Nerwica natręctw
Moderator: moderatorzy
Nerwica natręctw
Czy olanzapina nasila lub powoduje nerwicę natręctw ?
- FreshEscape
- bywalec
Re: Nerwica natręctw
A czy witamina C, czy B, czy oemga 3, czy naleśniki z czeko dzemem powodują nerwice ? Jak ktos ma taką, to ma. I nic za bardzo tego nie zmieni ! Póki sam człowiek sie nie zmieni...
- piotrs
- zaufany użytkownik
nie na pewno nie leki tylko pomagają ale w odpowiedniej
możliwie najniższej dawce skonsultowanej z lekarzem
co bierzesz i ile ?
możliwie najniższej dawce skonsultowanej z lekarzem
co bierzesz i ile ?
ludzie, musicie co niektorzy na tym forum w wziac zycie w swoje rece, jesli byliscie u psychologow, bierzecie odpowiednie dawki lekow, duzo zalezy od walki ze soba... mam kilka fobi, lek wysokosci i boje się ludzi - to robie sobie cwiczenia metoda ekspozycyjna i powoli mi to pomaga, ale chodze do pracy, spelniam obowizki zawodowe i wszystkie inne. Uwierzcie w siebie ...
Będę brał latudę lub ketrel w minimalnych dawkach zobaczymy jak to wyjdzie a może nic nie będę brał. Mam przepisaną latudę ale nie wiem jak się sprawdzi.
- piotrs
- zaufany użytkownik
ja min 800mg solianu i zawsze 1500 depakine, ale ja nigdy nie mialem diagnozy schizofrenii
Ja 1500 Depakine, 5 olanzapiny i 7, 5 haloperydolu ( i 37, 5 tianeptyny ), ale już dawno temu lekarze odstąpili u mnie od diagnozy schizofrenii- neuroleptyki i stabilizator przyjmuję na objawy psychotyczne depresji.
A swoją drogą, to nerwicę natręctw ( czyli poprawnie zaburzenia obsesyjno- kompulsywne- OCD ) mam, razem z autyzmem.
A swoją drogą, to nerwicę natręctw ( czyli poprawnie zaburzenia obsesyjno- kompulsywne- OCD ) mam, razem z autyzmem.
Nie.
Olanzapina nie powoduje OCD.
Olanzapina nie powoduje OCD.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta
Mój gey 100%
Mój gey 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Ja odkąd mam nerwicę to boję się, że to schizofrenia. Wszędzie wsłuchiwałam się czy słyszę jakieś głosy, czy moje przywidzenia to omamy i miałam derealizację. Jak mi stres mijał albo przestawałam o tym myśleć to czułam się normalnie.
Wystarczy, że coś Ci się przywidzi i lęk dopowiada całą historię.
Psychiatra powiedział mi, że nawet zdrowe osoby mogą mieć omamy, np po nieprzespanej nocy, przy ciężkim zmęczeniu i w ostrym stresie itp. Szczególnie, ze część objawów może być podobna https://www.twojpsycholog.online/zakres ... hizofrenia
Wystarczy, że coś Ci się przywidzi i lęk dopowiada całą historię.
Psychiatra powiedział mi, że nawet zdrowe osoby mogą mieć omamy, np po nieprzespanej nocy, przy ciężkim zmęczeniu i w ostrym stresie itp. Szczególnie, ze część objawów może być podobna https://www.twojpsycholog.online/zakres ... hizofrenia