Abilify Maintena
Moderator: moderatorzy
- falling up
- bywalec
Re: Abilify Maintena
Dzięki abilify jesteśmy super inteligentni. Ale wpadam w stan psychozy.
Wtedy trzeba się nie ujawniać i zapisywać swoje odkrycia. Najlepiej w chmurze.
W szpitalu jest dużo czasu na naukę.
Każdy psychiatra ma diagnozę.
Wtedy trzeba się nie ujawniać i zapisywać swoje odkrycia. Najlepiej w chmurze.
W szpitalu jest dużo czasu na naukę.
Każdy psychiatra ma diagnozę.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
Brałam, znosiłam bardzo dobrze kilka lat, o jesoo przez dekadę brałam tyle leków ze ogień.
Teraz jestem na arpixor 15mg 1 tabs na dzień, ale nie znalazłam tego leku.
Pamiętanie o tabletkach jest fascynująco zapominalskie przy wygodzie zastrzyku raz na miesiąc
Teraz jestem na arpixor 15mg 1 tabs na dzień, ale nie znalazłam tego leku.
Pamiętanie o tabletkach jest fascynująco zapominalskie przy wygodzie zastrzyku raz na miesiąc
"Gdy czegoś gorąco pragniesz, cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C.

To to samo.
Nie powiedziałbym do końca, że to to samo. Ja będąc na Abilify Maintena (w zastrzyku) przyjmując jakąkolwiek dawkę początkowo 400mg/miesiąc, z czasem 300 mg/miesiąc miałem niewyraźne widzenie. Będąc na 1 tabl. Abilify 15mg nie mam problemu ze wzrokiem. Może to być spowodowane tym, że Abilify Maintena jest legiem długodziałającym czyli długo uwalnia się w organiźmie i przez to zachodzą jakieś niechciane zmiany.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Ja cierpię przez Abilify na światłowstręt. Ciężko się samochód prowadzi. Załatwiłem sobie szkła kontaktowe i prowadzę w okularach przeciwsłonecznych.
Popatrz sobie o okularach fotochromowych.
Biorę 400mg na miesiąc plus Tercian, amitryptylinę i lamotryginę. Czuje się całkiem dobrze, jedyne co to jestem nieco wycofany ale tak poza tym funkcjonuję nawet ok. Jak miałem brać tabletki to nie brałem a tak w sumie nie mam wyboru, czasem się czuje dobrze na tyle że kwestionuje chorobę.