Wykład Janusza Kocha
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Wykład Janusza Kocha
No bo spójrz na posta powyżej...dziwne
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
To może niech Zbysiu sprawdzi ip obydwu kont i sprawa załatwiona. Póxniej głosowanie czy Catastrof ma wyjecieć z forum i ...wylot 

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
właśnie problem w tym , że Zbyszek dość długo ostatnio się nie logował, nie odebrał ode mnie jeszcze, ani wiadomości e-mail ani pw.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Jakby tak sie stalo polecam puczat albo kto chcial to sie dawno maja na fejsiku. rozumiem Pana Administratora, sa w zyciu wazniejsze rzeczy niz forum, przykladowo zdrowie i dobro wlasnego syna. Czlowiek nigdzie nie podpisywal cyrografu ze bvedzie nam matkowal po wsze czasy az do koca swiata. Nauczmy sie wymagac moze najpierw od siebie dopiero potem od innychCatastrophique pisze: ↑pn sty 01, 2024 6:59 pm Uuuu, Zbyszek Was olewa, jak forum padnie calkowicie nawet tego nie zauwazy.
No i co Wy wtedy, biedactwa moje, zrobicie, hmm?
Raczej forma była zwyczajna, nie było tam nic niewłaściwegoPamal pisze: ↑pn sty 01, 2024 5:48 pmMoże forma była niewłaściwa
https://zbyszek.evot.org/howto_mail.php

-
- zaufany użytkownik
Drogi Panie Januszu,
Sugeruję więcej ogłady i szacunku wobec innych użytkowników tego forum. Naprawdę jest ciężko zrozumieć Pana postępowanie.
Na swojej stronie internetowej pisze Pan że wręcz kocha ludzi a tu takie zachowanie. Nie przystoi trenerowi tak besztać z błotem innych użytkowników, a już tym bardziej tych chorych. Nie jest Pan anonimowy, z resztą jak każdy, więc proszę o zluzowanie. Ciekawi mnie czy ma Pan zgodę na udostępnianie zdjęć osób które uczestniczą w wykładach.. umieszcza je Pan na fb na prywatnym profilu...Wykorzystanie wizerunku niezgodnie z prawem.. Nieładnie. Kolejna sprawa w referencjach są konkretni ludzie. Jak oni by zareagowali gdyby poznali tą drugą stronę, tą szyderczą z forum evot?
bajdełej, pozdrawiam
Sugeruję więcej ogłady i szacunku wobec innych użytkowników tego forum. Naprawdę jest ciężko zrozumieć Pana postępowanie.
Na swojej stronie internetowej pisze Pan że wręcz kocha ludzi a tu takie zachowanie. Nie przystoi trenerowi tak besztać z błotem innych użytkowników, a już tym bardziej tych chorych. Nie jest Pan anonimowy, z resztą jak każdy, więc proszę o zluzowanie. Ciekawi mnie czy ma Pan zgodę na udostępnianie zdjęć osób które uczestniczą w wykładach.. umieszcza je Pan na fb na prywatnym profilu...Wykorzystanie wizerunku niezgodnie z prawem.. Nieładnie. Kolejna sprawa w referencjach są konkretni ludzie. Jak oni by zareagowali gdyby poznali tą drugą stronę, tą szyderczą z forum evot?
bajdełej, pozdrawiam
Rzeczywiście, zdumiewająca kariera.
Bez żadnych szkoleń, wykształcenia, takie poparcie!
Nic dziwnego, że uważa, że wszystko jest możliwe, wystarczy tylko chcieć.
Bez żadnych szkoleń, wykształcenia, takie poparcie!
Nic dziwnego, że uważa, że wszystko jest możliwe, wystarczy tylko chcieć.
