Pytanie?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Re: Pytanie?

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Amannn pisze: sob sie 07, 2021 10:26 pm Jak ktoś obraża katastrofę to czyni to dlatego że został przez niego sprowokowany. Tu nie ma żadnego remisu.
No i pat. Takie boli że nie może mu zwrócić uwagi by tak nie pisał, że czuje się z tym źle, że go to boli? To chodzi o ból dupy.
Nawet jak katastrofa bana dostanie, to zaraz będzie kolejny. Pewnie któryś z was.
I uważasz że to daje mu prawo by go obrażać? 🤔 Może wszystkich Zbyszek zbanuje.🙃
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Musisz odróżnić krytykę katastrofy i jego poczynań od obrażania. Pierwsze jest dozwolone drugie nie.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Chłopiec Papuśny pisze: sob sie 07, 2021 10:32 pm
Amannn pisze: sob sie 07, 2021 10:26 pm Jak ktoś obraża katastrofę to czyni to dlatego że został przez niego sprowokowany. Tu nie ma żadnego remisu.
No i pat. Takie boli że nie może mu zwrócić uwagi by tak nie pisał, że czuje się z tym źle, że go to boli? To chodzi o ból dupy.
Nawet jak katastrofa bana dostanie, to zaraz będzie kolejny. Pewnie któryś z was.
I uważasz że to daje mu prawo by go obrażać? 🤔 Może wszystkich Zbyszek zbanuje.🙃
Nie będzie nikogo kolejnego. Nikt inny nie zachowuje się tak jak katastrofa. Trickster przeprosił mnie za to że nazwał mnie infantylnym. Katastrofa za nic nie przeprosił.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Amannn pisze: sob sie 07, 2021 10:34 pm Musisz odróżnić krytykę katastrofy i jego poczynań od obrażania. Pierwsze jest dozwolone drugie nie.
Ty chcesz mnie uczyć jak mam odróżniać krytykę od obrażania. 🤔
No dobra, czekam. Jakie to posty i wątki. Dajesz. Musisz mnie przekonać.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Amannn pisze: sob sie 07, 2021 10:36 pm
Chłopiec Papuśny pisze: sob sie 07, 2021 10:32 pm
Nie będzie nikogo kolejnego. Nikt inny nie zachowuje się tak jak katastrofa. Trickster przeprosił mnie za to że nazwał mnie infantylnym. Katastrofa za nic nie przeprosił.
Ale infantylny to nie jest brzydkie słowo, występuje w słowniku języka polskiego i oznacza człowieka dorosłego który zachowuje się dziecinnie.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Infantylny to słowo obraźliwe.

Posty w których katastrofa ostatnio obrażał są u Zbyszka. Zbyszek mnie o nie prosił. Wszyscy Ci piszą że katastrofa obraża i prowokuje i robi to od dłuższego czasu.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Wy jeździcie po nim a on po was. Każdy post od czegoś się zaczyna. Jeżeli mi nie przedstawisz tych postów i kto kogo obrażał i kto zaczął, to nie oczekuj ode mnie że będę bronić katastrofika przed Zbyszkiem, bo nie mam dowodów na jego winę.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Zbyszek ma już posty w których katastrofa obrażał i prowokował wyzywał np od bycia nikim , bycia przegrywem czy frustratem.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Więc gdzie problem? Tylko Zbyszek może banować. Od moderatoratorów nie oczekujcie tego. Koniec. Zamykamy temat.
Zablokowany

Wróć do „nasze środowisko”