Prawda o LGBTP
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Prawda o LGBTP
Nienawiść to "przywracanie normalności" :/.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

-
- zaufany użytkownik
To ile według Ciebie powinno być płci - 5,67,88 ponad 100?
Bo dla mnie zgodnie z biologią - dwie.
Bo dla mnie zgodnie z biologią - dwie.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Aby się rozmnażali ludzie trzeba dwie płcie.
Natura robi nam wybryki i gdy kobieta jest uwięziona w męskim ciele to nie wina ludzi. Albo kiedy osoba np żeńskiej płci ma pociąg do tej samej płci, to też nie wina ludzi.
Od ludzi zależy czy akceptują czy nie. Każdy inaczej na to patrzy i zależne jest skąd pochodzimy. Tak sądzę.
Natura robi nam wybryki i gdy kobieta jest uwięziona w męskim ciele to nie wina ludzi. Albo kiedy osoba np żeńskiej płci ma pociąg do tej samej płci, to też nie wina ludzi.
Od ludzi zależy czy akceptują czy nie. Każdy inaczej na to patrzy i zależne jest skąd pochodzimy. Tak sądzę.
-
- zaufany użytkownik
- marsze równości LGBTP, deprawacja przez nagość
Należy tu podkreślić, że LGBTP nie ma nic wspólnego z gejami i lesbijkami, to manipulacja lewackiego lobby.
Należy tu podkreślić, że LGBTP nie ma nic wspólnego z gejami i lesbijkami, to manipulacja lewackiego lobby.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Może już nie piszcie o pedofilach tyle bo wrócicie uwagę łowców którzy filtrują internet. Dajcie sobie spokój jeśli was to nie dotyczy.
- FreshEscape
- bywalec
Czasami sam nie wiem, bo niektórzy sobie jaja robią... Ty to Kiciuś poważnie piszesz ?Zły Kicius_XXL pisze: ↑pn cze 27, 2022 2:29 pm Może już nie piszcie o pedofilach tyle bo wrócicie uwagę łowców którzy filtrują internet. Dajcie sobie spokój jeśli was to nie dotyczy.
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
Deprawacja młodzieży na marszach lewactwa trwa w najlepsze.
-
- zaufany użytkownik
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Homoseksualistów stworzył Bóg czy tam inna siła wyższa albo po prostu biologia, natura. Jest to sprawa intymna tych ludzi, a Ci którzy chcą im zaglądać pod kołderkę nie zauważają albo nie chcą zauważać, że w znakomitej większości osoby te łączy miłość. Miłość jest jedna, a że trochę inna... Ale te praktyki podkołderkowe to sprawa estetyczna i de gustibus non est disputandum. Ci którzy tego nie tolerują i szerzą nienawiść są zwyczajnie nie-to-le-ran-cyj-ni i również w jakiś sposób zboczeni, wścibscy czy nawet źli.
Inna sprawa, to marsze LGBT, podczas których wielka mniejszość robi z siebie pajaców przyczepiając sobie do czapek gumowe penisy. Myślą, że tak trzeba i można, bo w tak cokolwiek dziwaczny i niesmaczny sposób chcą odreagować w przestrzeni publicznej fakt, iż byli i są wciąż spychani na margines - a to jest zwyczajny strzał we własną stopę. Ludzie hetero czy - ogólnie - Ci bardziej umiarkowani/rozsądni patrzą na takie praktyki i z tych jaskrawych przegięć budują w sobie niewłaściwy obraz homoseksualizmu.... jako zboczenia. No i chyba tyle.
Miłość jest jedna.
Inna sprawa, to marsze LGBT, podczas których wielka mniejszość robi z siebie pajaców przyczepiając sobie do czapek gumowe penisy. Myślą, że tak trzeba i można, bo w tak cokolwiek dziwaczny i niesmaczny sposób chcą odreagować w przestrzeni publicznej fakt, iż byli i są wciąż spychani na margines - a to jest zwyczajny strzał we własną stopę. Ludzie hetero czy - ogólnie - Ci bardziej umiarkowani/rozsądni patrzą na takie praktyki i z tych jaskrawych przegięć budują w sobie niewłaściwy obraz homoseksualizmu.... jako zboczenia. No i chyba tyle.
Miłość jest jedna.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
-
- zaufany użytkownik
Właśnie chodzi o te marsze i promocje takie jak w "Tańcu z Gwiazdami".przegłosowany pisze: ↑ndz wrz 18, 2022 1:49 am Inna sprawa, to marsze LGBT, podczas których wielka mniejszość robi z siebie pajaców przyczepiając sobie do czapek gumowe penisy. Myślą, że tak trzeba i można, bo w tak cokolwiek dziwaczny i niesmaczny sposób chcą odreagować w przestrzeni publicznej fakt, iż byli i są wciąż spychani na margines - a to jest zwyczajny strzał we własną stopę. Ludzie hetero czy - ogólnie - Ci bardziej umiarkowani/rozsądni patrzą na takie praktyki i z tych jaskrawych przegięć budują w sobie niewłaściwy obraz homoseksualizmu.... jako zboczenia. No i chyba tyle.
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja tez uwazam, ze takie zbedne odnoszenie sie ze swoja plciowoscia.Nie ma juz na celu wywalczeniu wolnosci wyboru tylko to jest po prostu smieszne. A pozniej dziwia sie ludzie, ze LGBTP to jacys fetyszysci o zachwianym wyborze.
- Katastrofa
- bywalec
Politicus from the Politikk wymyślił.
-
- zaufany użytkownik

Samozaoranie
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum