Doktor Danuta miała większe stopy od moich. Doszło do porównania podczas mojego badania EKG itp..
Paznokcie u pierwszej stopy pomalowane na fioletowo, drugie na czerwono. Co to oznacza ? Ewa.... (milczy)
Nie muszę Wam mówić, że się bardzo stresowałem, a kiedy jej stopy wyszły za ciśnieniomierzem ja w tym czasie wznieciłem ogień, by zapalić sobie, bo dawno nie paliłem.
Po 3 minutach widzę Danutę, która mówi do mnie tonem (altem ?) że ja nie muszę wzniecać ognia w sercu, bo ona zrobi to za mnie swoim urządzeniem.
Oczywiście zrobiła mi podwójnego... Doszło do pomyłki i badanie podsumowuje rozszczepienie umysłu na sercu, czyli tak jakby serce miało coś wspólnego z mózgiem.
Zapłaciłem 270 zł za badanie w Lausanne. Mam przywileje, zresztą Danuta obróci te 270 zł na franki. Ale co z tego będzie ?
Kolorowa dr. Danuta XXL i jej badania na mnie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy