Zażalenia na pycioslawę
Moderator: moderatorzy
- FreshEscape
- bywalec
Zażalenia na pycioslawę
Ciekawa forma moderacji sie u nas po tylu miesiacach budowania żaczyna. Moderator AUTOKRATA. Zero pytań, 100 odopowiedzi...
Utworzyłam dla was szczurki ten wątek. pycioslawa
Utworzyłam dla was szczurki ten wątek. pycioslawa
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Zażalenia na pycioslawę
Rozwiń myśl.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- FreshEscape
- bywalec
Zbyszek !!! Dlaczego nadal to tu sie dzieje ???
Weż to coś tutaj wywal. Pracujemy nad forum jako społeczność nasza. A przychodzi ktoś po jednym dniu:
Usuwa posty
Usuwa dyskuje
Chce rządzić
Chce coś nadadministrować
Nie zadaje żadnych pytań
Niech ta choroba toczaca to frum starych moderatów sie RAZ NA ZAWSZE SKONCZY !!!
Pycioslawa ok. Jako użytkownik nie jako moderator !!!
Usuwa posty
Usuwa dyskuje
Chce rządzić
Chce coś nadadministrować
Nie zadaje żadnych pytań
Niech ta choroba toczaca to frum starych moderatów sie RAZ NA ZAWSZE SKONCZY !!!
Pycioslawa ok. Jako użytkownik nie jako moderator !!!
- pycioslawa
- moderator
Re: Zbyszek !!! Dlaczego nadal to tu sie dzieje ???
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- FreshEscape
- bywalec
Słuchaj nie jesteś MAMĄ ! NIe jesteś władca ! Służysz do administrownia a nie rządzenia ! Mój post zniknął po 15 sekundach ! Ale ile postów ludzi, bo przecież sam piszesz ze jak coś nie będzie po twojej myśli do pujdzie do kosza, to o co ty woóle chrzanisz ?
Cytując: "dalsze dyskusje bedą usuwane do kosza" Ty jesteś kurna człowiecze kto ? Ze chcesz budować forum autokratycznie ? Jeszcze masz coś do dodania ? To forum przez 2 lata preszło metamorfoze i takich nam tu nie trzeba !!!
Cytując: "dalsze dyskusje bedą usuwane do kosza" Ty jesteś kurna człowiecze kto ? Ze chcesz budować forum autokratycznie ? Jeszcze masz coś do dodania ? To forum przez 2 lata preszło metamorfoze i takich nam tu nie trzeba !!!
Ostatnio zmieniony sob sie 12, 2023 5:17 pm przez FreshEscape, łącznie zmieniany 1 raz.
- pycioslawa
- moderator
Twój post został przeniesiony do nowego wątku. Nie został usunięty ani przeniesiony do kosza.
- pycioslawa
- moderator
Jeśli chcesz mnie cytować - naucz się chociaż. Nie martw się, ja umiem.
viewtopic.php?p=705509#p705509pycioslawa pisze:Dalsze dyskusje nie na temat będą przenoszone do kosza.
- FreshEscape
- bywalec
Gdybym chciał założyć nowy wątek na ciebie to bym założył !!! My nie jesteśmy dziecmi ! I jak piszemy w jakimś wątku to tam ! I tylko tam chcemy to umieścić !!! Jak sobie szukasz wrogów, to zły adres. Nie złożyelm na ciebie w tym perzeniesionym wątku zazalenia a ni nic w twoim wątku nie napisałem, a jednak to tam jest !!! Słuchaj MAMASita kup se koty i nimi kierują ! Tu są dorośli odpowiedzialni ludzie, którymi nie trzeba, nie tylko sterować, ale jakąś mamą być. Chcesz byc popularna to jazda na instagram, a nie na to forum...
- pycioslawa
- moderator
...I właśnie na tym polega administrowanie... No, wiesz na czym, prawda?FreshEscape pisze: ↑sob sie 12, 2023 5:26 pm I jak piszemy w jakimś wątku to tam ! I tylko tam chcemy to umieścić !!!
- pycioslawa
- moderator
Wątek został założony bez wiedzy i zgody* użytkownika powyżej.
*
Tak żeby nie było, bo już są nowe zażalenia... gdzieś tam.
*
Spoiler!
Tak żeby nie było, bo już są nowe zażalenia... gdzieś tam.
- pycioslawa
- moderator
Scaliłam wątki skoro są oba o zażaleniach na mnie.
- FreshEscape
- bywalec
Słuchaj no ciurloku ! Ja nie pisze do ciebie !!!! Tylko do zbyszka, cały teamt zniknął... Wszystko zostało wyrwane z kontekstu. Zostało w temacie o tobie, bez mówienie do ciebie utożsamione z tobą i masz jeszcze czelność pisać, scaliłam wątek, na tym polega administracja !!!