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Wszystkiego dobrego w nowym roku i w życiu całym
Już się nie udzielam na tym forum ale piszę na trzech innych. Kilka osób z Evot tam jest i jak ktoś chcę? To mogę podać linki w wiadomości prywatnej. Tam jest bardzo dobry klimat i zero agresji. To są fora zamknięte z wymaganą aktywacją przez naszą adminke a mamy je dwie
Już się nie udzielam na tym forum ale piszę na trzech innych. Kilka osób z Evot tam jest i jak ktoś chcę? To mogę podać linki w wiadomości prywatnej. Tam jest bardzo dobry klimat i zero agresji. To są fora zamknięte z wymaganą aktywacją przez naszą adminke a mamy je dwie
Takie czasy nam nastały.
Youtuberzy, tiktokerzy itd. czasem nie mają nic mądrego do powiedzenia albo wykształcenia a są traktowani jak autorytety i np zapraszani do telewizji.
Youtuberzy, tiktokerzy itd. czasem nie mają nic mądrego do powiedzenia albo wykształcenia a są traktowani jak autorytety i np zapraszani do telewizji.
Może każdy, kto goni chorych do pracy zawodowej jest przez te instytucje mile widziany i nie liczą się metody i co tu wyrabia.
Zegar! Bóstwo złowróżbne, okropne, szydercze,
Co mówi nam Pamiętaj! i wskazuje palcem:
Wkrótce Ból wibrujący celnie, niby w tarczę,
Ugodzi w twoje pełne przerażenia serce.
Ulo""""tna zniknie Rozkosz za horyzontami
Jak tańcząca sylfida za wygasłą sceną;
Każda chwila część bierze słodkim upojeniom,
Na całą już nam porę istnienia przyznanym.
W godzinę trzy tysiące sześćset razy mija
Sekunda szybka mówiąc Pamiętaj! - swym szeptem
Insekta; mówi Teraz: "Oto jestem Przedtem
I trąbą niszczycielską życie twoje spijam."
Pamiętaj, śmiertelny! Remember! Esto memor!
(Ma krtań metaliczna włada każdym z języków.)
Minuty to są złoża kruszcu, rozrzutniku;
Nie rzuca się ich, zanim złotą błysną ziemią!
Pamiętaj! Czas jest graczem namiętnym, co wygra
Bez szachrajstw każdą partię; to reguła święta.
Dzień się zmniejsza i noc się powiększa; pamiętaj!
Wciąż głodna jest otchłań; opróżnia się klepsydra.
Wnet wybije godzina, kiedy boskie Losy,
Kiedy Cnota dostojna, małżonka twa krucha,
Kiedy nawet (ach, zajazd to ostatni) Skrucha
Powie: "Kończ, stary tchórzu, nażyłeś się dosyć!"
Charles Baudelaire
Co mówi nam Pamiętaj! i wskazuje palcem:
Wkrótce Ból wibrujący celnie, niby w tarczę,
Ugodzi w twoje pełne przerażenia serce.
Ulo""""tna zniknie Rozkosz za horyzontami
Jak tańcząca sylfida za wygasłą sceną;
Każda chwila część bierze słodkim upojeniom,
Na całą już nam porę istnienia przyznanym.
W godzinę trzy tysiące sześćset razy mija
Sekunda szybka mówiąc Pamiętaj! - swym szeptem
Insekta; mówi Teraz: "Oto jestem Przedtem
I trąbą niszczycielską życie twoje spijam."
Pamiętaj, śmiertelny! Remember! Esto memor!
(Ma krtań metaliczna włada każdym z języków.)
Minuty to są złoża kruszcu, rozrzutniku;
Nie rzuca się ich, zanim złotą błysną ziemią!
Pamiętaj! Czas jest graczem namiętnym, co wygra
Bez szachrajstw każdą partię; to reguła święta.
Dzień się zmniejsza i noc się powiększa; pamiętaj!
Wciąż głodna jest otchłań; opróżnia się klepsydra.
