Zażalenia na pycioslawę

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Re: Zażalenia na pycioslawę

Post autor: podniebnyromantyk »

pycioslawa pisze: sob sie 12, 2023 7:26 pm Mi akurat wszystko jedno, czy nazywacie mnie świnią czy nie, już się niejednego tutaj nasłuchałam. Wiesz, prośba jest jak najbardziej ok, ale uzasadnienie kontrowersyjne dość.
Poprostu mam proste wzorce moralności i często stosuje w życiu zasadę wzajemności.

Zaznaczę że szczególnie uważam że należy się szacunek moderacji za Waszą bardzo trudną tutaj pracę. Oczywiście nie będę nazywać świniami nikogo, swoim postem jedynie podkreślam że nazywanie forumowiczów przez moderatora szczurkami jest większym nietaktem od nazwania moderacji przez zwykłego forumowicza - świnkami
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Ale o jakiej tutaj trudnej pracy moderacji mówisz ? Jestes tu 2 miesiące, a moderacji od kiciusia, czyli prawie roku nie ma !!! i zyjemy, działamy, budujemy. Nie chciał byś wiedziedzieć co to była moderacja tutaj. Bo byś miał zapaśc. I pewnie by cie tutaj nie było.
Zielonka na tym forum znaczy tylko tyle ze ktoś jest wg. czyjeś opini jebniet..y a moderator, ze szczególnie *słowo niedozwolone*...ty.
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

podniebnyromantyk pisze: sob sie 12, 2023 7:39 pm wzorce moralności
Ajj... ciężki temat to. Ale już nie offtopuję.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Re: Zbyszek !!! Dlaczego nadal to tu sie dzieje ???

Post autor: Digital »

FreshEscape pisze: sob sie 12, 2023 5:04 pm Weż to coś tutaj wywal. Pracujemy nad forum jako społeczność nasza. A przychodzi ktoś po jednym dniu:
Usuwa posty
Usuwa dyskuje
Chce rządzić
Chce coś nadadministrować
Nie zadaje żadnych pytań
Niech ta choroba toczaca to frum starych moderatów sie RAZ NA ZAWSZE SKONCZY !!!
Pycioslawa ok. Jako użytkownik nie jako moderator !!!
Kto pracuje? Ty? Przyszedłeś tu jako troll, teraz trochę poprawiłeś swój poziom ale nadal ciężko z tobą o merytorycznie poprawną dyskusję.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Re: Zbyszek !!! Dlaczego nadal to tu sie dzieje ???

FreshEscape pisze: sob sie 12, 2023 5:26 pm Gdybym chciał założyć nowy wątek na ciebie to bym założył !!! My nie jesteśmy dziecmi ! I jak piszemy w jakimś wątku to tam ! I tylko tam chcemy to umieścić !!! Jak sobie szukasz wrogów, to zły adres. Nie złożyelm na ciebie w tym perzeniesionym wątku zazalenia a ni nic w twoim wątku nie napisałem, a jednak to tam jest !!! Słuchaj MAMASita kup se koty i nimi kierują ! Tu są dorośli odpowiedzialni ludzie, którymi nie trzeba, nie tylko sterować, ale jakąś mamą być. Chcesz byc popularna to jazda na instagram, a nie na to forum...
Kolejny sfrustrowany ignorant. Nawet zaufanego nie masz więc masz tu tyle do powiedzenia co nic. Gdzie indziej z mostu za takie numery byś otrzymał bana więc siedź cicho i nie podskakuj. Skoro otrzymała moderatora to wie co ma robić, zapewne lepiej od ciebie. Pokaż mi więcej niż dwa sensowne posty w twoim wykonaniu. Więcej pokory frustraciku, nie jesteś u siebie w zagajniku.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

