Jak Ci minął dzień-Co robiłeś.Oceń swoje samopoczucie w skali 0 do 10.
Moderator: moderatorzy
- Katastrofa
- bywalec
Re: Jak Ci minął dzień-Co robiłeś.Oceń swoje samopoczucie w skali 0 do 10.
Fukka polizei i jebac policję oraz fuck the Police na 100%!
- Katastrofa
- bywalec
Fick polizei! Fukka polizei i jebac policję oraz fuck the Police na 100%! Fickt politi! Nie mam smartfona na podsłuchu, bo bym szumy miał! Swego SMS-a sąd, ani prokuratura, ani nawet policja nigdy nie przeczyta! Policja jest przez nas wszystkich ruchana oraz jebana w dupy tak samo jak i wszystkie służby mundurowe!
- Katastrofa
- bywalec
Teraz jest noc, która trwa! Wiecznie!
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Wczorajszy dzień minął bardzo pozytywnie, choć nie zupełnie idealnie bo odczułem wiele negatywnych emocji i rekcji. Mogę ocenić na 6/10.
To odczucie szczególnie podatne jest na zwiększeny stres i chyba jest też efektem odbicia po psychozie przed kilku dni i kombinowaniu z lekami. (Zaznaczam że mam zgodę lekarza na manipulacje lekami, od wielu lat sam dobieram sobie leki i dawki, to specyficzny rodzaj leczenia i zaufania).
Poczas psychozy mocno zwiększyłem leki a teraz najwyraźniej po zmniejszeniu ich - odczułem zachowania w codziennym życiu takie odbicie i lęk zarazem przed największa porażką jaką się teraz boję czyli głeboką nieświadomością, lęk że mnie ogarnia pustka a ja znikam całkowicie... Lęk dotyka mnie już od pewnego czasu, nie jest to tylko choroba bo jest to też reakcja na obecną sytuację na świecie, strach i rozpacz wobec konfliktu wojennego, strach przed agresywnie wdzierającą się sztuczną inteligencją w codziennym życiu i świadomość zmian jakie następują. (Szczególnie strach przed zastąpieniem człowieka w codziennym życiu przez maszyny i algorytmy sztucznej inteligencji)... Oraz inne zmiany które są niekorzystne a systematycznie wpływają na Świat.
Nie potrafię się tym nie przejmować
Czuję konflikt między sobą samym. Z jednej strony chce podjąć wyzwanie i wyjść z obecnej sytuacji, podjąć pracę a nawet może chciałbym się zakochać czy założyć rodzinę. Z drugiej strony znając swoje ograniczenia i widząc to co zmienia się w otaczającej rzeczywistości - boję się o przyszłość potomnych... Mniej ale również oczywiście boję się czy w ogóle bym sprostał, ale to już mniejszy lęk. Bo gdy czuje się chęć zmiany a odczucie to jest prawdziwe, to choć nie jest lekko - nie chce się zatrzymać...
To odczucie szczególnie podatne jest na zwiększeny stres i chyba jest też efektem odbicia po psychozie przed kilku dni i kombinowaniu z lekami. (Zaznaczam że mam zgodę lekarza na manipulacje lekami, od wielu lat sam dobieram sobie leki i dawki, to specyficzny rodzaj leczenia i zaufania).
Poczas psychozy mocno zwiększyłem leki a teraz najwyraźniej po zmniejszeniu ich - odczułem zachowania w codziennym życiu takie odbicie i lęk zarazem przed największa porażką jaką się teraz boję czyli głeboką nieświadomością, lęk że mnie ogarnia pustka a ja znikam całkowicie... Lęk dotyka mnie już od pewnego czasu, nie jest to tylko choroba bo jest to też reakcja na obecną sytuację na świecie, strach i rozpacz wobec konfliktu wojennego, strach przed agresywnie wdzierającą się sztuczną inteligencją w codziennym życiu i świadomość zmian jakie następują. (Szczególnie strach przed zastąpieniem człowieka w codziennym życiu przez maszyny i algorytmy sztucznej inteligencji)... Oraz inne zmiany które są niekorzystne a systematycznie wpływają na Świat.
