Ogień w dłoni, a schizofrenia
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Ogień w dłoni, a schizofrenia
Chodzi mi o urządzenie, które wyszło z drukarki, która produkuje różne urządzenie i teraz tak, to urządzenie na wypadek wojny możny razić dwie osoby na raz i zakłądając, że pierwszą osobę przedziurawi na wylot, to drugiego agresora tylko wypatrosi, dlatego pytam grzecznie, czy mając na przykład psychozę i w czasie np. wojny można legalnie np. iść do sklepu z tą smykałką ?
-
- bywalec
Re: Ogień w dłoni, a schizofrenia
szczególnie, że u mnie podczas psychozy wzrasta kilkukrotnie siła i dynamika.
-
- zarejestrowany użytkownik
Pokaż mi w konstytucji gdzie jest napisane ze nie można. Czytałem ostatnio cała do snu i nie przypominam sobie 

-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Zawsze było można 

-
- bywalec
Konstytucja się nie liczy dla partii rządzących.
Mogą ją zmieniać i zmieniać, a potem wypuszczać niezrozumiałe ustawy.
Drukarka nie wyprodukuje przeciwrakietowej machiny, ale może coś mniejszego wypuścić.
Mogą ją zmieniać i zmieniać, a potem wypuszczać niezrozumiałe ustawy.
Drukarka nie wyprodukuje przeciwrakietowej machiny, ale może coś mniejszego wypuścić.