podniebnyromantyk pisze: sob sie 12, 2023 7:08 pm Zaznaczę że nie piszę tego jako zażalenie tylko jako prośbę - nie nazywaj forumowiczów szczurami. To godzi w człowieczeństwo bo nawet jako chorzy psychicznie nie jesteśmy gryzoniami, które są zaliczane do szkodników, są nie lubiane i tempione, utasamiane z brudem i kanałowym życiem...
Czyli dokładnie jak my. Niestety przez większość społeczeństwa jesteśmy utożsamiani z brudem i kanałowym życiem, dla wielu jesteśmy szkodnikami, oszustami i nierobami. To ci nie przeszkadza? Może zacznij walkę z wiatrakami i zmień stereotypy. Moim zdaniem jesteś przeczulony na swoim punkcie. Nie napisała przecież, wy szczury je...ne, tylko ze zdrobnieniem i miło, nie ma w tym więc niczego złego, nawet by mi do głowy nie przyszło doszukiwać się złych intencji.
Jest to forum dla schizolo, dlatego we życiu bym nie chciał tu być moderatorem. Zero profitu tylko ciężka niewdzięczna praca. Do tego trolle gryzą masowo, prawie jak szczury wściekłe po nogach.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: sob sie 12, 2023 7:30 pm Czego sie nasłuchałaś w 1 dzien patrzenia na forum i 1 dyktatutorswa ? ktoś coś do ciebie w ogóle mowi, bo przecież nikt cie tu nie zna ? Taka ksobnośc to juz patologia ! Ale czego oczekujesz, po uczestnicwie tutaj ?
Ty serio jesteś głupi czy jak? Była tu moderatorem za długo nim twoja trollowska mość tutaj zawitała i zapewne będzie jeszcze długo po twoim stąd odejściu. Czy się to tobie podoba czy nie.
Zanim zaczniesz tu na kogokolwiek najeżdżać, podnieś własny dosyć marny i kiepski poziom, zawalcz o status zaufanego, potem ewentualnie będziesz miał do powiedzenia jak ci coś nie leży, a na razie to znaj swoje miejsce bo jak nie, to ci je wskażą bardziej dosadnie inni.
Funkcja moderatora wymaga szacunku, jak tego nie rozumiesz to kiepsko z twoim pomyślunkiem.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Kazdy user powinien byc traktowany z szacunkiem. Moderator ani bardziej ani mniej.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: sob sie 12, 2023 7:55 pm Ale o jakiej tutaj trudnej pracy moderacji mówisz ? Jestes tu 2 miesiące, a moderacji od kiciusia, czyli prawie roku nie ma !!! i zyjemy, działamy, budujemy. Nie chciał byś wiedziedzieć co to była moderacja tutaj. Bo byś miał zapaśc. I pewnie by cie tutaj nie było.
Zielonka na tym forum znaczy tylko tyle ze ktoś jest wg. czyjeś opini jebniet..y a moderator, ze szczególnie *słowo niedozwolone*...ty.
Ty chyba faktycznie jesteś jakiś upośledzony :oops: :lol: Co ty tu budujesz, w czym niby działasz? Forum leży i kwiczy od dawna, sam admin przyznał że nie ma dla niego czasu. Od bardzo dawna zero sensownych wypowiedzi czy dyskusji na forum i sam między innymi do tego się przyczyniłeś w sposób bardzo wyraźny niestety.
XXL niczego w sumie nigdy nie robił jako moderator, miał zbyt dużo obowiązków na głowie jako administrator własnego konkurencyjnego forum.
Catastrophique pisze: pn sie 14, 2023 11:39 am Kazdy user powinien byc traktowany z szacunkiem. Moderator ani bardziej ani mniej.
Dobre dobre i kto to mówi? :lol: Ktoś kto co krok wyzywa innych od nierobów nolifow i przegrywów? I ty śmiesz mi tu pierd...ić o szacunku? Ciesz się że admin nie ma czasu, w innym przypadku już dawno tak destrukcyjny i toksyczny użytkownik jak ty otrzymałby bana.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Nie piszę nic co nie byloby prawdą. A Tobie lekcja szacunku by się przydała patrząc na bzdury, które w moją stronę wypisujesz. Ze nie masz tego świadomości w wieku 70 lat...
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Tak dla jasności zaistniałej sytuacji. Opisując obrazowo i sytuacji co i jak.

Wejście twoje na forum porównał jak dla mnie, jak byś kiedyś tam, w obcym mieście była w jakimś lokalnym barze. Znali cie tam, dobrze sie bawiłaś, byłaś jak u siebie. Po kilku latach wchodzi do baru, kopa w drzwi, podchodzisz do baru kopa w stołek, gdzie ludzie siedzą, ustawiasz po ścianami. A przecież dziś w tym barze, siedzą już zupełnie inni ludzi, nowi. Co by było w takim zakapiorskim barze z tobą ?

A to jest mój bar w którym często a nie okazyjnie siedzę. Nie dziw sie mojej reakcji.

Jesteśmy tutaj wspólną grupą, tworzącym społeczność i nie będzie tutaj tajemniczych sił, które sobie wbijają znikąd i nie mając nic do powiedzenia będą sobie robić co im sie podoba, jak to miało miejsce dawniej.

Nawet sie nie przedstawiłaś, nie zaprezentowałaś grupie. Nikt znajomy tez cie nie przedstawił ani nie wprowadził.

Poszło o głupote, ale wiec ze będziemy stawiali granice. Chcesz rządzić, zbuduj autorytet, ale nie rozstawianiem pod scianami, i kopaniem w czyjs stólek na którym siedzi. Tylko wpisami i tym co prezentujesz.

A samo to ze np. w temacie pycia, czyli o moderatrach, nawet nie moge tego napisać, już jakoś świadczy nie najlepiej co sie tu dzieje.

