Szukam koleżanki
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Re: Szukam koleżanki
Tylko tutaj są sami faceci.
Pytasz siusiaki z sieci? Użytkowniczki to utajnione dane.. |e| każda kobieta, jest również dziewczyną, a nawet córką.
Ostatnio zmieniony czw cze 08, 2023 6:26 pm przez Handicap, łącznie zmieniany 1 raz.
Handicap rozwiń myśl.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Kilka lat temu poznałem kilka koleżanek z tego forum (ale nie tylko) z którymi "przyjaźniłem" się poprzez rozmowy telefoniczne.Większość z nich dzwoniła codziennie.Wszystko było fajnie,ale prędzej lub później zawsze dochodziło do propozycji spotkania się w realu.Nie wierzę w przyjaźń damsko-męską.podniebnyromantyk pisze: ↑śr cze 07, 2023 7:18 amNie jestem nastawiony na randki. Strefa seksualna mnie też nie interesuje. Szukam koleżanki w formie przyjaźni. Bardzo trudno o coś takiego w zyciu ale chciałbym żeby relacja była bezinteresowna i ucziwa bo to jest najbardziej wartościowe w zyciu. Nie jestem całkowicie przeciwny związkowi, ale nie jest to cel. Niczego nie zakładam poporostu i dyskwalifikuje nikogo. Mogą do mnie pisać nawet zajęte kobiety, w przyjaźni to nie przeszkadza. Jestem bardzo szczery i ucziwy, pozytywnie nastawiony na to co daje zycie.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
A po co komu przyjaźń damsko męska Piotrek. Miałeś kolejne szanse na związek . Myśle ze nasz poszukiwacz też chciałby być w związku - choć chce rozpocząć najpierw od czegoś innego.
- Katastrofa
- bywalec
Dziewczy są jeszcze za młode (do seksu tylko dojrzałe kobiety są najlepsze).
TOP-10-PLACES ZACZEPEK, DWA LATA TEMU BYŁA KOLEJKA NA STACJI BENZYNOWEJ. TERAZ PEWNIE TEATR.
W RAZIE ZAPOTRZEBOWANIA NA INSPIRUJĄCE ZABAWY PŁCIĄ, WYSTARCZY

- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
podniebnyromantyk pisze: ↑czw cze 15, 2023 7:53 pmNie jest tak źle bo jest kilka kobiet, z jedną rozmawiam poprzez forum.

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Katastrofa
- bywalec
Dobór naturalny.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Napisałeś bardzo dobrze. Od tego jest m.i. to forum. Jak któraś z dziewczyn zwróci uwagę na Twoje posty będzie jej tym łatwiej nawiązać z Tobą bardziej prywatną znajomość.podniebnyromantyk pisze: ↑śr cze 07, 2023 6:53 pm To jest forum dyskusyjne i dla tego piszę publicznie. Dałem propozycje nawiązania znajości w formie ogłoszenia. Myślę że pisanie prywatnie do kobiet tutaj było by narzucaniem się. To nie znaczy że mi nie zależy.
- Catastrophique
- bywalec
Szukanie dziewczyny na tym forum. To juz trzeba byc naprawde desperatem.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"