A to czy mi wierzysz czy nie niespecjalnie mnie obchodzi jak mam być szczery

Moderator: moderatorzy
Mnie też twoje fantazje nie pochodzą.Catastrophique pisze: ↑czw lip 07, 2022 2:13 pm Intensywny wysiłek na siłowni plus rygorystyczna dieta.
A to czy mi wierzysz czy nie niespecjalnie mnie obchodzi jak mam być szczery.
Tylko cię poinformowałem że tracisz wodę lub masę mięśniową. 6kg w tydzień żaden człowiek nie spali tłuszczu. Pracuję w siłowni i taki mam nawyk informowania klientów - wybacz jak uraziło to twoją narcystyczną i awanturniczą naturę.Catastrophique pisze: ↑czw lip 07, 2022 2:27 pm Jak widać obchodzą bo reagujesz. Nie za bardzo umiesz ukrywac niechęć do mnie i zazdrość, nie pierwszy raz.
Muszę przyznać, że (jak może wie już część użytkowników) mam bardzo duże problemy ze sferą religijną, (ponownie?) przyznaję, że rzeczy związane z wiarą mogą mnie jakby niezwykle przerażać, ta sfera jest dla mnie bardzo trudna (i te trudności mają związek z Koranem, między innymi).Zły Kicius_XXL pisze: ↑czw lip 07, 2022 9:18 am @Kotek jeśli nie musisz nie wklejaj religijne teksty gdzie popadnie.
To samo tyczy się tematów związane z erocznoscią wybiegające całkowicie poza przyzwoitością, czyli te dewiacyjne.
Ludzi są tym zbulwersowani. Inaczej będzie Ci odebrany status zaufanego.
Twoje reakcje i osób Twojego pokroju tutaj tez sa mocno przewidywalne i mi juz znane, aczkolwiek całkowicie dla mnie niegroźne, predzej zabawne i jednak pozytywne bo to Wasze niezamierzone potwierdzenia mojej wysokiej wartosci.