Pytanie?
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Pytanie?
Dzis mam kolejny wyklad, tez bede nagrywal i wrzuce na YT. Ciekawy temat - jak byc bardziej efektywnym w zyciu. Zapraszam na mój kanał
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Nagraj jak ze sprzątaczki zrobić panią adwokat. Tylko fachowo, nie w stylu coachingu, gdzie to ona sama ma wiedzieć co to prawo a nie coach a Ty ją tylko pogonić.

Nie rób sobie komercji na forum. Wrzucasz tu rzeczy po to abyśmy je ocenili i ewentualnie skrytykowali a nie po to by się promować.Catastrophique pisze: ↑wt sie 03, 2021 8:55 am Dzis mam kolejny wyklad, tez bede nagrywal i wrzuce na YT. Ciekawy temat - jak byc bardziej efektywnym w zyciu. Zapraszam na mój kanał.
- Catastrophique
- bywalec
To prawda. Na Waszej ocenie zalezy mi najbardziejAmannn pisze: ↑wt sie 03, 2021 4:44 pmNie rób sobie komercji na forum. Wrzucasz tu rzeczy po to abyśmy je ocenili i ewentualnie skrytykowali a nie po to by się promować.Catastrophique pisze: ↑wt sie 03, 2021 8:55 am Dzis mam kolejny wyklad, tez bede nagrywal i wrzuce na YT. Ciekawy temat - jak byc bardziej efektywnym w zyciu. Zapraszam na mój kanał.

Tik tak tik tak

Ale się panowie wspieracie w chorobie

Wsparciem dla katastrofy jest konstruktywna krytyka jego samego i jego „dokonań”.
Ale Acid miał rację że katastrofa ma nadwagę jak mówił ze może on popełnić samobójstwo jak go zbanują na forum.
bez przesady Amannnie

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Nikt nikogo nie będzie banował. Tym bardziej że nie ma podstaw do banowania np. katastrofika. Musicie radzić sobie sami, bo to że ktoś się z kimś nie zgadza, to nie jest powód by usuwać z forum. Nie tędy droga.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Wtopa na początku. Zawsze się przedstawia, a nie mówi że wszyscy mnie znają. Widocznie nie. Eh.
To tak wygląda jak by katastrofika kołczingowano, a nie on był kołaczem.
To tak wygląda jak by katastrofika kołczingowano, a nie on był kołaczem.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Nie masz racji. Nie rozumiesz, co robi Katastrofik. On gdy się nie zgadza z kim w jakiejś sprawie prawie zawsze obraża interlokutora a nie dyskutuje merytorycznie na fakty. To jest zwykłe chamstwo co robi i powinien być czym szybciej zbanowany. Tu są ludzi ciężko chorzy, którzy przychodzą po wsparcie a nie dodatkowe ciosy. Moderatorzy i administrator ponoszą pełną odpowiedzialność za tych chorych, którzy są obrażani.Chłopiec Papuśny pisze: ↑sob sie 07, 2021 10:05 am
Nikt nikogo nie będzie banował. Tym bardziej że nie ma podstaw do banowania np. katastrofika. Musicie radzić sobie sami, bo to że ktoś się z kimś nie zgadza, to nie jest powód by usuwać z forum. Nie tędy droga.![]()
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Cata nikogo nie obraża, tylko mówi prawdęBright Angel pisze: ↑sob sie 07, 2021 3:44 pmNie masz racji. Nie rozumiesz, co robi Katastrofik. On gdy się nie zgadza z kim w jakiejś sprawie prawie zawsze obraża interlokutora a nie dyskutuje merytorycznie na fakty. To jest zwykłe chamstwo co robi i powinien być czym szybciej zbanowany. Tu są ludzi ciężko chorzy, którzy przychodzą po wsparcie a nie dodatkowe ciosy. Moderatorzy i administrator ponoszą pełną odpowiedzialność za tych chorych, którzy są obrażani.Chłopiec Papuśny pisze: ↑sob sie 07, 2021 10:05 am
Nikt nikogo nie będzie banował. Tym bardziej że nie ma podstaw do banowania np. katastrofika. Musicie radzić sobie sami, bo to że ktoś się z kimś nie zgadza, to nie jest powód by usuwać z forum. Nie tędy droga.![]()

