Catastrophique pisze: ↑pt sty 19, 2024 8:10 am
Wyzywasz ciężko pracujące pielęgniarki a sama tylko siedzisz w domu i uzalasz się nad sobą :/.
1.plotkarstwo więc w schizofreni pomaga w rozwoju?
2.plotkarstwo więc nie uwłacza godności życia a ochrona danych osobowych / prawo - dla niektórych kary nie istnieją wiec są gorsze osoby i lepsze.
3.schizofrenia pomaga znależć pracę i dobrobyt aa hehhe z pewnością spokój duszy hehehexD
4.schizofrenia to równe traktowanie wszystkich i każdego - sprawiedliwe hehehe ha! xD
jak użalam?- wskazując pewne fakty??- co mi sie nie podobają i ranią moje uczucia i sens bytu?!
ciężko pracują - się jednoczą przeciwko mojemu honorowi do życia i zdrowia będąc wobec mojego życia perfidnym. ha! hehhe a bo schizofrenia dodaje animuszu i łatwo się z nią żyję łatwo dostać pracę łatwo obronić przed napastnikami - no nie hehehe xD
a bo mi się jak widać bardzo łatwo żyje i doprawdy mam to nad cym całe życie pracowałam o co się starałam i nikt mi tego nie odebrał hmmmm:O
Tylko coś jakoś samotnie się czuję w tej walce o wyjawienie prawdy o moje zdrowie i równe prawa do życia HA??
no i mam paranoje cos mi bilans rządu dusz nierówny !!
![Confused :?](./images/smilies/icon/confused.gif)
!!
Prosta rada niech używają rozumu i kultury osobistej by nad słabszym i będących w poniżeniu nie pogłębiać depresji i nie znęcać się...;
jak to kiedyś; fakt jedna była dobra; akurat chuda; powiedziała: nie poddawaj się, bo wiesz; 'leżącego jeszcze dokopią'...