Jak Ci minął dzień-Co robiłeś.Oceń swoje samopoczucie w skali 0 do 10.
Moderator: moderatorzy
Re: Jak Ci minął dzień-Co robiłeś.Oceń swoje samopoczucie w skali 0 do 10.
10/10
Wyjątkowo pozytywny dzień!
Wyjątkowo pozytywny dzień!
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
ja też miałem pozytywny
gówno w proszku na kijoszku
- Katastrofa
- bywalec
Dzień twa, a w nocy się śpi.
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Samopoczucie 1 na 10
Dzień spędzony bardzo aktywnie i ogólnie to był bardzo udany dzień. Od dwóch dni bardzo przeżywam kryzys. Otacza mnie ogrmna pustka, nie czułem się tak nigdy wczesniej.
Wszystko zaczęło się od złych wiadomości o tematyce szybko rozwijającej się sztucznej inteligencji. Każdy kto śledzi nowinki techniczne wie jak bardzo to się rozwija. Stuczna inteligencja potrafi tworzyć muzykę, grafikę czy nawet filmy. Powstała już pierwsza firma co oferuje usługi "fotograficzne" - wystarczy kilka zdjęć a stwoży przy pomocy sztucznej inteligencji cały zestaw sesji fotograficznych, gdzie chcemy, jak chcemy i to wszystko bez potrzeby wychodzenia z domu.
W wiadomościach oszacowano że za około 5 lat moze stracić pracę około 40% ludzi - głównie kobiet. Wsciekłem się, od dawna się tego boję a to się dzieje teraz. Zaraz po wsciekłości poczułem jak by mi umarła dusza lub jakaś duchowa cząstka mnie. Czuję ogromną pustkę i nie jest to samotność, to milczenie i całkowita bezradność...
Zażyłem wiekszą ilość leków, mam to uzgodnione z lekarzem, tylko ze to nic nie daje bo jest prawie pierwsza w nocy a ja nie mogę nawet zasnąć. Stałem się też wrażliwy na dźwięki i szczególnie bolesne są odgłosy głodnych pojazdów na ulicach. Teraz w nocy czuję ulgę ciszy.
Nie mam myśli destrukcji czy samobójczych, nie jest to typowa depresja bo przypomina to bezradność a nie typowy smutek.
Na początku tez myślałem że zablokowały mi się uczucia, ogrom pustki sprawia ze czuję jak by mniej. Przeraziłem się. Terminator nie wypowie nam wojny i nie będzie dniu sądy. Terminator sprawi że bogaci staną się jeszcze bogadsi a większość pozostałego świata będzie głodować w poczuciu ze przyszło się na świat niepotrzebnie.
Tak, to trochę pesymistyczne myślenie. Tylko boję się jeszcze jednego, boję się że nasze dzieci spytają - gdzie byli nasi rodzice i dlaczego nic nie zrobili? Ale nie wiem co może zatrzymać tą jak się zdaje "rewolucje".
Dzień spędzony bardzo aktywnie i ogólnie to był bardzo udany dzień. Od dwóch dni bardzo przeżywam kryzys. Otacza mnie ogrmna pustka, nie czułem się tak nigdy wczesniej.
Wszystko zaczęło się od złych wiadomości o tematyce szybko rozwijającej się sztucznej inteligencji. Każdy kto śledzi nowinki techniczne wie jak bardzo to się rozwija. Stuczna inteligencja potrafi tworzyć muzykę, grafikę czy nawet filmy. Powstała już pierwsza firma co oferuje usługi "fotograficzne" - wystarczy kilka zdjęć a stwoży przy pomocy sztucznej inteligencji cały zestaw sesji fotograficznych, gdzie chcemy, jak chcemy i to wszystko bez potrzeby wychodzenia z domu.
W wiadomościach oszacowano że za około 5 lat moze stracić pracę około 40% ludzi - głównie kobiet. Wsciekłem się, od dawna się tego boję a to się dzieje teraz. Zaraz po wsciekłości poczułem jak by mi umarła dusza lub jakaś duchowa cząstka mnie. Czuję ogromną pustkę i nie jest to samotność, to milczenie i całkowita bezradność...
Zażyłem wiekszą ilość leków, mam to uzgodnione z lekarzem, tylko ze to nic nie daje bo jest prawie pierwsza w nocy a ja nie mogę nawet zasnąć. Stałem się też wrażliwy na dźwięki i szczególnie bolesne są odgłosy głodnych pojazdów na ulicach. Teraz w nocy czuję ulgę ciszy.
Nie mam myśli destrukcji czy samobójczych, nie jest to typowa depresja bo przypomina to bezradność a nie typowy smutek.
Na początku tez myślałem że zablokowały mi się uczucia, ogrom pustki sprawia ze czuję jak by mniej. Przeraziłem się. Terminator nie wypowie nam wojny i nie będzie dniu sądy. Terminator sprawi że bogaci staną się jeszcze bogadsi a większość pozostałego świata będzie głodować w poczuciu ze przyszło się na świat niepotrzebnie.
Tak, to trochę pesymistyczne myślenie. Tylko boję się jeszcze jednego, boję się że nasze dzieci spytają - gdzie byli nasi rodzice i dlaczego nic nie zrobili? Ale nie wiem co może zatrzymać tą jak się zdaje "rewolucje".
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
3 na 10
Jest trochę lepiej albo już się przyzwyczaić zdążyłem. Planuje kolejny aktywnie spędzić czas.
Jest trochę lepiej albo już się przyzwyczaić zdążyłem. Planuje kolejny aktywnie spędzić czas.
- Katastrofa
- bywalec
4/10. Zakupy w Biedronce oraz Społem.
- FreshEscape
- bywalec
Społem, społem, ale czy sie wyspołem ?
- FreshEscape
- bywalec
Co możesz dla siebie zrobić, aby był 10/10 ?
- Katastrofa
- bywalec
Zaraz idę do Żabki po Sushi oraz po kawę! Kupić także jakieś warzywa oraz owoce? Papierosy i kawa to jest klasyka w tej naszej Polsce już! Są też dobre piwka smakowe (owocowe).
8/10 !
Pod wieczór byłem na rowerze!
Ewidentnie przyjemność i satysfakcja!
Na przekór objawom negatywnym!!!
PS. To było jeszcze w sobotę. Niedziela dopiero przede mną.
Pod wieczór byłem na rowerze!
Ewidentnie przyjemność i satysfakcja!
Na przekór objawom negatywnym!!!
PS. To było jeszcze w sobotę. Niedziela dopiero przede mną.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
I tak trzymaj hvp2. I namawiaj lekarza na kombinatorykę z lekami. W końcu trafisz swój.
Raczej muszę bardziej dbać o ludzi, tak aby stali się jeszcze bliższymi!!!przegłosowany pisze: ↑ndz lip 02, 2023 12:41 am I tak trzymaj hvp2. I namawiaj lekarza na kombinatorykę z lekami. W końcu trafisz swój.
W najbliższych tygodniach nie planuję nic kombinować z lekami, bo wreszcie czuję się dobrze.
Może to się utrzyma dłużej, zwłaszcza jeśli będę dbał o rozmaite sensowne aktywności - wreszcie mam na nie siłę!!!
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
dzień rozpoczęty
teraz kawka i rower będzie
10/10
teraz kawka i rower będzie
10/10
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Wczoraj był to dzień kiedy przekonałem się że mam nawroty choroby i zaczyna się szczyt psychozy. W południe przesadziłem z depakine. 4/10
- Catastrophique
- bywalec
Impreza do 4 nad ranem. Przed chwila wstalem, dobrze, ze dzis niedziela.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Catastrophique pochlałeś, poruchałeś chociaż?
- Catastrophique
- bywalec
Ambitne masz życiowe priorytety, widzę .
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Kto wybrzydza ten nie rucha.
- Catastrophique
- bywalec
Nie dla kazdego seks i alko to glowny cel w zyciu.
Ty i tak jesteś seksualnym abstynentem zapewne od sporego czasu, ale chlejesz za to pewnie calkiem sporo .
Ty i tak jesteś seksualnym abstynentem zapewne od sporego czasu, ale chlejesz za to pewnie calkiem sporo .