pomyśl na 30 sekund że nie masz diagnozy.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- falling up
- bywalec
pomyśl na 30 sekund że nie masz diagnozy.
To prawda?
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: pomyśl na 30 sekund że nie masz diagnozy.
Dałem radę 25 sekund i co jestem słaby? 

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Tak jesteś słaby, bo zagrałeś w jego grę.
Równie dobrze te 25 sekund mógłbyś poświęcić na rozciąganie gumy treningowej nad głową lub przed siebie, co w przypadku solidnej gumy i solidnych rozciągnięć uwolniło by u ciebie choć trochę endorfin. Ale zawsze coś.
Ale ty tego nie zrobiłeś, bo wolałeś te 25 sekund zagrać w jego grę, która zrodziła się przypadkowo w jego głowie.
Równie dobrze te 25 sekund mógłbyś poświęcić na rozciąganie gumy treningowej nad głową lub przed siebie, co w przypadku solidnej gumy i solidnych rozciągnięć uwolniło by u ciebie choć trochę endorfin. Ale zawsze coś.
Ale ty tego nie zrobiłeś, bo wolałeś te 25 sekund zagrać w jego grę, która zrodziła się przypadkowo w jego głowie.
- precelik
- bywalec
- Status: samozatrudnienie - Wonders4you.com
- Kontakt:
Ostatnią diagnozę jaką mi dali w szpitalu, była taka, że mam schizofrenie i że mam "urojenia bo uznaje się za brata Jezusa i modle się za Polskę", od tamtej pory uznaję się za zdrowego i myślę że z tymi co dają te diagnozy jest coś nie tak. A było to już dobre 10 mc temu, udało mi się to nawet dłuzej niż 30 sek.
Moje strony: Żółte Papiery - blog o schizofrenii | Tomek - strona domowa - obrazki... wiersze.. i inne... | Moje małe poradniki: Jak to zrobić?
Moja praca: Tworzenie i aktualizowanie stron www
Moja praca: Tworzenie i aktualizowanie stron www
- falling up
- bywalec
tak się kończy czytaie lektur szkolnych. a nie choruje na schizofrenie.
*
prefix.
*
prefix.
- falling up
- bywalec
karuna: ja jestem naj przystojnijszym raperem mateusz mi to uś wiadomił.
ja jestem bardziej fejmowy ale gdybym miał taki nie świadomy fejm od dziecka co mateusz to coverowałbym the full of color michała szpaka the voice of polnad.
ja jestem bardziej fejmowy ale gdybym miał taki nie świadomy fejm od dziecka co mateusz to coverowałbym the full of color michała szpaka the voice of polnad.
*
prefix.
*
prefix.