Za parę lat jest zaplanowana likwidacja pieców nawet tych gazowych. Już teraz stare samochody nie mogą wszędzie wjechać ze względu na emisję spalin. Ogólnie za pare lat jedyna opcja na ogrzewanie bedze prąd lub baterie solarne.
Prąd potrafi windować ceny w użytkowaniu.
USA ponoc nam pomoże w budowaniu energii atomowej.
Ogólna teza wniosek: radioaktywność ziemi sie podnosi! stąd ludzie afektywnie sie zachowują a to z niewyjaśnionych przyczyn agresywnie a to jakies znikad dysfunkcje!! :O
Radioaktywnośc się podnosi nie tylko dlatego że technologia ją wykorzystuje ale też bo trajektoria ziemi zbliza sie ku słońcu, a więc przedostaje sie radioaktywnośc kosmiczna do ziemii.
Możliwe że Grenlandia i Antarktyka 'topnieją' nie dlatego że klimat jest zanieczyszczony od dymu tylko dlatego że radioaktywność podnosi temperaturę całej ziemi.
Smog mozlie iż zasłania nas przed nadmierną radioaktywnością kosmosu!!!...?
Mozliwe że radioaktywność nie jest taka zła i warto ją wykorzystać.!!??? Jedni ludzie będą cierpieć na raka i inne dysfunkcje nawet gdy leczeni a inni wytną sobie węzły tarczycowe :DxD i będa panami świata!! będą w takim razie też dzieci potomkowie tworzeni w inkubatorach.
Mozliwe że kazdy zyje w innym demension i mozliwe że ludzie są wykorzystywani na cele inkubatorów.
Mozliwe że przebudzą się pradawne moce ziemi i odrodzą się dinozaury nad ktorymi juz prace trwaja!!:O
No i okey niech sie dzieje wola ludzka :Dxd!!!
tylko jak zaradzic by zycie moje było jak w bajce a nie wiecznym cierpieniem i sponiewieraniem???:O
radioaktywność a klimat!!??
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: radioaktywność a klimat!!??
O tym się nie mówi ale ...Na świecie jest bardzo wiele chorób nowotworowych wynikłych z próbnych eksplozji nuklearnych. Promieniowanie po takiej eksplozji mogą utrzymywać się w atmosferze nawet przez rok opadać na ziemię.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Re: radioaktywność a klimat!!??
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100% Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum