Libido po neuroleptykach
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Re: Libido po neuroleptykach
U mnie przy dawce 3mg rispoleptu nawet drgnąć nie chce. Zero libido i potencja. Brak wytrysku
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
To przez podwyższoną prolaktynę najpewniej.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Rispolept służy do pewności by schizolki nie baraszkowały w łóżku, nie miały potomstwa, procedura impotencji.
Wszystko zależy od organizmu. Ja obecnie spotykam się z dziewczyną i nie mam orgazmu. Obecnie biorę 5mg zolafrenu i 200mg perazinu. I wiem, że obecne problemy w łóżku są spowodowane permazyna. Wcześniej brałem olzapine 15mg i było super, za wyjątkiem tycia. Po rispolepcie było też nienajgorzej, natomiast libido było słabsze no i ta wysoka prolaktyna...
Respo powoduje zaburzenia orgazmu, jest nawet o tym w ulotce, libido po nim leży. Jeśli wystąpiły u ciebie podobne skutki uboczne należy to zgłosić lekarzowi i prosić o zmianę lekarstwa na inne.
lekarza obchodzi moja przyjemnosc, roslinkom wystarczy istnienie byleby pod kontrola, reszta to fanaberie...tak czas zmienic lekarza
Lekarza nie koniecznie ale ciebie powinno to obchodzić. Może to trudne ale należy o siebie walczyć. Nie agresją lecz słowami, prośbami, upominaniem się o swoje.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
ja mam dobre libido po neuroleptykach, ale przed chorobą mogłem wręcz kruszyć skały moją pałeczką.
Teraz jest to przyzwoita kukurydza.
Teraz jest to przyzwoita kukurydza.
Witam koledzy i koleżanki.
Pozwolę sobie ze opisze swoją sytuacje. Zachorowałem na F23.0 w 2020r. Przyjmowałem dawkę max 8mg rispolept przez krótki czas.Następnie dawkę zmniejszano6mg 4mg 3mg 2mg. Obecnie jestem na olanzapina 5mg. Odkąd brałem rispolept moje libido równa się zero, nie mam wogóle wzwodów. Na dawce 5mg olanzapina równiez bez zmian. Obecnie czuję się dobrze. Jeżeli lekarz stwierdzi , że będę mógł odstawić lekarstwa to to zrobię. Tutaj mam pytanie do was . Jak to wyglądało u Was? Po odstawieniu neuroleptyku powróciło libido i potencja ? Dajcie znać. Z góry dzięki za odpowiedzi. Lekarz przepisał mi sildenafil ale to też nic nie daje.
Pozwolę sobie ze opisze swoją sytuacje. Zachorowałem na F23.0 w 2020r. Przyjmowałem dawkę max 8mg rispolept przez krótki czas.Następnie dawkę zmniejszano6mg 4mg 3mg 2mg. Obecnie jestem na olanzapina 5mg. Odkąd brałem rispolept moje libido równa się zero, nie mam wogóle wzwodów. Na dawce 5mg olanzapina równiez bez zmian. Obecnie czuję się dobrze. Jeżeli lekarz stwierdzi , że będę mógł odstawić lekarstwa to to zrobię. Tutaj mam pytanie do was . Jak to wyglądało u Was? Po odstawieniu neuroleptyku powróciło libido i potencja ? Dajcie znać. Z góry dzięki za odpowiedzi. Lekarz przepisał mi sildenafil ale to też nic nie daje.
Poproś o zmianę leków to i libido się poprawi powiedz żeby lekarz zapisał ci arypiprazol lub lurazydon
Mam Xeplion w zastrzykach. Libido skoczyło trochę przy Latudzie, ale bez szału.. Polecam Hex, Mefedron i Speed'a Życie
wzwody też sie pokażą jak powróci libido ? Czuję się oziębły seksualnie.
Jak pojawi się na horyzoncie piękna partnerka, to i zwody przyjdą z wody. Albo w jacuzzi jak tam już kto lubi.
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja mam libido w normie a nawet powiem, ze wysokie . Sprzet dziala jak nalezy.
Miały, mają i będą miały ... na mnie... zerowy wpływ.
A jak głowa przestaje chcieć, to "tam" tworzy się jakieś niebezpieczne podziemie.
Upychanie do podświadomości to nerwica gwarantowana.
"Wariat" pochodzi od słowa furia, a histeria jest kobietą.
A jak głowa przestaje chcieć, to "tam" tworzy się jakieś niebezpieczne podziemie.
Upychanie do podświadomości to nerwica gwarantowana.
"Wariat" pochodzi od słowa furia, a histeria jest kobietą.
- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
Trudno mi powiedzieć czy perazyna blokuje cokolwiek w tym temacie, bo biorę też bupropion, na którym jest znacznie lepiej, niż na innych antydepresantach, ale nie ma żadnego porównania między tym, co jest teraz, a tym, co było przed braniem leków. Boję się, że nigdy już nie wrócę do takiej sprawności, nawet wiele lat po odstawieniu leków.
F25.1
Leki niestety obniżają libido i trudno cokolwiek na to poradzić.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Konewka