pielegniarka nawet nie splunie na ciebie, nie wspominajac o leczeniu. Ludzie bez pracy bez domu tam to codzinnosc
dokladnie tak, plotkuja zeby nie zwariowac w tej robocie, tego nauczyl komunizm, podobnie jak lapowkarstwa wlasnie. Ws tanach w szpitalach sa specjalne relaxing roomy, gdzie pieklegniarka moze sie odprezyc, wymasowac plecy, polezec sobie godzinke i dojsc do siebie. Porozmawiac na komputerze ze znakomymi albvo pograc w gre na konsoli, u nas leca 24h bez odpoczynku bo wiecznie brakuje ludzi i rak do pracy. Dziwisz sie kto by chcial za takie grosze tracic zrowie. Stad i wszelkie naduzycia, z nieludzkich warunkow pracy. Skoro presonel jest nieludzko traktowany to tak samo w druga strone ten personel nieludzko traktuje pacjentow.
Ale co tam, inni maja tez jeszcze gorzej. W europie jest poziom wszedzie na zachodzie wysoki, ale stany to juz dziki zachod. Nigdy tam nie mieli komunizmu ale ludzkich uczuc tez nie mieli. Jak nie masz dobrego zatrudnienia to nikt sie toba nie przejmuje zdychaj na ulicy i zadna pielegniarka nawet nie splunie na ciebie, nie wspominajac o leczeniu. Ludzie bez pracy bez domu tam to codzinnosc
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Jak i wszędzie są różni ludzie. Niektóre pielęgniarki miło wspominam, inne mniej miło, ale summa summarum na plus raczej.
gówno w proszku na kijoszku
- FreshEscape
- bywalec
Najlepszy sposób na wyjście ze szpitala psychiatrycznego ? Jak sie będą ciebie pielęgniarki brzydzić, opieką nad tobą. To pojedziesz do domu szybko
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Ale zdajesz sobie sprawę z tego, jak dziecinnie to brzmi?
a człowiek duszę ma czy jej nie ma? - to też dziecinne?przegłosowany pisze: ↑czw sty 18, 2024 7:29 pm
Ale zdajesz sobie sprawę z tego, jak dziecinnie to brzmi?
Moze facetów lepiej traktują ale do kobiet są obraźliwie cyniczne. ja tego doznałam w taki nie inny sposób. Fakt to są moje uczucia ale czy czlowiek nie ma uczuć?...
...
- FreshEscape
- bywalec
No ma ! Ale człowiek jes okazuje. Schizofrenik ma je tylko w swojej głowie. Przez co niejednokrotnie uważany jako nie człowiek..
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
No ale plis, Jokera? Co ma do tego jakiś potworek?
To czy człowiek ma duszę czy nie, to dla mnie wyższa metafizyka i ja jej nie tykam.
Nie no spoko, milusia12, możesz jak najbardziej pisać co chcesz. Od tego jest to forum. Przecież nie będę jak pojeb Catastrofique, który odnosi się z pogardą do ludzkich uczuć, tych negatywnych i słabości.Fakt to są moje uczucia ale czy czlowiek nie ma uczuć?...
Ty też żeś palnął.No ma ! Ale człowiek jes okazuje. Schizofrenik ma je tylko w swojej głowie. Przez co niejednokrotnie uważany jako nie człowiek..
- FreshEscape
- bywalec
Nic żem nie palnął, ale ludzie co mają coś w głowie. A to nie wychodzi na zewnątrz ich. Traktowani są jako takie swoiste farfocle
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Nie wiem może ja tego nie kumam. Nie mam problemów z artykulacją emocji?
Od kilku doświadczyłam wyjątkowego chamstwa, a w przypadku jednej pipy z warszawskiej toksykologii - wręcz podręcznikowej, bezinteresownej wredoty. Bzdury wyssane z palca w dokumentacji medycznej z tego oddziału były grane również - może maczała w tym palce.
To jest chyba odgrywanie się na pacjentach za kompleks niższości wobec lekarzy - są od nich zależne i gorzej opłacane, a pracę mają cięższą.
To jest chyba odgrywanie się na pacjentach za kompleks niższości wobec lekarzy - są od nich zależne i gorzej opłacane, a pracę mają cięższą.
No ale plis, Jokera? Co ma do tego jakiś potworek?
-nadęte baloniki też mozna wykorzystać ;-)
JOKER nie urodził się JOKEREM powstał, a skąd z plugastwa ziemi i ich tubylców.
i ten piękny smile :DxD
poza tym JOKER o ile mnie pamięć nie myli był łagodniejszy w stosowaniu niż RYDLE ten to był nieobliczalny w swych intencjach....
i wgl ciekawe kogo zabolał temat : jakie bajki przetwarza wasze życie?
czy może treść o Rumpelstincinkie ??? - prawda w oczy kole?? -tu może manipulacje metodami eugenistycznymi - to niestety nie tak łatwo jak w bajce :/
czy może treść o Rumpelstincinkie ??? - prawda w oczy kole?? -tu może manipulacje metodami eugenistycznymi - to niestety nie tak łatwo jak w bajce :/
Wniosek z tego taki, ze lepiej jest tam po prostu nie trafiac. Grzecznie lykac w domu pastyle, dbac o siebie i nie doprowadzac do kryzysu alkoholem czy narkotykami
Nie zaczepiac innych, nie awanturowac sie, nie rpzejawiac agresji. Nie robic nic co by moglo swiadczyc przeciwko nam. Spokojnie sobie zyc, szanowac siebie i innych i mozna byc pewnym, ze nic nam nie grozi
- Catastrophique
- bywalec
Wyzywasz ciężko pracujące pielęgniarki a sama tylko siedzisz w domu i uzalasz się nad sobą :/.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Nie, nie można, chyba że pisząc "tam" masz na myśli wyłącznie oddziały psychiatryczne. A i na nie można trafić, jeśli pastyle będą gorzej dobrane.
W szpitalu jest się w pewnym sensie bezbronnym (zwłaszcza będąc w kiepskim stanie) i pastwienie się nad taką osobą, dokładanie jej przykrości czy nadużywanie "kompetencji" (w cudzysłowie, bo w odniesieniu do niektórych pielęgniarek czy lekarzy to słowo to oksymoron) jest wyjątkowym draństwem.
1.plotkarstwo więc w schizofreni pomaga w rozwoju?Catastrophique pisze: ↑pt sty 19, 2024 8:10 am Wyzywasz ciężko pracujące pielęgniarki a sama tylko siedzisz w domu i uzalasz się nad sobą :/.
2.plotkarstwo więc nie uwłacza godności życia a ochrona danych osobowych / prawo - dla niektórych kary nie istnieją wiec są gorsze osoby i lepsze.
3.schizofrenia pomaga znależć pracę i dobrobyt aa hehhe z pewnością spokój duszy hehehexD
4.schizofrenia to równe traktowanie wszystkich i każdego - sprawiedliwe hehehe ha! xD
jak użalam?- wskazując pewne fakty??- co mi sie nie podobają i ranią moje uczucia i sens bytu?!
ciężko pracują - się jednoczą przeciwko mojemu honorowi do życia i zdrowia będąc wobec mojego życia perfidnym. ha! hehhe a bo schizofrenia dodaje animuszu i łatwo się z nią żyję łatwo dostać pracę łatwo obronić przed napastnikami - no nie hehehe xD
a bo mi się jak widać bardzo łatwo żyje i doprawdy mam to nad cym całe życie pracowałam o co się starałam i nikt mi tego nie odebrał hmmmm:O
Tylko coś jakoś samotnie się czuję w tej walce o wyjawienie prawdy o moje zdrowie i równe prawa do życia HA??
no i mam paranoje cos mi bilans rządu dusz nierówny !! !!
Prosta rada niech używają rozumu i kultury osobistej by nad słabszym i będących w poniżeniu nie pogłębiać depresji i nie znęcać się...;
jak to kiedyś; fakt jedna była dobra; akurat chuda; powiedziała: nie poddawaj się, bo wiesz; 'leżącego jeszcze dokopią'...