Nie mam i raczej nie będe miał nic do ciebie, ale tylko do tego co piszesz i robisz. Natomiast starych czasów już tu nikt nie chce, nie znaczy ze nie chcemy ciebie.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pn sie 14, 2023 12:02 pm Nie piszę nic co nie byloby prawdą. A Tobie lekcja szacunku by się przydała patrząc na bzdury, które w moją stronę wypisujesz. Ze nie masz tego świadomości w wieku 70 lat...
Bzdury to są i raczej tylko twoje wymysły, a nie obrażanie, jestem bardzo kulturalny, nawet dla takich użytkowników jak ty wciąż bardzo życzliwy, w innym przypadku przytoczyłbym Zbyszkowi w nowo założonym wątku całą twoją "prawdę" jak to nazywasz, a raczej czytaj urąganie osobom ciężko chorym, bez zrozumienia dla ich trudnej sytuacji życiowej, bez pojęcia jakie straszne skutki uboczne potrafią mieć psychotropy. Z twojej strony wychodzi tylko wyśmiewanie co krok, podcinanie skrzydeł, odbieranie woli życia. Tym bardziej gdy posiadasz ponoć nie codzienne dla osób chorych psychicznie umiejętności szkoleniowca, powinieneś więc tym bardziej wspierać, budować być ciepłym i przyjacielskim, a nie wrednym i toksycznym bez krzty empatii.
Galnin
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Galnin »

Przejrzyjcie na oczy. Zbyszkowi się bardzo podoba trolling Katastrofy, trafia w jego gusta. Zbyszek chroni go i będzie chronił. Prędzej wyrzuci wszystkich krytykujących go użytkowników niż coś z tym trollem zrobi. Może w swoim chorym umyśle uważa, że to forma jakiejś kary za grzechy, którą każdy chory z automatu powinien ponieść a katastrofa jest boskim narzędziem.

To był głos zza grobu użytkownika zbanowanego za katastrofę. Nie polemizujcie bo nie mam zamiaru dyskutować. Tym bardziej ze zbyszkiem i jego trollami-minionami.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Digital pisze: pn sie 14, 2023 12:27 pm
Catastrophique pisze: pn sie 14, 2023 12:02 pm Nie piszę nic co nie byloby prawdą. A Tobie lekcja szacunku by się przydała patrząc na bzdury, które w moją stronę wypisujesz. Ze nie masz tego świadomości w wieku 70 lat...
Bzdury to są i raczej tylko twoje wymysły, a nie obrażanie, jestem bardzo kulturalny, nawet dla takich użytkowników jak ty wciąż bardzo życzliwy, w innym przypadku przytoczyłbym Zbyszkowi w nowo założonym wątku całą twoją "prawdę" jak to nazywasz, a raczej czytaj urąganie osobom ciężko chorym, bez zrozumienia dla ich trudnej sytuacji życiowej, bez pojęcia jakie straszne skutki uboczne potrafią mieć psychotropy. Z twojej strony wychodzi tylko wyśmiewanie co krok, podcinanie skrzydeł, odbieranie woli życia. Tym bardziej gdy posiadasz ponoć nie codzienne dla osób chorych psychicznie umiejętności szkoleniowca, powinieneś więc tym bardziej wspierać, budować być ciepłym i przyjacielskim, a nie wrednym i toksycznym bez krzty empatii.
No to przytocz Zbyszkowi "prawdę", prosze bardzo.
Gdybys mogl cos zdziałać w tym temacie i byla to prawda dawno juz bym dostal bana.
To ja tu jestem najczęściej wyzywany i traktowany bardzo obcesowo, ale lata mi to, bo wiem co jest tego powodem - pisanie niewygodnej prawdy i życie, którego każdy mi tutaj zazdrości. Ty najmocniej, bo całe przerabales na chorowanie. To jedyny powód pisania tych ciezkich bzdur na mnie i wiesz dobrze, ze ja to wiem. Jakiekolwiek bzdury, zaprzeczanie i odwracanie kota ogonem dalej będziesz wymyślał.
Co do urągania osobom chorym - najbardziej robicie to sami prowadząc bierne i zachowawcze zycie, zrzucając odpowiedzialność na leki, lekarzy etc. A zegar tyka, zwłaszcza Tobie, Digital. Jakbyś nie wiedział, czyz nie? ;)
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Czy ona ma ze sobą pejcz?
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Nie ! nie ma pejczu, bo wiekszośc decyzji merytorycznie opisuje. Jak sam mówi, jak ma czas. i to uzasadnia, tak, ze autorytet za każdym razie rośnie.
Natomiast tak jak w moim przypadku, już praktycznie uniemożliwenie mi pisanie w całym bloku, TEMATY DOWOLNE, świadczy ze jeszcze tam nie jest dobrze. No bo przecież co moge złego powiedzieć, w tamcie chce powiedzieć że ????
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Patrzcie jak Digital ją broni. Rycerz na bialym koniu :D.
I tak nie zaruchasz, staruszku xD.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Nadal tu jest syf, syf był, syf jest i syf będzie.
W myśl RODO powinienem mieć prawo usunąć konto, jeżeli nie dacie takiej możliwości to zainteresuję wyższe organy państwowe.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Tak tak, napisz podanie do Sadu Najwyższego ;).
Awatar użytkownika
Reagan
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Reagan »

Jakież to puste życie duchowe ma ateista, który to w nic nie wierzy!
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”