Czy seksuolog pomoze ??
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
-
- zaufany użytkownik
Czy seksuolog pomoze ??
Hej
Niestety sprzet coraz czesciej mnie zawodzi biore olanzapine 10 mg.Czy seksuolog moze tu cos poradzic ???
Jakies leki hormonalne moze ???Kupilem w aptece stymen bez recepty jak to nie pomoze no to zostaje seksuolog a jak i on nie pomoze to trzeba sie chyba pogodzic z losem.
Niestety sprzet coraz czesciej mnie zawodzi biore olanzapine 10 mg.Czy seksuolog moze tu cos poradzic ???
Jakies leki hormonalne moze ???Kupilem w aptece stymen bez recepty jak to nie pomoze no to zostaje seksuolog a jak i on nie pomoze to trzeba sie chyba pogodzic z losem.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Czy seksuolog pomoze ??
Musisz podnieść sobie poziom testosteronu przede wszystkim.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Raczej endokrynolog niż seksuolog, gdyż problemy z seksem po neuroleptykach biorą się z określonych zaburzeń hormonalnych. Są na to lekarstwa, ale cudów nie należy się spodziewać o ile tylko neuroleptyki mają nadal działać. Niestety i za orgazm i za psychozę odpowiada dokładnie ta sama substancja, a mianowicie dopamina.
-
- zarejestrowany użytkownik
Mi neuroleptyki zaburzyły seksualność bo przed ich braniem nie miałem problemów z erekcją a ostatnio już mam do tego bardzo słaby orgazm nawet nie chcę myśleć o tym jak by było gdyby doszło do zbliżenia z jakąś kobietą.
-
- zaufany użytkownik
Wlasciwie to ja z samym orgazmem nie mam problemu tylko nie zawsze udaje mi sie wywolac erekcje.Sa dni ze zabawiam sie po 3 razy dziennie a czasem wogole nie mam wzwodu tak jakby krew nie chciala naplywac do czlonka.No ale warto wspomniec ze na poczatku leczenia kilka miesiecy nie mialem jakiegolwiek wzwodu czy reakcji bo bralem zastrzyki niestety bylem w takiej psychozie ze ratowali mnie jak sie dalo
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Seksuolog jest od psychiki. Leki bierzesz to się pogodz.
Mam podobny problem biore 400mg solianu i 1000mg absenoru. Od niedawna mam dziewczny ktora chciala by sie ciagle ze mna kochac. Wynajalem na jutro hotel mam nadzieje ze bede gotowy bo inaczej to lipa 200zl wyrzucone w bloto. Moze te tabletki co reklamuja na potencje cos pomoga? Jak myslicie?
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Dlatego właśnie nie napiszę, jak przywrócić sprawność seksualną.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Dobrej schizofrenii nie należy leczyć, tylko błogosławić.
Odpowiednio pobłogosławiona schizofrenia to droga do świętości.
Impotencja to błogosławieństwo samo w sobie.
Asexualism is the best girl!
Negatywna schizofrenia, która dostarcza myśli samobójcze/homicydalne/gwałcicielskie powinna być leczona.
Odpowiednio pobłogosławiona schizofrenia to droga do świętości.
Impotencja to błogosławieństwo samo w sobie.
Asexualism is the best girl!
Negatywna schizofrenia, która dostarcza myśli samobójcze/homicydalne/gwałcicielskie powinna być leczona.
-
- zaufany użytkownik
Ja stosuje mensil pomaga troche warto tez kupic spray na erekcje pomaga osiagnac wzwod mozna kupic na allegro nazwa penistim kosztowal mnie okolo 45 żłAdamSchibi pisze: ↑pt maja 14, 2021 7:20 pm Mam podobny problem biore 400mg solianu i 1000mg absenoru. Od niedawna mam dziewczny ktora chciala by sie ciagle ze mna kochac. Wynajalem na jutro hotel mam nadzieje ze bede gotowy bo inaczej to lipa 200zl wyrzucone w bloto. Moze te tabletki co reklamuja na potencje cos pomoga? Jak myslicie?
Zmienić lek. Np na kwetiapinę. Leki na potencję to kolejne świństwo.