Polska zamówiła kolejne 113 milionów dawek szczepionek

To jest dział dodatkowy utworzony ze względu na aktualną sytuację wokół COVID-19, niezwiązaną z pierwotnym tematem tego forum i pozostaje do dyspozycji dla każdego zainteresowanego wymianą informacji na ten temat.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Polska zamówiła kolejne 113 milionów dawek szczepionek

Post autor: Bright Angel »

Polska zamówiła kolejne 113 milionów dawek szczepionek i zamawia następne. Macie być szczepieni jak bydło co kilka miesięcy.

https://wprawo.pl/szczepionka-co-pol-ro ... -pfizerem/
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Re: Polska zamówiła kolejne 113 milionów dawek szczepionek

Post autor: Digital »

:doh: :doh:
a jak nie, to będzie izolacja i czwarta fala, więc dobrze dwa razy przemyślcie swoje nieszczepienie.
Tyle że dla nas to nic nowego, izolację mamy na co dzień od wielu lat.

Jeszcze tak sobie ostatnio myślałem, w radiu mówili że jak rodzice i uczniowie nie będą się szczepić to czeka uczniów nauczanie zdalne i ta okrutna destrukcyjna izolacja, a dla mnie okrutna i destrukcyjna była szkoła. Nienawidziłem chodzić do szkoły, każdego dnia czułem lęk i zawsze szedłem z ogromną niechęcia, i tylko dlatego że musiałem. Taka izolacja i nauczanie zdalne byłoby dla mnie wtedy lata temu ogromnym świętem, imprezą i wielką radością. Czyżby tak bardzo zmienił się świat przez te 40 parę lat? Czy tylko ja zawsze byłem dziwny i inny?
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Digital to jest większości wybór ta izolacja.Możliwości spędzania czasu są różne.W domu zamknięty coś traci człowiek.Szkoła to też życie towarzyskie.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Panowie, gdyby wszyscy ludzie na ziemi od teraz chodzili chociaż przez miesiąc w maskach i rękawiczkach, pamiętając o dobrych zwyczajach to szczepienia byłyby zbędne i tyle pieniędzy mogłoby pójść na inne cele. Wirus by odpuścił...
Miesiąc, który i tak nie przekonałby idiotów.
A tak nie zachowuje się dobrych obyczajów, na Wschodzie wojna, gdzie w ogóle się o tym nie myśli i mamy marnotrawienie pieniędzy na szczepionki, które mogą wywołać nawet zakrzepicę (przypadek z mojego miasta, sytuacja człowieka, który obudził się mając czarną stopę i nogę gotową już tylko do amputacji).
ODPOWIEDZ

Wróć do „pandemia COVID-19”