Moje sny
Moderator: moderatorzy
Moje sny
Znowu zobaczyłam mojego ojca, Tym razem byliśmy we wnętrzu mieszkania, dawno nikt go nie odkurzał, ale ja tam mieszkałam. Na ścianie była przybita belka z haczykami , było tych haczyków kilkanaście do powieszenia jakiś na przykład dekoracyjnych ściereczek kuchennych. Dostrzegłam to miejsce, tą belkę i się zdziwiłam, że jest że jest użyteczna a nie wykorzystana ale nie widziałam tego dokładnie z powodu braku okularów. Mój tato powiedział, że ją widzi.
We wnętrzu był właz i można było tam wejść na górę o dwa piętra wyżej, wymagało to wysiłku . Pokonywałam kiedyś tą drogę, ale teraz już mieszkałam niżej i nie pomagałam osobom wejść z wysiłkiem tak wysoko. Na górze ktoś mieszkał i matka z synami wchodziła tam a ja tylko uchylałam właz , ale nie pomagałam.
Nie mam psychozy. To miejsce moich snów , które są serialami.
We wnętrzu był właz i można było tam wejść na górę o dwa piętra wyżej, wymagało to wysiłku . Pokonywałam kiedyś tą drogę, ale teraz już mieszkałam niżej i nie pomagałam osobom wejść z wysiłkiem tak wysoko. Na górze ktoś mieszkał i matka z synami wchodziła tam a ja tylko uchylałam właz , ale nie pomagałam.
Nie mam psychozy. To miejsce moich snów , które są serialami.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- Józef80
- zaufany użytkownik
Re: Moje sny
Mój ojciec zmarł jak miałem 13 lat w wypadku. Też czasem mi się śni, taki jak Go zapamiętałem.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
czy wierzysz że osoba zmarła jej stan (uśmiech.. smutek) znaczą coś w rzeczywistości?
- Józef80
- zaufany użytkownik
Tak wierzę. Ma to też dla mnie wielkie znaczenie, to jak zapamiętałem zmarłych mi bliskich.
Też miewam seriale i odcinki w snach. Zazwyczaj sny pamiętam, ale nie widzę w nich przesłanie, są poprostu takie jak wyobrażam sobie sny.
Też miewam seriale i odcinki w snach. Zazwyczaj sny pamiętam, ale nie widzę w nich przesłanie, są poprostu takie jak wyobrażam sobie sny.
Czemu ty się, zła godzino,
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Tym razem mieszkałam u dziadków (rodziców taty) to był typowy dom na wsi wraz z dużą dziaką obok lasu. Mój dziadek spał na gałęziajch w sieni, przykryty kołdrą, babcia po drugiej stronie domu w kuchni a ja z dziećmi i jakąś ciocią w środku domu. Warunki były ubogie ale kiedyś jeśli wytrwam dostanę to wszystko na własność. Daleko było do sklepu i musiałam układać grafik na tydzień aby było co jeść. Moje dzieci były posłuszne, szły do sklepu.
Myślę, że moi dziadkowie modlą się za mnie.
Myślę, że moi dziadkowie modlą się za mnie.
Jeszcze dodam że
Dziadek spał w sieni na gałęziach, babcia w kuchni a ja z dziećmi i jakąś ciocią w środkowej części domu. Pytałam tam o ,,różynki'' tak dziadek powiedział, chodziło o różaniec
Dziadek spał w sieni na gałęziach, babcia w kuchni a ja z dziećmi i jakąś ciocią w środkowej części domu. Pytałam tam o ,,różynki'' tak dziadek powiedział, chodziło o różaniec
Znowu tato,
wciągnęło go do okrągłego otworu w którym palił się ogień a ja zaczęłam się unosić i mówię Boże, Boże, czy to już? czy to już czas na mnie.?
wciągnęło go do okrągłego otworu w którym palił się ogień a ja zaczęłam się unosić i mówię Boże, Boże, czy to już? czy to już czas na mnie.?