Wasza waga?
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Re: Wasza waga?
Coś koło 95 kg przy 1,86m.
Familijnie - genetycznie ważyłem mało/zwyczajnie. Ok 70 przy 190cm.
Przez czas, gdy strzelali we mnie tabsami waga wskakiwala na max 110kg, gdy jednak ostatnim razem dowalili mi zastrzyki długiego uwalniania zniszczyli mnie totalnie na wszelkich układach oraz napompowali totalnie bo weszło 130 i zejść już choć mijają lata nie mogę mimo różnych opcji dzywiania. Kilka lat nawet na Vege i veganizmie rok, podejścia niedawno do keto miałem też.. Generalnie robię dużo od podstaw i fast fooda nie chwytam. Dorwali mnie i tyle. Ubili jak psa
Momentami gloduje bo miesięcznie i tak zostaje mi ok 300 na żarcie i wszelkie rozrywki więc wybieram żarcie co daje dyszkę dziennie.. Przy wzroście 190 nie jest łatwo niestety czuć się świetnie mając 3zl na sniadanie
3 zł na obiad i 3 na kolację
Ale człowiek szuka opcji i jakoś idzie przeżyć od promo do promo lub sadzi i zbiera..
Tak czy inaczej zniszczyli mi pojazd zwany ciałem. Dobili. I bardzo utrudnia to życie.
Przez czas, gdy strzelali we mnie tabsami waga wskakiwala na max 110kg, gdy jednak ostatnim razem dowalili mi zastrzyki długiego uwalniania zniszczyli mnie totalnie na wszelkich układach oraz napompowali totalnie bo weszło 130 i zejść już choć mijają lata nie mogę mimo różnych opcji dzywiania. Kilka lat nawet na Vege i veganizmie rok, podejścia niedawno do keto miałem też.. Generalnie robię dużo od podstaw i fast fooda nie chwytam. Dorwali mnie i tyle. Ubili jak psa
Momentami gloduje bo miesięcznie i tak zostaje mi ok 300 na żarcie i wszelkie rozrywki więc wybieram żarcie co daje dyszkę dziennie.. Przy wzroście 190 nie jest łatwo niestety czuć się świetnie mając 3zl na sniadanie
3 zł na obiad i 3 na kolację
Ale człowiek szuka opcji i jakoś idzie przeżyć od promo do promo lub sadzi i zbiera..
Tak czy inaczej zniszczyli mi pojazd zwany ciałem. Dobili. I bardzo utrudnia to życie.
172cm/72kg
i nie czuje sie lekko.
Choć mi się wydaje że nie widać po mnie że aż tyle ważę.
Czasem mam jednak wrażenie że ludzie mnie traktują odgórnie jak grubcie, stąd te moje niepowodzenia.
Ja mam wrażenie że ta waga świadczy o tym że byłam/jestem w jakimś zagrożeniu i żeby przypadkiem przy naturalnej wadze gdzieś ok 56kg nie;' wsadził mnie ktoś do walizki' :/
-tylko czy tego typu prewencje można robić bez zgody właściciela ciała, jego nosiciela?:(
i nie czuje sie lekko.
Czasem mam jednak wrażenie że ludzie mnie traktują odgórnie jak grubcie, stąd te moje niepowodzenia.
Ja mam wrażenie że ta waga świadczy o tym że byłam/jestem w jakimś zagrożeniu i żeby przypadkiem przy naturalnej wadze gdzieś ok 56kg nie;' wsadził mnie ktoś do walizki' :/
-tylko czy tego typu prewencje można robić bez zgody właściciela ciała, jego nosiciela?:(
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Będziesz twardo stąpać po ziemi milusia, wiatr Cię nie zwieje, skoro będziesz tak dobrze osadzona w rzeczywistości.
masz poprostu więcej ciałka do tulenia i tyle A to zaletamilusia12 pisze: ↑śr lis 23, 2022 7:25 am 172cm/72kg
i nie czuje sie lekko.
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Trickster ty to potrafisz dowalić kobiecie. Milusia spróbuj zmniejszyć dawkę leku i nie być na pewno na leku i generacji albo risperidionie lub olanzapinie.Trickster pisze: ↑śr lis 23, 2022 8:39 ammasz poprostu więcej ciałka do tulenia i tyle A to zaletamilusia12 pisze: ↑śr lis 23, 2022 7:25 am 172cm/72kg
i nie czuje sie lekko.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
- FreshEscape
- bywalec
Za takie rady pwoinienes byc w czarnej księdze tego forum. Jako człowiek jawnie szkodządzcy osobom chorym. Nigedy nie powinnienes mieć dostepu do tego forum. Nawet lekarz by sobie na takie zachowanie nie pozwolił. A co dopiero taki gnojo gówanirz jak ty który dydktuje, a przynajmniej chce dyktowąć ludziom co powinni brac a co nie. Ch..j ci w dupe amman, jesteś tak toksycznym gnojem ze wiele innych ludzi zyczy ci pewnie.... wiadomo czego..
110kg przy wzroście 184cm. Niby otyłość ale nie czuje otyłości
-
- bywalec
Przytyłem 190cm 140 kilo
wolę napisać ile straciłam - 5 kg.
DIeta pudelkowa -10kg
- piotrs
- zaufany użytkownik
u mnie nie ciekawie
185 cm wzrostu / na 130 kg
spaceruje teraz dużo może zgubie 10 kg
185 cm wzrostu / na 130 kg
spaceruje teraz dużo może zgubie 10 kg
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
To wcale nie jest tak duzo. Znaczy jest duzo i obciaza organizm ale nie powinienes wygladac na otylego
Sam wazylem niedawno 125/183cm
Teraz waze 105kg
blablabla
- RSHFunkster
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
- Kontakt:
Przed lekami 87,5kg / 187cm
Po lekach 97kg / 187cm
Olanzapina niszczy metabolizm na lata nawet przy krótkim cyklu
Po lekach 97kg / 187cm
Olanzapina niszczy metabolizm na lata nawet przy krótkim cyklu
F29
- amigo
- zaufany użytkownik
teraz waze 98 kg. Ostatnio schudlem ze stowy na 98 kg. Mam 189 cm wzrostu.
- amigo
- zaufany użytkownik
Schudłem do 97 kg. Waga idzie w dół.