Kiciuś za takie rzeczy poleciał jak moderator całkowicie z forum 1!! Choć potrafił nawet zmieniać treść postów, użytkoników.
NIE MASZ JAKO MODERATOR ZADYCH UPRAWNIEN DO USUWANIA, ŁACZENIA, ZAKŁADANIA NOWYCH POSTÓW Z TRESCIAMI W INNYCH TEMATACH !!!
USUNEŁAŚ WIADOMOŚC, POST DO ZBYSZKA, USUWASZ TEMATY, DOSKONALE MANIPULUJESZ.
JAK CHCESZ SZKODZIĆ TO RÓB TO NA SWOICH OPIEKUNACH JAK CIE TAK WYCHOWALI. A NIE NA NAS, CHORYCH.
Kiciuś za takie rzeczy poleciał jak moderator całkowicie z forum 1!! Choć potrafił nawet zmieniać treść postów, użytkoników.
NIE MASZ JAKO MODERATOR ZADYCH UPRAWNIEN DO USUWANIA, ŁACZENIA, ZAKŁADANIA NOWYCH POSTÓW Z TRESCIAMI W INNYCH TEMATACH !!!
USUNEŁAŚ WIADOMOŚC, POST DO ZBYSZKA, USUWASZ TEMATY, DOSKONALE MANIPULUJESZ.
JAK CHCESZ SZKODZIĆ TO RÓB TO NA SWOICH OPIEKUNACH JAK CIE TAK WYCHOWALI. A NIE NA NAS, CHORYCH.
- pycioslawa
- moderator
XDDDDD
edit.
Przepraszam, że się śmieję, ale ty nawet prostego przekazu nie rozumiesz. Chyba kończę tę dyskusję.
edit.
Przepraszam, że się śmieję, ale ty nawet prostego przekazu nie rozumiesz. Chyba kończę tę dyskusję.
- FreshEscape
- bywalec
Jak chcesz byc moderatorem, co jest od knczenia dyskusji, a nie od rozpoczynania. Jak chcesz wydawać opinie ze ktos czegoś nie rozumie, nie zadajac nawet jednego pytania. To czego tutaj szukasz ??? Stare czasy sie skończyły i mam nadzieje nie powrócą.. Rządzić to kotami, a nie ludzmi. Choć ojciec mi całe zycie powtarzał ze nawet psa sie nie kopie. Bez odbioru. I jak pisze w dziale technicznym wiadomość do zbyszka, to zauważ możę ze do zbyszka duzo ci brakuje i nim nie jesteś. I pozostaw tam tematy w spokoju.
ZA SAMO USUWANIE TEMATÓW, WĄTKÓW, PRZENOSZENIE NA TEAMATY O SOBIE WPISÓW. JAK SAM ZBYSZEK TUTAJ CZESTO PISAŁ. DEGRADACJA !!!
ZA SAMO USUWANIE TEMATÓW, WĄTKÓW, PRZENOSZENIE NA TEAMATY O SOBIE WPISÓW. JAK SAM ZBYSZEK TUTAJ CZESTO PISAŁ. DEGRADACJA !!!
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Zaznaczę że nie piszę tego jako zażalenie tylko jako prośbę - nie nazywaj forumowiczów szczurami. To godzi w człowieczeństwo bo nawet jako chorzy psychicznie nie jesteśmy gryzoniami, które są zaliczane do szkodników, są nie lubiane i tempione, utasamiane z brudem i kanałowym życiem...
Chyba że nie masz dla tego forum żadnego szacunku?
- FreshEscape
- bywalec
Podnieny jesteś tu od niedawna, ale ogólen spojrzenie moederacji starych czasów, było tutaj takie ze my wszyscy to szczurki... Miałem coś na ten temat napisać. Ale za dużo już bym miał, w naszej społecznośći. Ciesze sie ze ktoś patrzy na to tak jak ja. I niech to stąd pójdzie do użytkownika, jeśli ma coś wogóle do powiedzie. Poza rządzeniem...
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
To ja jako nowy może zacznę nazywać wszystkich moderatorów świnie, to i tak jako ssaki wyższa klasa stworzenia od gryzoni
- FreshEscape
- bywalec
Jak mówi poeta. Psy nas podziwiają, koty ignorują. Swinie są równe nam
- pycioslawa
- moderator
Mi akurat wszystko jedno, czy nazywacie mnie świnią czy nie, już się niejednego tutaj nasłuchałam. Wiesz, prośba jest jak najbardziej ok, ale uzasadnienie kontrowersyjne dość.
- FreshEscape
- bywalec
Czego sie nasłuchałaś w 1 dzien patrzenia na forum i 1 dyktatutorswa ? ktoś coś do ciebie w ogóle mowi, bo przecież nikt cie tu nie zna ? Taka ksobnośc to juz patologia ! Ale czego oczekujesz, po uczestnicwie tutaj ?