Praca marzeń.
Moderator: moderatorzy
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Praca marzeń.
Ciekawi mnie jaka jest Wasza praca marzeń na którą nie macie szans,albo szanse znikome i którą byście mogli wykonywać będąć zdrowymi.Ja chciałbym być aktorem albo marynarzem. 

Michal
-
- zaufany użytkownik
Re: Praca marzeń.
Może chciałbyś coś nagrywać np. na TikToku? Vloger to prawie jak aktor.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
Siema Tomek.Jak tam kupony?rozszczepionyumysl pisze: ↑wt kwie 12, 2022 8:45 pm Może chciałbyś coś nagrywać np. na TikToku? Vloger to prawie jak aktor.

Michal
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
Mógłbym coś nagrywać,tylko z jakiej dziedziny,oto jest pytanie?Spokojny80 pisze: ↑wt kwie 12, 2022 8:48 pmSiema Tomek.Jak tam kupony?rozszczepionyumysl pisze: ↑wt kwie 12, 2022 8:45 pm Może chciałbyś coś nagrywać np. na TikToku? Vloger to prawie jak aktor.?
Michal
- amigo
- zaufany użytkownik
O podbojach morskich.
- Moniko02
- zaufany użytkownik
- Status: niezdolna do pracy
- Gadu-Gadu: 47147715
A ja chciałabym być pisarką, albo tłumaczką języka niemieckiego 

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
nie marzcie tyle, tylko zróbcie wszystko, aby marzenia się spełniły, a jak nie to szukać do skutku i nie płakać po niezrealizowanych marzeniach, bo widocznie ta praca, nigdy nie była dla Was dobra, a to widać szczególnie po próbie, która trwa przynajmniej 3 miesiące.
Jeżeli po 3 miesiącach wyobrażaliście sobie zupełnie inaczej waszą pracę marzeń, to znajdźcie coś innego.
Jeżeli po 3 miesiącach wyobrażaliście sobie zupełnie inaczej waszą pracę marzeń, to znajdźcie coś innego.
Naukowiec w NASA, fundacjach zajmujących się poszukiwaniem cywilizacji pozaziemskich i innych niesamowitych a wartościowych dla ludzkości odkryć albo w prywatnych globalnych firmach miliarderów tworzących cuda z zakresu zaawansowanej nauki i techniki i medycyny. Kiedyś zaprojektowałem nawet rakietę osobistą o walorach i możliwościach o wiele przewyższających talerze latające kosmicznych istot wyższych, które nas odwiedzają od czasów Danikena i piramid egipskich. Jeszcze pozostały mi do odkrycia lekarstwa na raka i AIDS i wojny historyczne oraz eliksir nieśmiertelności 

Praca marzeń - praca w instytucie zajmującym się badaniem życia po śmierci. Naprawdę, uwielbiam tą tematykę i takie zajęcie to dla mnie by nie była praca, tylko spełnienie 

Nie mam , mam tylko jedno marzenie , ktorego nie ziszcze , maly 35m domek pod lasem , potem znowu wpadl bym w depresje. To nie jest zdrowe ani troche , ale chciałbym nie istniec , niestety od samej depresji sie nie umiera..
producent muzyczny
i mi się sprawdziło ale nie zarabiam na tym, oddaję muzykę za darmo
mam pokaźną dyskografię ale nie wysyłam dema do wytworni
bo jakbym ( hipotetycznie ) stał się trochę sławny, to zaraz ktoś by powiedział że : to ten ze schizofrenią... i koniec reputacji :/
praca fajna bo zdalna z domu i nie ma się normowanych godzin pracy
ale nie będę się wychylać
bo jakbym ( hipotetycznie ) stał się trochę sławny, to zaraz ktoś by powiedział że : to ten ze schizofrenią... i koniec reputacji :/
praca fajna bo zdalna z domu i nie ma się normowanych godzin pracy

Artyści mają prawo być dziwni, to nawet dodaje im popularności.
Magik z Kaliber 44, Vincent van Gogh, Robert Walser, a współcześnie pewien muzyk o pseudonimie cZAs, pochodzący z Dziemian.
Była też pewna wokalistka z Lubelszczyzny południowej, robiła karierę u pewnego producenta muzycznego, śpiewała w różnych zespołach.
Liczy się talent.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Fajnie, ja też produkuję, natomiast wielkie pieniądze, by mnie zniszczyły i zabiłyby wartość mojej muzyki.Cynamon pisze: ↑śr kwie 13, 2022 7:03 pm producent muzyczny
praca fajna bo zdalna z domu i nie ma się normowanych godzin pracyale nie będę się wychylać
no i nie mógłbym jawnie samplować np. z filmów i starego jazzu.
Teraz ? Zero problemów z rozliczeniami podatkowymi, pozwami i nie ma deadline'u.
- Catastrophique
- bywalec
Moja praca jest moją pasją i hobby jednocześnie. Uwielbiam występować publicznie, prowadzić szkolenia i prelekcje. Jestem człowiekiem, który realizuje to o czym marzy i uczy tego innych (tematyką jednego z moich szkoleń i wykładów jest realizowanie marzeń).
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- amigo
- zaufany użytkownik
Coś z marketingiem.
Jakieś robienie projektów, prezentacji mających na celu zainteresowania danym obiektem ; hotel, jakaś firma.
Jakieś robienie projektów, prezentacji mających na celu zainteresowania danym obiektem ; hotel, jakaś firma.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
Cynamon pisze: ↑śr kwie 13, 2022 7:03 pm producent muzyczny
praca fajna bo zdalna z domu i nie ma się normowanych godzin pracyale nie będę się wychylać
Pieprzyć opinie ludzi,a tak pozatym ,czasami trzeba się wychylić z szarego tłumu aby coś osiągnąć....
Michal
. 

Ostatnio zmieniony czw kwie 14, 2022 8:19 pm przez Chad, łącznie zmieniany 1 raz.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
Głowa do góry.Chad pisze: ↑czw kwie 14, 2022 7:51 pm Nie mam , kiedys tez nie bardzo , zyje bo zyje, nie zabilem sie jeszcze , ale choc kiedys o tym w ogole nie myslalem , a choc bylem o to oskarzany , to teraz faktycznie o tym mysle , jedna rzecz mnie tylko hamuje , kilka razy mialem jakies zwidy , widzialem czarna bardzo nieprzyjazna przestrzen i obawiam sie , ze to jest nieuniknione miejsce mojej wiecznosci , dlatego zyciem jestem zmeczony ale wiem , ze smierc moze przyniesc cos o wiele gorszego , chcialbym nigdy nie istniec.

Michal