odchodzę z forum. Dlaczego? Bo nigdy nie byłem chory. Zdrowy głupszy od chorych. A was tylko nie rozumieją.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
odchodzę z forum. Dlaczego? Bo nigdy nie byłem chory. Zdrowy głupszy od chorych. A was tylko nie rozumieją.
Każdy chory jest zgazowany. To forum nauczyło mnie wrażliwości a mentalizm myślenia.
Jestem psychiatrą. Tyle lat na forum. żaden lekarz nie ma formalnego wykształcenia.
Wiem że mieliscie ze mnie smieszek. dobry humor levzy.
Fajnie być samotnym. Ale tak nie można.
Friends.@
Jestem psychiatrą. Tyle lat na forum. żaden lekarz nie ma formalnego wykształcenia.
Wiem że mieliscie ze mnie smieszek. dobry humor levzy.
Fajnie być samotnym. Ale tak nie można.
Friends.@
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.
Każdy leczący się jest zdrowy.
A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Re: odchodzę z forum. Dlaczego? Bo nigdy nie byłem chory. Zdrowy głupszy od chorych. A was tylko nie rozumieją.
Zagadka żevmasz ułożyć kostke rubikntożsamości zamiast kolorów pozwala wiele odkryć i dont believe that
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
Re: odchodzę z forum. Dlaczego? Bo nigdy nie byłem chory. Zdrowy głupszy od chorych. A was tylko nie rozumieją.
W RESZCIE KTOŚ MNIE ROZŚMIESZYŁ

Dzięki ;>
Mnie koślawce z liter nie śmiesza. 

- Katastrofa
- bywalec
Internet to był kiedyś Lux zwany Luxus dla biedoty oraz chorych I biednych plus ubogich und głodnych and nienapojonych. Woda oraz chleb. Czarna kawa w kryminale in jail zwanym prison. Leatherface and Sarah with Melwin with invalid brother Franklyn. It's me (only me). Turdass. Troma. Gore!