Program nauczania jako dysproporcja warunków intelektualnych i finansowych komfortu i jakości życia.

właściwa organizacja opieki nad chorymi

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Program nauczania jako dysproporcja warunków intelektualnych i finansowych komfortu i jakości życia.

Post autor: mateus »

Przecież idiana peacers do dzisiaj pamięta porażki z Chicago Bulla gdzie sędzia nie przerywał meczu po faulach na dżordanie ( są osoby które nie rozumieją tej formy zapisu o wysokim nie tylko IQ ale i inteligencji także tej intelektualnej jak i emocjonalnej)

Z trudnością im analizować spis treści.

Lądują w jednostkach zamkniętych (slang) bo ewolucyjnie mają własne przystosowanie do życia.

Np. Tiger i kobra jak i bonus być. Oni wcale nie byli chorzy. Oni chcieli być nie popularni tylko sławni.

Psycholog tvn mówi że to patologia.

Fajnie że jako psycholog został wykluczony z kasty naukowców. Ponieważ psychologia to już nie nauka.

Lech Roch Pawlak i babcia Michalina to lepsi raperzy od Kasperczaka young multi.

A tiger i diox jak i Mezo to kolejność zachowana są lepsi według słuchaczy od tet-trisa dużego PE jak smarkiego smarka.

Ja nie wiem co kształtuje nasze umysły.

Na łazarskim rejonie życie bywa czilałtowe...

Chaotycznie i nie na temat?

Serio mam o tym pisać mniej subtelnie jak lis piszący że wałęsa był zbyt prosty i nie wykształcony i że jego rządy i upadek polski to nie jego wina.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „opieka medyczna i społeczna, praca, prawo”