Schizofrenicy żyją krótko
Moderator: moderatorzy
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Schizofrenicy żyją krótko
Ostatnie badania potwierdziły że max jaki mogą wyciągnąć schizofrenicy w długości życia to 43 lata. Większości Was to już jest kres życia i pora rozliczenia się z przeszłością i oddanie się w ręce najwyższego pana. Zróbcie rachunek sumienia, pojednajcie się grzesznicy z bogiem bo wszyscy wiedzą że przez całe życie byliście onanistami i nie wiecie co to kobieta. Zgrzeszyliście i nie dostąpicie niebios. Piekło jest wam tylko pisane.
Re: Schizofrenicy żyją krótko
Też czytałem te badania gdzieś w necie, ....43 lata 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Często jest to nawet krócej, do 25 lat od rozpoznania choroby. Niestety, ale chorzy często ulegający pokusie onanizmu przechodzą również na weganizm. A jak wiadomo ze starołacińskiego "wega" = żyjący krótko, bez zasad moralnych. Tylko Ci którzy żyli zgodnie z zasadami Pana zasiądą w jego blasku.
-
- zaufany użytkownik
Pamiętajcie, Mahomet pali się w piekle, bo nieczystość, pedofilia i kazirodztwo szczególnie nie podobają się Panu Bogu. Jeżeli nie chcecie podzielić losu milionów muzułmanów zacznijcie mieć dobre uczynki, zgłoście się do fundacji La Strada i pomagajcie kobietom, które zostały wykorzystane.
Ostatnio zmieniony ndz cze 12, 2022 2:27 pm przez rozszczepionyumysl, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuje wam, za przesłanie całości tych badań, czyli widzę problem tkwi w onaniźmie i w nie jedzeniu mięsa. Czyli co niektórzy z nas nie pożyją długo niestety:(
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
hmm no nie wiem
chodziłem do ośrodka dziennego i tam niektórzy schizofrenicy byli po 60tce
a w necie pisze że schizofrenicy żyją nie tyle 42 lata co 17% tego ile żyją zdrowi
chodziłem do ośrodka dziennego i tam niektórzy schizofrenicy byli po 60tce
a w necie pisze że schizofrenicy żyją nie tyle 42 lata co 17% tego ile żyją zdrowi
Ostatnio zmieniony ndz cze 12, 2022 2:39 pm przez Cynamon, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- zaufany użytkownik
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Onanizm to grzech który powoduje zaburzenia pracy serca a brak kobiety dopełnia resztę. Jak ktoś jest jeszcze do tego weganem to marne szanse dożycia 40 lat.
-
- zaufany użytkownik
A przez narkotyki i inne LGBTP średnia długość życia u schizofrenika zmniejsza się do 32 lat.
-
- zaufany użytkownik
Dzisiaj zgrzeszyłem (wcześniej dokonałem tak jakby konwersji na grekokatolicyzm), sprzątałem na cmentarzu w drugi dzień Pięćdziesiątnicy. Nie mam dostępu do regularnej spowiedzi, czuję, że mam zranioną duszę.
- amigo
- zaufany użytkownik
Jeżdżę na oddział dzienny i są tam schizofrenicy po 50 + i trzymają się nawet dobrze.
Więc jak będziemy dbać o siebie, brać leki i unikać używek to sądzę że da radę po żyć chociaż do tego 50 +.
Więc jak będziemy dbać o siebie, brać leki i unikać używek to sądzę że da radę po żyć chociaż do tego 50 +.
-
- zaufany użytkownik
A jak z ich duchowością? Wiesz o tym? Pan Bóg, Chrystus pomiędzy nami może nam pomóc mieć życie wieczne, które z definicji jest ważniejsze. Każdy upada i każdy może się podnieść, Ci którzy nie chcą się podnosić z grzechów ciężkich - czeka kocioł.
Ja mam 50+ lata i jeszcze żyję.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Moim zdaniem skromnym ten wątek to prowokacja.
Nie widzę powodu aby dodawać zmartwień chorym.
nic
-
- zaufany użytkownik
W jakim sensie? Chadzam do kościoła i do spowiedzi.
-
- zaufany użytkownik
Nawracanie się to jest proces, ważne jest Twoje podejście do tego.
kontakt z Bogiem, relacje z Nim, to indywidualna sprawa. Ja o tym mówię na głos, o swojej relacji, ale nigdy bym nie próbowała stawiać nikogo poniżej siebie. Czyli mniej wartego.
Koleżanka w ten sposób mówiła o sobie, że jest bardziej wierząca bo jeździ na pielgrzymki. Nie to co ja. A dla mnie wyjście do kościoła to sukces. Gdzie mi do Częstochowy. Byłam tam kiedy córka mnie zawiozła. Raz. Każdy taki wyjazd wymaga ode mnie wysiłku. Wielokrotnie większego niż 10 pielgrzymek koleżanki. Myślę , że Bóg widzi nas w całej determinacji w wierze.On mnie kocha taką jaka jestem.
Koleżanka w ten sposób mówiła o sobie, że jest bardziej wierząca bo jeździ na pielgrzymki. Nie to co ja. A dla mnie wyjście do kościoła to sukces. Gdzie mi do Częstochowy. Byłam tam kiedy córka mnie zawiozła. Raz. Każdy taki wyjazd wymaga ode mnie wysiłku. Wielokrotnie większego niż 10 pielgrzymek koleżanki. Myślę , że Bóg widzi nas w całej determinacji w wierze.On mnie kocha taką jaka jestem.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże