Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: Trickster »

czas na drinka :)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Nie, czas na kolację, nałogowcu ;P.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Catastrophique pisze: wt sty 10, 2023 6:59 pm Nie, czas na kolację, nałogowcu ;P.
Nie, czas na odpowiedź co się stało z Adolfinio Makkaroni?
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Catastrophique pisze: wt sty 10, 2023 6:59 pm Nie, czas na kolację, nałogowcu ;P.
Ja ostatnio tak pije, że litrowego Jacka pije już od 2 tydni i jeszcze mam połowe🤣😂
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Trickster pisze: wt sty 10, 2023 7:49 pm
Ja ostatnio tak pije, że litrowego Jacka pije już od 2 tydni i jeszcze mam połowe🤣😂
Ja w ogole alko nie tykam, ale pare miechów temu kupilem sobie z ciekawości Saska z nutą rumu 200ml, to wypicie połowy zajęło mi 2 tygodnie, a pozniej resztę wyrzuciłem :p.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

A ja cyckam dwa tygodnie likier kokosowy
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: wt sty 10, 2023 7:55 pm
Trickster pisze: wt sty 10, 2023 7:49 pm
Ja w ogole alko nie tykam, ale pare miechów temu kupilem sobie z ciekawości Saska z nutą rumu 200ml, to wypicie połowy zajęło mi 2 tygodnie, a pozniej resztę wyrzuciłem :p.
A chomikom dajesz?
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Post autor: Józef80 »

amonek to troll internetowy ma tu wiele multikont i nie należy w żadnym przypadku wzorować się tym co pisze.

Nakłania do niebrania leków a potem wyśmiewa psychozę czy nakłania do przedawkowania leków!

Wyłącznie chcę szkodę, nigdy się nie trzyma złotego środka, zawsze objawia się skrajnie nierozumnym podejściem i stale troluje forumowiczów!

Stałe wymyśla jakieś nieistniejące zwierzęta i troluje nimi forumowiczów, posądzając o niegodziwości z nimi związane. Pomawia o znęcanie się a sam się znęca!

Amannn powinien być zbanowany i mieć sądowy zakaz korzystania z internetu, lub być leczony haloperidolem, który to sam wszystkim kogo nie lubi poleca.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Amannn stosuje chyba technikę "oddaj i dołóż", natomiast to, co robią Trickster i Catastrophique, to ciosy poniżej pasa. Powinni sobie razem zrobić zdjęcie i je tu wstawić, wtedy będzie wiadomo, że psychiatria przemówiła realnym językiem.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Meduzola wystarczy, że ty wstawiłaś swoje zdjęcie i mi odebrałaś apetyt ;) To mi wystarczy :lol:
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Jeden niech trzyma w ręce drogą wódkę, drugi piwo. Ale obie ręce x2 na stole.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Józef80 pisze: śr sty 11, 2023 1:44 pm amonek to troll internetowy ma tu wiele multikont i nie należy w żadnym przypadku wzorować się tym co pisze.

Nakłania do niebrania leków a potem wyśmiewa psychozę czy nakłania do przedawkowania leków!

Wyłącznie chcę szkodę, nigdy się nie trzyma złotego środka, zawsze objawia się skrajnie nierozumnym podejściem i stale troluje forumowiczów!

Stałe wymyśla jakieś nieistniejące zwierzęta i troluje nimi forumowiczów, posądzając o niegodziwości z nimi związane. Pomawia o znęcanie się a sam się znęca!

Amannn powinien być zbanowany i mieć sądowy zakaz korzystania z internetu, lub być leczony haloperidolem, który to sam wszystkim kogo nie lubi poleca.
Józefie jesteś chory z nienawiści Powinieneś byc dawno na oddziale zamkniętym Solian już na ciebie nie działa masz ostra psychozę Czas na klozapol lub haloperidol To ci pomoże Nie patrz na skutki uboczne u ciebie to wybór mniejszego zła
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Amannn pisze: śr sty 11, 2023 6:58 pm
Józef80 pisze: śr sty 11, 2023 1:44 pm amonek to troll internetowy ma tu wiele multikont i nie należy w żadnym przypadku wzorować się tym co pisze.