Nie potrafię się tym nie przejmować
Czuję konflikt między sobą samym. Z jednej strony chce podjąć wyzwanie i wyjść z obecnej sytuacji, podjąć pracę a nawet może chciałbym się zakochać czy założyć rodzinę. Z drugiej strony znając swoje ograniczenia i widząc to co zmienia się w otaczającej rzeczywistości - boję się o przyszłość potomnych... Mniej ale również oczywiście boję się czy w ogóle bym sprostał, ale to już mniejszy lęk. Bo gdy czuje się chęć zmiany a odczucie to jest prawdziwe, to choć nie jest lekko - nie chce się zatrzymać...
- Katastrofa
- bywalec
Wstałem o 6-stej. 4/10.
- Katastrofa
- bywalec
Kupiłem lek na cukrzycę (na receptę) Siofor 500 za około ponad 4 zł. w aptece.
4/10
u mnie pada.
dziś dołek.
u mnie pada.
dziś dołek.
Ostatnio zmieniony pn lip 10, 2023 6:04 pm przez rafka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Catastrophique
- bywalec
Uwielbiam taka pogode jak jest teraz. Bardzo dobry dzien, 9/10.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
daję 7/10
dziś bardzo ciepło, ale pomimo tego wyszłam,
zahaczyłam o aptekę(leki wykupić),
biblioteka(2 książki),
park(inhalatorium)
dziś bardzo ciepło, ale pomimo tego wyszłam,
zahaczyłam o aptekę(leki wykupić),
biblioteka(2 książki),
park(inhalatorium)
Dzień się jeszcze nie skończył, więc może być różnie, ale jak do tej chwili 9/10. Niezły film, lektura, zakupy w centrum handlowym. Ot, takie proste przyjemności.
-
- bywalec
2/10 dno i wodorosty
- Catastrophique
- bywalec
9/10, kupilem sobie nowa ksiazke o samorozwoju i poczytalem troche. Poza tym, odpoczynek. A jutro caly dzien na plazy nad jeziorkiem.
możesz zdradzić co to za książka?Catastrophique pisze: ↑sob lip 15, 2023 9:06 pm 9/10, kupilem sobie nowa ksiazke o samorozwoju i poczytalem troche. Poza tym, odpoczynek. A jutro caly dzien na plazy nad jeziorkiem.
- Catastrophique
- bywalec
viewtopic.php?p=703672#p703672creed pisze: ↑sob lip 15, 2023 9:07 pmmożesz zdradzić co to za książka?Catastrophique pisze: ↑sob lip 15, 2023 9:06 pm 9/10, kupilem sobie nowa ksiazke o samorozwoju i poczytalem troche. Poza tym, odpoczynek. A jutro caly dzien na plazy nad jeziorkiem.
ok sprawdziłam. Też lubię czasem coś motywacyjnego/rozwój osobisty - choć w większości tematy się powtarzają.
Dziś byłam w bibliotece i wzięłam ''Arcydzieło'' - Toma Hanksa.
Dziś byłam w bibliotece i wzięłam ''Arcydzieło'' - Toma Hanksa.
spacer w deszczu,
terapia,
zakupy,
książka.
samopoczucie 6,7/10
terapia,
zakupy,
książka.
samopoczucie 6,7/10
Początek dnia całkiem spoko, ale teraz jest gorzej. Mam nadzieję, że to chwilowy spadek formy. Ogólnie 7/10
- Catastrophique
- bywalec
Super dzień, swietny wieczór, ciekawa noc.
Czas iść spatki.
Czas iść spatki.
- dzwonkowy
- zaufany użytkownik
- Status: schizofrenik - rezydent
Dzień się dopiero zaczyna.
Wstałem o 16:00, odespawszy całodobową zmianę w pracy.
Teraz trochę odpoczywam, a trochę ograniam sprawy wokół siebie.
Jem dobre rzeczy, piję dużo herbaty.
Jestem w niezłym nastroju.
Wstałem o 16:00, odespawszy całodobową zmianę w pracy.
Teraz trochę odpoczywam, a trochę ograniam sprawy wokół siebie.
Jem dobre rzeczy, piję dużo herbaty.
Jestem w niezłym nastroju.
Każdy dźwiga własny schiz.