Dziś czuję się....
Moderator: moderatorzy
Re: Dziś czuję się....
Czuje się świetnie. Dzień mija mi bardzo przyjemnie. Zrobiłam to co zamierzałam więc jest satysfakcja!
tak sobie, posprzątałam.
tak sobie
- Catastrophique
- bywalec
Bardzo aktywny dzień. Mega.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Jestem bardzo zadowolony z siebie wszystko inne jest strasznie mi fajne. Proszę nie popadać w podniecenie oraz nie karmienic się w grupie
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
spoko, wyspany 6/10 może nawet 7
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Tak se...niby jestem wyspana i wypoczęta ale nie potrafię się zebrac w sobie aby zrobić coś produktywnego...no ale może dzień się jeszcze rozbuja
6/10
spacer
church
spacer
church
Odrywając się każde małżeństwo to rarytas dla dzieci. Mogę być zadowolony z zakupu ale chciałbym żeby się cieszyć. Kontakt musi być zapewniony i każdy może wystąpić do raju. Podsumowanie - mam do sprzedania bardzo ładne ciuchy i każdy kto odleciał to bardzo jest zadowolony.
5+/10
- Moniko02
- zaufany użytkownik
- Status: niezdolna do pracy
- Gadu-Gadu: 47147715
zrelaksowana i zmotywowana na kolejny tydzień pracy
Grzejniki elektryczne i szyby samochodowe na zimowym celowniku mistrza świata wagi ciężkiej nie ma gdzie pisać swoje zboczenia poetyckie to prawda ale chciałbym żeby się dowiedzieliśmy ze jestem spokojny
Fantastyczny widok od strony pasażera z przodu i tyłu. Dobrze powiedziane że jesteś tak popularna wśród nas. Może się okazać że jesteś nowy interfejs diagnostyczny z użytkownikiem.
Może kiedyś hehehe już powinieneś zrozumieć co znaczy nie tylko jedno pytanie o zgodę rodziców
6,7/10 przyjemny dzień