Kogo przyjmują do ŚDSu?
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Re: Kogo przyjmują do ŚDSu?
Jest jeszcze jedna wazna rzecz dla ktorej warto czasami uczeszczac do sds a mianowicie dobry cieply obiad.Mysle ze to bardzo wazne bo wielu ludzi z f20 zyje w duzej biedzie a tu jest mozliwosc zjedzenia darmowego cieplego posilku wiem bo bliska mi osoba tam chodzi nie tyle na zajecia co na obiady
- amigo
- zaufany użytkownik
U mnie tak samo.Nie dosc, ze dobre jedzenie to i zbilansowana dieta.Damian77777 pisze: ↑wt gru 07, 2021 7:04 pm a tu jest mozliwosc zjedzenia darmowego cieplego posilku
Nie rozumiem co to jest ŚDSu ?
Środowiskowy
Dom
??? i co dalej.
ja chodziłam do Ośrodka Pomocy Przylądek. Mieliśmy tam działy , każdy z innymi pracami. stolarka, malarstwo, układanie puzzli, szycie, komputery. I tak były organizowane wycieczki w różne miejsca i autokarowe i rowerowe. czasem piesze.
Chodziłam tam, a potem po zatorze przyjeżdżali po mnie, a odkąd zaczęłam pracować została zerwana umowa.
Były też tam spotkania grupowe z psychologiem, głównie dla schizofreników.
Środowiskowy
Dom
??? i co dalej.
ja chodziłam do Ośrodka Pomocy Przylądek. Mieliśmy tam działy , każdy z innymi pracami. stolarka, malarstwo, układanie puzzli, szycie, komputery. I tak były organizowane wycieczki w różne miejsca i autokarowe i rowerowe. czasem piesze.
Chodziłam tam, a potem po zatorze przyjeżdżali po mnie, a odkąd zaczęłam pracować została zerwana umowa.
Były też tam spotkania grupowe z psychologiem, głównie dla schizofreników.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże