mięśnie wielkość nie zawsze oznacza siłę
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
mięśnie wielkość nie zawsze oznacza siłę
przyczepy mięśniowe podobno decydują i kąt o sile , niwktórzy wogóle nie mają siły dynamicznej.
Pudzian jest ok ale dziwnie on walczy jak się ogląda to nie łatwe to prawda ale mmięśnie z jakieś przyczyny ma takie że wolno rusza rękami tak powiem i powinien być bardziej dynamiczny
Pudzian jest ok ale dziwnie on walczy jak się ogląda to nie łatwe to prawda ale mmięśnie z jakieś przyczyny ma takie że wolno rusza rękami tak powiem i powinien być bardziej dynamiczny
- FreshEscape
- bywalec
Re: mięśnie wielkość nie zawsze oznacza siłę
Siła siłą, ale wielkość mieśni prawie nigdy o niczym nie świadczy poza pozą. Chłopak co na siłowni ze mną chodził. Skóra i kości a wyciągał odemnie 2 razy wiecej na kilogramowo na przyrządach i hantlach. Miał chłop konkretne ściegna. Ja nie jestem jakiś super silny, ale jak cwicze to mi wychodzą i zostają takie żyły na rękach. Ze pielegniarki wkłówają mi sie na górze ręki w żyły. Bo są lepsze, jak cwicze niż żyły od dołu. Nie mam siłowej sylwetki. Ale byki po 100 kg mieśni w pracy fizycznej wymiękają po 1-2 godzinach. A ja miesiącami naparzam. Mam wytrzymałoś bawoła :d
- Catastrophique
- bywalec
Dwaj "sportowcy".
![Rolling On The Floor Laughing :laughing-rolling:](./images/smilies/laughing/rolling.gif)
![Rolling On The Floor Laughing :laughing-rolling:](./images/smilies/laughing/rolling.gif)
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Katastrofa
- bywalec
WysPOrtowani PObratymcy.