Oczywiście gościu sam masz głosy ale "rżniesz głupa"... i ich nie uznajesz i nie dopuszczasz sam przed sobą że ja masz...DawidWarsaw pisze:No więc proszę o szczegółowy opis co rozumiecie przez "głosy". Ja też słyszę głosy, bo mam uszy i nie jestem głuchy. Natomiast jeśli chodzi o myśli w głowie i wyobraźnię, to też to mam, bo to normalne.
Ja jedynie chcę się dowiedzieć co Wy macie na myśli mówiąc o "głosach".
A wypowiedzi innych ludzi z całej Polski o głosach masz za nic i zaraz stwierdzisz ze to forum jest w całości redagowane przez ścigających i oszukujących cie lekarzy..... Jak zwykle jesteś alfą i omegą sam przed sobą.... Ale powiem Ci że głupiec to jest ten który wszystko wie .. a głupcem jest dlatego bo już wie i niczego się już nie nauczy bo nie jest mu potrzebne... I Ty właśnie takim kimś jesteś.....
Robisz swoimi głupimi wypowiedziami tylko krzywdę innym... Przecież wszystko już wiesz.. Napisałem Ci już ze możesz iść na piwo bo wszystko już ustaliłeś... Teraz tylko zawiadomić gazety, prasą i ministerstwa o tym jak lekarze torturują pacjentów i wmawia się ludziom ich pomylenie.... Ja Tobie wmawiać nie będę - jesteś dla mnie chory na schizofrenię paranoidalną i choćbyś wrzeszczał i tupał nogami tego nie zmienisz przez zanegowanie............
-------- uwaga admina
przyrównywanie do głupca jest obraźliwe w tonie