Leki silne
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Leki silne
Mam silnyl lek wysokości przed utrata kontroli .fobiesppoleczna lek przed psami groznymi jezdzenie winda lek przed emocjami. Lek przed budynkami otwarta przestrzenia
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: Leki silne
na agorofobie masz ? przed wychodzeniem
sa jekies leki na to ?

sa jekies leki na to ?
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Tez mam agorafobie lekarka przepisala mi na leki pregabaline
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Też to mam. Lęk przed wysokością nawet tylko wyobrażoną. Lęk przed przestrzenią. Mnie trochę redukuje te lęki sertralina, a xanax to już w ogóle ładnie działa. 
Po pregabalinie miałem na stopach i dłoniach tzw. wyprysk potnicowy i musiałem odstawić. Zresztą nie wiem czy zażywanie go dawało jakąś różnicę.
Moim zdaniem poproś o asertin (sertralinę).

Po pregabalinie miałem na stopach i dłoniach tzw. wyprysk potnicowy i musiałem odstawić. Zresztą nie wiem czy zażywanie go dawało jakąś różnicę.
Moim zdaniem poproś o asertin (sertralinę).
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Lęk przed emocjami jest moim zdaniem bardzo niebezpieczny bo emocje to Twoje prawdziwe Ja! Unikając emocji uciekasz od siebie i od życia!! Psycholog by Ci się bardzo przydał!!!TriumfalnaTurkawka pisze: ↑czw sty 26, 2023 3:32 am Mam silnyl lek wysokości przed utrata kontroli .fobiesppoleczna lek przed psami groznymi jezdzenie winda lek przed emocjami.