Wnet wybije godzina, kiedy boskie Losy,
Kiedy Cnota dostojna, małżonka twa krucha,
Kiedy nawet (ach, zajazd to ostatni) Skrucha
Powie: "Kończ, stary tchórzu, nażyłeś się dosyć!"
Charles Baudelaire
Jakim to trzeba być kretynem, żeby nie rozumieć jak się tak długo mu tłumaczy, że jednak niektórzy nie są w stanie podjąć pracy. A napisanie tu posta, na forum nie równa się 8 godzinom spędzonym codziennie w robocie... Jakim to trzeba być żeby jeszcze od tego w samozachwyt wpadać...
Daje radę pracować max przez 3 godziny, bez stresu, w sprzyjających warunkach - wiem bo sprawdzałem. A potem muszę odpoczywać długo. Zresztą jak mam za dużo stresu to mam urojenia że mnie wszyscy obgadują. Poszedłbym na dwa miesiące do roboty to bym się musiał dłużej leczyć niż przepracowałem. Nie mam zamiaru się tak poświęcać i narażać zdrowia dlatego że ktoś mi powiedział, że jestem cipką albo leniem.
Taaa, lenie, bo PRACA to tylko praca zawodowa, od której odprowadzany jest ZUS i najlepiej w EKONie przy segregacji śmieci.
Ty nie plujesz jadem, Catastrophique, tylko ziejesz miłością do całego świata.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik

To jest wlasnie slowa klucz w tym wszystkim. Niestety tak ich szkola i robia totalne pranie mozgu wyplukuja z czlowieczenstwa. Znieczulica musi byc by obcowac z chorymi, gdyby czlowiek wykazal sie chocby odrobina empatii, prosze zauwazyc, odrobina w przypadku 10 pacjentow dziennie, a bywa nie raz i 20 albo 30 to co by z czlowieka zostalo po dniu takiej pracy? A po tygoniu, miesiacu, po roku?? Niestety sam by wyladowal tam gdzie nas sie zamyka, taka prawda wiec uczy sie ich tam i odpowiednio szkoli, cala owa kadre wsparcia i pomocy chorym i z problemami. Kasa liczy sie tylko i wylacznie pieniadz, nic poza tym
Nie jestes dla mnie zadnym autorytetem by wyglaszac tego typu opinie. Choroba moze i nie uniemozliwia pracy ale ludzie ktorzy traktuja chorych jak ulomow i gorszy sort juz tak. Ciezkie psychotropy powodujace mgle myslowa, zamulenie i wieczne zmeczenie oraz sennosc takze. Chemiczne kajdany uszkadzajace mozg oraz inne narzady wewnetrzne, takze narzady ruchu, powodujace problemy z poruszaniem sie, spowolnienie, otumanienie, pogorszenie pamieci, zwyrodnienia kregoslupa i permanentny bol. Nikt nikomu nie orzeka calkowitej niezdolnosci do pracy bez powodu. Zastanow sie jelopie choc przez chwile, a wiekszosc osob tutaj ma takie orzeczenie.Catastrophique pisze: ↑pn sty 01, 2024 11:49 pm Choroba nie uniemożliwia pracy gdy człowiek jest w remisji.
A Twoj stan dobrze znam z Twoich wypowiedzi.
Każde z Was - może napisać sensowny post na forum moze i pracować.
Kazdy z nas moze napisac sensowny post gdyz zazwyczaj nie mamy tu zespolu dauna, wiekszosc jest lub byla na studiach, wiekszosc to bardzo inteligentni ludzie ktorzy nie marnuja wolny czas lecz inwestuja w siebie, czytaja, ksztalca sie, ucza jezykow obcych, cwicza cialo i umysl we wlasnym zakresie, nawet gdy nie posiadaja przyslowiowych dyplomow. Niektorzy takze to artysci co maluja piekne niepowtarzalne obrazy, tworza grafiki albo muzyke wiec nie rozumiem czlowieku co ty bredziesz