Józefie jesteś chory z nienawiści Powinieneś byc dawno na oddziale zamkniętym Solian już na ciebie nie działa masz ostra psychozę Czas na klozapol lub haloperidol To ci pomoże Nie patrz na skutki uboczne u ciebie to wybór mniejszego zła
:lol:

Zacznij od siebie

(Wisława Szymborska)
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Powodzenia Robaczki , buziaki. :icon-mrgreen:
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Meduzola pisze: śr sty 11, 2023 4:06 pm Amannn stosuje chyba technikę "oddaj i dołóż", natomiast to, co robią Trickster i Catastrophique, to ciosy poniżej pasa. Powinni sobie razem zrobić zdjęcie i je tu wstawić, wtedy będzie wiadomo, że psychiatria przemówiła realnym językiem.
To że amannn nie popiera Trickster i Catastrophique nie czyni z amannn Twoim przyjacielem Meduzola. To zwykły troll internetowy i tylko czekać kiedy wyśmieje Cię z multikont :cry:

(Wisława Szymborska)
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Dajcie sobie po razie, albo buzi na zgodę :dance: :clap:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Józef80 pisze: śr sty 11, 2023 7:48 pm
Meduzola pisze: śr sty 11, 2023 4:06 pm Amannn stosuje chyba technikę "oddaj i dołóż", natomiast to, co robią Trickster i Catastrophique, to ciosy poniżej pasa. Powinni sobie razem zrobić zdjęcie i je tu wstawić, wtedy będzie wiadomo, że psychiatria przemówiła realnym językiem.
To że amannn nie popiera Trickster i Catastrophique nie czyni z amannn Twoim przyjacielem Meduzola. To zwykły troll internetowy i tylko czekać kiedy wyśmieje Cię z multikont :cry:
Józefie odczep się od Meduzoli. Masz same nieczyste myśli. Musisz mieć podwyższone leki . Dawka 400 to dla ciebie stanowczo za mało Trzymaj się tego co ci przepisuje lekarz 800 a jak ci zwiększy do 1200 to weź 1200 . Pal licho skutki uboczne problemy z erekcja i podwyższona prolaktynę masz już od dawna osteoporoza to najwyżej połamią ci się kości ale nie będziesz świrował. Daj twój adres to zadzwonię na 112 i wezmą cię na zamkniety tam się tobą zaopiekują haloperidolem tak ze będziesz jak całkowity zombi Ale co z tego tak jak jest obecnie nie możesz funkcjonować atakujesz ludzi i stanowisz najprawdopodobniej poważne zagrożenie dla siebie.
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Amannn pisze: śr sty 11, 2023 8:59 pm
Józef80 pisze: śr sty 11, 2023 7:48 pm
Józefie odczep się od Meduzoli. Masz same nieczyste myśli. Musisz mieć podwyższone leki . Dawka 400 to dla ciebie stanowczo za mało Trzymaj się tego co ci przepisuje lekarz 800 a jak ci zwiększy do 1200 to weź 1200 . Pal licho skutki uboczne problemy z erekcja i podwyższona prolaktynę masz już od dawna osteoporoza to najwyżej połamią ci się kości ale nie będziesz świrował. Daj twój adres to zadzwonię na 112 i wezmą cię na zamkniety tam się tobą zaopiekują haloperidolem tak ze będziesz jak całkowity zombi Ale co z tego tak jak jest obecnie nie możesz funkcjonować atakujesz ludzi i stanowisz najprawdopodobniej poważne zagrożenie dla siebie.
U ciebie to jedynie widzę ratunek w haloperidolem i elektrowstrząsami :cry: musisz się leczyć bo jesteś chory

Meduza się przekona gdy zorientuje się jak Ją obrażasz z multikont

(Wisława Szymborska)
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Józefie w multikonta wierzysz tylko ty i katastrofa Dostałeś urojeń ksobnych
Awatar użytkownika