Miejsca ze snu
Moderator: moderatorzy
Miejsca ze snu
Czasem zdarza mi się trafić na miejsca, które mi się kiedyś przyśniły, a nigdy w nich nie byłem. To nie to samo co uczucie deja vu, które wiem, że jest skutkiem choroby. Dobrze pamiętam ten sen i miejsce, które widzę. Nie wiem co o tym sądzić.
Re: Miejsca ze snu
Ja mam bardzo często deja vu i lekarz stwierdził, że to pierwsza oznaka pogorszenia zdrowia. Wczoraj podczas rozmowy miałem tak silne "wspomnienie", że aż wiedziałem co kiedyś odpowiedziałem w rozmowie i specjalnie powiedziałem coś innego niż chciałem. Męczące to jest, bo czuję, że tracę kontakt z rzeczywistością przez takie akcje ale te sny to coś jeszcze gorszego dla mnie. Na szczęście zdarza się dość rzadko.
- amigo
- zaufany użytkownik
Jakis czas temu podczas kuracji Sertralina, mialem ostre, realistyczne i ''bajkowe'' sny.Snilo mi sie, ze latam na smoku i przemierzam rozne sredniowieczno-abstrakcyjne wymiary.
- amigo
- zaufany użytkownik
Takie jakby powtórki z młodości. Najczęściej "zabawy" Narkotyczne, starzy znajomi.
Ostatnio zmieniony pt gru 24, 2021 8:54 pm przez amigo, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam całe serie , można powiedzieć seriale , sny w których dzieje się coś więcej niż poprzednio. W tym samym otoczeniu snu. Myślę że wiele osób ma chociażby serie snów o egzaminach. Ja jeszcze o rozstaniu ze związku, albo ze snu na sen sadzę kwiaty a one czasem kwitną a czasem ziemia jest mało żyzna, podmokła. Jak rzuciłam palenie przyśnił mi się znowu ten sam sen o sadzeniu kwiatów i wtedy kiedy nie paliłam we śnie miałam piękny ogród kwiatów.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Mi się ostatnio dużo snów przypomina.
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Mi się przypominają sny, na przykład sprzed roku, z różnych okresów.