Ban dla Catastrophique- Ankieta

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Czy uważasz że Catastrophique powinien być zbanowany?

Tak
15
71%
Nie
2
10%
Nie wiem.
4
19%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Ban dla Catastrophique- Ankieta

Post autor: Józef80 »

Czy uważasz że Catastrophique powinien być zbanowany?
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Ban dla Catastrophique- Ankieta

Post autor: Catastrophique »

Amannn ma powiernika :D.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Nie wiem dlaczego nie banuje się takich osób, jak Catastrophique. Tylko działają większości na nerwy. Rozumiem, że jest to forum bez cenzury, ale musi być jakieś minimum przyzwoitości w dyskusjach. Prawie wszystkich już obraził na forum, i robi to w dość perfidny sposób.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Piszcie do Zbyszka skargi na katastrofę. Może nie odpowie od razu, ale na pewno przeczyta. Ja już napisałem. Wielokrotnie pisałem Zbyszkowi by zrobił w końcu porządek z Katastrofa.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

To nie jest takie proste. Catastrophique to zawodowiec który uważa że wpływa na ludzka psychikę którą umiejętnie tak pokieruje ze osoba osączona zacznie myśleć tak jak on chce. Będzie prowokował i irytował ale umiejętnie winę skieruje na zaatakowanego. Tak ja Amerykanie.
Na tym polega jego niestrudzone zajęcie co moim zdaniem błędem było pokazanie na YouTobie wykładu wizerunku i przekazu ludziom tu na forum którym w większości tu podpadł poniżając ich ze są przegrywami dlatego że są chorzy. Oglądając wykład mi osobiście pozbawia obrazu amanta imprezowicza i atrakcyjnego mężczyzny wykreowanego przez pozwanego. Kurcze to co napisałem może być zbyt brutalne ale gorsze dla mnie było czytać pozwanego ataki na innych przypadkowych forumowiczów. Najczestsza kompromitacją były przechwałki pozwanego o wyższości nad innymi. Reakcja:co to kogo obchodzi?
I te skargi do Zbyszka pozwanego rzekomej winy zaatakowanej osoby przez pozwanego.
Niestety nigdy nie zabiegałem o bana dla pozwanego z prostego powodu ponieważ lubię te utarczki i on sam mi nie przeszkadza.
Trzeba jednak brać pod uwagę wrażliwość pozostałych forumowiczów i ono bezwzględnie jest ważniejsze on mojego osobistego odniesienia.
Domyślam się że chodzi o stałego bana. Gdyby mi zależało aby delikwenta się pozbyć to o to bym zabiegał.
Jednak głos ludu wiele może więc zatem jeśli dużo osób wypowie się negatywnie o naszym Catastrophique sam osobiście zwrócę się do Zbyszka o bana.

A tymczasem zwracam się do Catastrophique. Tu daje Ci prawo do obrony. Znajdź proszę kilku przychylnych osób którzy staną po Twojej stronie aby Cię jednak nie pogrążyć.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Mi nie zaszedł za skórę.
Dam to do osądzenia dla moderatorów. :arrow:
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i głosy w ankiecie. Jak do tej pory, jest 9 głosów za zbanowaniem i jeden za nie.

Bardzo ciężko jest się tu wypowiadać, w ogóle na forum, stąd te pytanie i ankieta. Poprostu poziom agresji u tego forumowicza stale zrasta i wiele osób nie chce już pisać.

Bardzo to smutne, zwłaszcza gdy boimy się czytać agresję i poniżanie, boimy się odzywać bo możemy zostać zle potraktowani.

Moim zdaniem forum przez to stało się nieprzyjaznym miejscem :cry:

Dodam że ta kłótnia a raczej to był atak na forumowicza bo ma swój własny punkt widzenia i opisał swoje uczucia i doświadczenie. Zabroniono Mu tego i oskarżony został o mitomanie i kłamstwa.

Myślę że każdy ma prawo do pisania co czuje i jak czuje czy czuł i nikt nie powinien drugiej osoby tak traktować.

Bardzo tego nie chciałem ale nawet prośby na nic a nawet upomnienie i odebranie zadufanego nic nie pomogło. Więc co pozostaje?

Polecam też ten temat: viewtopic.php?t=37689

Napisała go @Jaskolka i napisała co czuje po tym jak powstają konflikty.

(Wisława Szymborska)
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Ja na razie się wstrzymam od głosu.
Ciekawe, że i poza mną 9 osób poczuło się rozdrażnionych jego zachowaniem i postawą. Widocznie złą metodę wybrał w kontaktach z ludźmi, jeżeli cokolwiek chciał przekazać czy zmotywować albo grać lidera.
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Moim zdaniem w różnorodności siła. jestem na forum od chyba 2011.. żadna nowość, że trafiają się osoby konfliktowe. Ale czy cenzura jest dobrym wyjściem? Czyli szukamy czegoś na kształt policji.. a już chyba mamy adminów od tego. Chcecie banujcie. Jak poczujecie się lepiej...
cezary123
zaufany użytkownik

zdrowy pisze: ndz lut 20, 2022 9:34 pm jestem na forum od chyba 2011.. żadna nowość, że trafiają się osoby konfliktowe.
A znasz wszystkie konsekwencje w życiu realnym rozmów, konfliktów, miłości, nienawiści, znajomości zapoczątkowanych zwykłym pisaniem i dyskusją na forum o schizofrenii?
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

zdrowy pisze: ndz lut 20, 2022 9:34 pm Moim zdaniem w różnorodności siła. jestem na forum od chyba 2011.. żadna nowość, że trafiają się osoby konfliktowe. Ale czy cenzura jest dobrym wyjściem? Czyli szukamy czegoś na kształt policji.. a już chyba mamy adminów od tego. Chcecie banujcie. Jak poczujecie się lepiej...
Tylko że katastrofa to zwykły hejter
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Do Cezarego.
Nie muszę nawet pisać i prowadzić dyskusji by je znać...
cezary123
zaufany użytkownik

Były inne osoby konfliktowe, były też i połamane żebra podczas interwencji policji, zdradzone zaufanie, samobójstwa, pretensje, rozwody, odwołane śluby, nawroty chorób, pogrzeby itd.
Wszystko na naszych oczach i kto komu co pomógł, zmienił los?
Nikt nic nie widział, nikt nic nie słyszał, nie nasza sprawa, każdy przeszedł nad tym do porządku dziennego i zajął się swoim grajdołkiem.

Nikt nie mówi, że złośliwy Catastrophique jest tym najgorszym, ale rozbestwił się ostatnio, tak jakby coś ulegało wypaczeniu, zwyrodnieniu.
Zresztą sam lekceważy to forum, może nie jest mu już do niczego potrzebne, to trudno.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Kurcze w kilka godzin 9 osób za banem. Poczekajmy jeszcze miesiąc bo różnie bywa z aktywnością.
Jednak kilka lat niegodziwości swoje zrobiło.
Trzeba brać pod uwagę wrażliwość innych których cechą jest niewychylanie się i nie podpadanie innym i nie branie winy na siebie. Dlatego kluczowe jest anonimowe głosowanie w ankiecie.
Uznaję za aktywny proces banowania Catastrophique.
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Zły Kicius_XXL pisze: ndz lut 20, 2022 8:17 pm Domyślam się że chodzi o stałego bana. Gdyby mi zależało aby delikwenta się pozbyć to o to bym zabiegał.
Jednak głos ludu wiele może więc zatem jeśli dużo osób wypowie się negatywnie o naszym Catastrophique sam osobiście zwrócę się do Zbyszka o bana.

A tymczasem zwracam się do Catastrophique. Tu daje Ci prawo do obrony. Znajdź proszę kilku przychylnych osób którzy staną po Twojej stronie aby Cię jednak nie pogrążyć.
Obecnie z rana jest 15 głosów na:
Tak 12 = 80%
Nie 1= 7%
Nie wiem 2 = 13%

Każdy ma prawo do obrony. Ale proszę nie każ czekać miesiąc, obawiam się że może to być trudny czas czekania i nie jeden temat zostanie pobojowiskiem...

(Wisława Szymborska)
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Catastophique jest typowym narcyzem. A narcyzi to są b. toksycznie ludzie, delikatnie mówiąc. On nie ma w ogóle empatii i wielu innych cech, które odróżniają człowieka od tostera. Narcyzi uważają się za idealnych, a tak w rzeczywistości są dokładnie po drugiej stronie ideału.
Z narcyzami się nie wygra w dyskusji, są tak zawzięci.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Chcecie zbanowac mnie tylko dlatego, ze nie potraficie przegadać mnie w kłótniach podczas których piętnuje Waszą glupote. Wielu tez dzialam na nerwy bo odnioslem sukces i mi poprostu zazdroscicie.
Nie jestem agresywny, nie wyzywam innych, ale trafiam w sedno podczas dyskusji i potrafię się bronić przed atakami hejterow.
Przypominam, ze juz kilka osob bylo degradowanych za wyzywanie mnie i akurat oni sa tu najbardziej aktywni ;): Cezary i Papusny (ktory nazywa mnie tutaj hejterem) ;). Z BrightAngela sie czesto nabijam bo pisze glupoty, ale robie to subtelnie, natomiast Jozef po prostu mi zazdrosci tak jak Papusny. Kiciusia niedawno przegadalem i skompromitowałem w dyskusji na forum (viewtopic.php?p=661206#p661206) i widac ze ma do mnie ten sam stosunek co Jozef i Papusny.
Takie sa fakty.
Ban mi jednak lata tak jak to forum - szczerze mowiac
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Catastrophique zrozum jedno - niczego Ci nie zazdroszczę a nawet Cię wspierałem i gratulowalem niejednokrotnie i nie w tym rzecz. Problem w tym że znecasz się nad forumowiczami a ja staję w Ich obronie. Pogódź się więc z tym że ktoś zawsze wstawi się za ofiarą.

(Wisława Szymborska)
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Nie mam czasu na takie dyskusje - klamstwa i odwracanie kota ogonem - robienie ze mnie przesladowcy. Nie widze powodu aby bronic sie do upadlego, bo wiecie jaki mam stosunek do tego forum.
cezary123
zaufany użytkownik

I do ludzi na nim piszących. Tu jest przyczyna.
Zablokowany

Wróć do „o tym forum”