Czy należy w disiejszych czasach golić jajca?

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Czy należy w disiejszych czasach golić jajca?

Post autor: przegłosowany »

No bo ja tam w sumie nie wiem. Ale jako że lubię wygolone kobiety bardziej od niewygolonych tak że pytam.

Sam goliłem sobie jajca nie raz i przestrzeń ponad penisem oczywiście. Trochę swędziało. Najgorzej po pierwszym razie.

Ostatnio się zapuściłem, ale też miałem śmieszną w sumie sytuację w psychiatryku, na oddziale detoksykacyjnym.

Otóż

Jeden koleś się coś nerwowo krzątał od zlewu do prysznica, a ja chciałem pod prysznic. On rzekł natomiast: "Zajęte, golę se jajca".
I ja sobie pomyśłałem, że on sobie ze mnie jajca robi, więc go zapytałem czy aby na pewno dobrze usłyszałem, że "goli se jajca", a on do mnie z całą pewnością i stanowczością - TAK, a Ty nie? Tak jakby byłaby to oczywistość. A więc pytam Was. Szczególnie mile widziane zdania i preferencje Pań. :)
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Re: Czy należy w disiejszych czasach golić jajca?

Post autor: amigo »

Raz ogolilem to swedziala jak cholera, obecnie teraz tylko podcinam nozyczkami. :D
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Możesz się zaciąć. Dziwna moda . Nie sądzisz ze to trochę gejowskie?
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Swędzieć może od potu i brudu, dlatego najpierw należy wziąć prysznic i umyć się dokładnie.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
xmiaplacidus
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 67253143

Post autor: xmiaplacidus »

To sprawa każdego z osobna czy się goli, czy nie, ja osobiście wolę nieogolone, ale ja w ogóle wolę owłosionych facetów :mrgreen:
F25.1
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

Post autor: unreal »

Całkiem na zero , to nie. Lepsza jest fryzurka podcięta nożyczkami, zaoszczędza to nieprzyjemnego kłucia przy odrastaniu.
LaDopamina
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

myślę że przydałaby sie komisja sledcza w tv. Wreszcie byłaby rozrywka ...prócz hbo max np. i wyjątków
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

NIE...
jednak jest małe, ale

jeżeli kobieta jest aniołem i nie wyobrażasz sobie spuścić się jej na twarz, tylko robić to po ciemku, bo tak ją szanujesz, a jej samej owłosienie u ciebie bardzo nie pasuje to bym się głęboko zastanowił, ale pozostałe części np. uda, łydki, dół brzucha, klatę, przedramiona bym zostawił i postawił na swoim, czy to przy diablicy, czy to przy anielicy ...

Wtedy się mówi trudno... :mrgreen:
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Jeśli mamy uprawiać seks to wydaję mi się , że lepiej coś zrobić z włosami lonowymi.
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik

Amannn pisze: pn gru 13, 2021 2:31 am Nie sądzisz ze to trochę gejowskie?
Tfuj stary gejowski! :P
Police
bywalec

Post autor: Police »

przegłosowany pisze: pn gru 06, 2021 8:00 pm No bo ja tam w sumie nie wiem. Ale jako że lubię wygolone kobiety bardziej od niewygolonych tak że pytam.

Sam goliłem sobie jajca nie raz i przestrzeń ponad penisem oczywiście. Trochę swędziało. Najgorzej po pierwszym razie.

Ostatnio się zapuściłem, ale też miałem śmieszną w sumie sytuację w psychiatryku, na oddziale detoksykacyjnym.

Otóż

Jeden koleś się coś nerwowo krzątał od zlewu do prysznica, a ja chciałem pod prysznic. On rzekł natomiast: "Zajęte, golę se jajca".
I ja sobie pomyśłałem, że on sobie ze mnie jajca robi, więc go zapytałem czy aby na pewno dobrze usłyszałem, że "goli se jajca", a on do mnie z całą pewnością i stanowczością - TAK, a Ty nie? Tak jakby byłaby to oczywistość. A więc pytam Was. Szczególnie mile widziane zdania i preferencje Pań. :)

panie dysocjacyjny codziennie walisz konia jak masz okazję i dostęp do modelek. ja nie widze w tym nic złego. znam chłopaka który wie że jak dziewczyna mu się podoba to on jej też i się umawia w realu. jak wolisz walić i cieszyć morde z higieny psychoglogicznej. przecież to BOLI. tylko czujesz ulge jak za bardzo i przestaniesz dotykać.
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
Police
bywalec

przecież przegrzało by mi zwoje gdybym czytał wasze posty. jqa pisze w odnosnie do tego co domyślam co napisałeś. to odruh behawiroalny każdy tak robi widząc ładną dziewczynę w tym nie ma nic złego. ale jest obrzydliwe jak masz hiv czyli ubity do piaelj postaci mocz.
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
Police
bywalec

oczywiście żeby mieć odruch behawiralny dziewczyna musi mieć takie same myśli względem ciebie.

oglądałeś film edi?

albo martin chris ożenił się z modelką?

tak samo doherthy?
Police
bywalec

ja osobiście nie mam odruhu beharowialnego. ja tak chciałem przekroczyć bariere bólu. dziś mieszkam w zimie nie grzejąc. albo myje się w 5 stopniowej wodzie.
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik

Police pisze: czw paź 20, 2022 5:31 pm
przegłosowany pisze: pn gru 06, 2021 8:00 pm No bo ja tam w sumie nie wiem. Ale jako że lubię wygolone kobiety bardziej od niewygolonych tak że pytam.

Otóż

panie dysocjacyjny codziennie walisz konia jak masz okazję i dostęp do modelek. ja nie widze w tym nic złego. znam chłopaka który wie że jak dziewczyna mu się podoba to on jej też i się umawia w realu. jak wolisz walić i cieszyć morde z higieny psychoglogicznej. przecież to BOLI. tylko czujesz ulge jak za bardzo i przestaniesz dotykać.
Tfuj głupi Łeb Cię BOLI.

Cieszysz chuja po niewygodnych pytaniach z zakresu hit & fittness. I wyyrzygujesz się tu na mnie bo sam masz zarośniętegogo kreta.

Może Ciebie boli. Mnie póki co nie boli. Może to kwestia zbyt katolickiego wychowania?
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”