odchodzę z forum. Dlaczego? Bo nigdy nie byłem chory. Zdrowy głupszy od chorych. A was tylko nie rozumieją.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
spring_
bywalec

odchodzę z forum. Dlaczego? Bo nigdy nie byłem chory. Zdrowy głupszy od chorych. A was tylko nie rozumieją.

Post autor: spring_ »

Każdy chory jest zgazowany. To forum nauczyło mnie wrażliwości a mentalizm myślenia.

Jestem psychiatrą. Tyle lat na forum. żaden lekarz nie ma formalnego wykształcenia.
Wiem że mieliscie ze mnie smieszek. dobry humor levzy.

Fajnie być samotnym. Ale tak nie można.

Friends.@
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Re: odchodzę z forum. Dlaczego? Bo nigdy nie byłem chory. Zdrowy głupszy od chorych. A was tylko nie rozumieją.

Post autor: Trener »

a jak twoja psychoza?
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
spring_
bywalec

Re: odchodzę z forum. Dlaczego? Bo nigdy nie byłem chory. Zdrowy głupszy od chorych. A was tylko nie rozumieją.

Post autor: spring_ »

Trener pisze: pt gru 23, 2022 4:57 am a jak twoja psychoza?
Zagadka żevmasz ułożyć kostke rubikntożsamości zamiast kolorów pozwala wiele odkryć i dont believe that
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Post autor: Trener »

spring_ pisze: pt kwie 14, 2023 9:17 am
Trener pisze: pt gru 23, 2022 4:57 am a jak twoja psychoza?
Zagadka żevmasz ułożyć kostke rubikntożsamości zamiast kolorów pozwala wiele odkryć i dont believe that
W RESZCIE KTOŚ MNIE ROZŚMIESZYŁ :idea: :!:
Dzięki ;>
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
Handicap
zaufany użytkownik

Post autor: Handicap »

Mnie koślawce z liter nie śmiesza. :geek:
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Post autor: Katastrofa »

Internet to był kiedyś Lux zwany Luxus dla biedoty oraz chorych I biednych plus ubogich und głodnych and nienapojonych. Woda oraz chleb. Czarna kawa w kryminale in jail zwanym prison. Leatherface and Sarah with Melwin with invalid brother Franklyn. It's me (only me). Turdass. Troma. Gore!
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”