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
To że ktoś coś powie na twój temat i nie po Twojej myśli, nie znaczy że cię obraża. Jeżeli iść twoim tropem to ciebie i innych trzeba by było też zbanować.Bright Angel pisze: ↑sob sie 07, 2021 3:44 pmNie masz racji. Nie rozumiesz, co robi Katastrofik. On gdy się nie zgadza z kim w jakiejś sprawie prawie zawsze obraża interlokutora a nie dyskutuje merytorycznie na fakty. To jest zwykłe chamstwo co robi i powinien być czym szybciej zbanowany. Tu są ludzi ciężko chorzy, którzy przychodzą po wsparcie a nie dodatkowe ciosy. Moderatorzy i administrator ponoszą pełną odpowiedzialność za tych chorych, którzy są obrażani.Chłopiec Papuśny pisze: ↑sob sie 07, 2021 10:05 am
Myśleliście że skrytykujecie kołczowanie katastrofika i nie będzie żadnej kontrakcji??
Nie ponoszę odpowiedzialności za kogoś kto jest chory. Zwalanie winy na kogoś jest brzydkie. Każdy ma swój krzyż i niech go niesie. Jeżeli czuje się źle ma prawo napisać o tym: "ja się źle czuję bo uraziło mnie to i to co powiedziałeś" a nie "czuje się źle przez ciebie, ty jesteś taki i owaki". Drobna różnica, a ile wnosi w relacji.
Tak do mojego nie rozumienia interlokutora i do tego atakowania panie Bright Angel. Coś pisałeś o obrażaniu? Jak chciałbyś odnieść się do merytorycznej dyskusji?Bright Angel pisze: ↑pn lip 26, 2021 9:17 pm Masz wyprany mózg przez lewacko - genderowskie szambo. Nie ma równości pomiędzy kobietą i mężczyzną, nigdy nie było i nigdy nie będzie. Kobiety różnią się od mężczyzn i to znacznie, to nawet jest w stanie zauważyć dziecko kilkuletnie. Tylko nie lewacy o ciasnych umysłach.
- Catastrophique
- bywalec
Otóż to. Przykładów masa.Trickster pisze: ↑sob sie 07, 2021 5:13 pmCata nikogo nie obraża, tylko mówi prawdęBright Angel pisze: ↑sob sie 07, 2021 3:44 pmNie masz racji. Nie rozumiesz, co robi Katastrofik. On gdy się nie zgadza z kim w jakiejś sprawie prawie zawsze obraża interlokutora a nie dyskutuje merytorycznie na fakty. To jest zwykłe chamstwo co robi i powinien być czym szybciej zbanowany. Tu są ludzi ciężko chorzy, którzy przychodzą po wsparcie a nie dodatkowe ciosy. Moderatorzy i administrator ponoszą pełną odpowiedzialność za tych chorych, którzy są obrażani.Chłopiec Papuśny pisze: ↑sob sie 07, 2021 10:05 am
Przynajmniej nie pisze pierdół wyssanych z palca, jak co poniektórzy tutaj XD I to cata najczęściej jest obrażany, ponieważ co niektórzy nie potrafią go przegadać, więc obrażają, ja to tak widzę, nawet w tym wątku
![]()
Ale możecie udawać, że tego nie widzicie

Tik tak tik tak

Wszyscy są za zbanowaniem katastrofy tylko nie moderatorzy. Zły kiciuś kiedyś był za ale zmienił zdanie się wystraszył czy co.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Jest jeszcze wielu których katastrofa obraził a którzy się nie wypowiedzieli bo są nieaktywni jak np foolsemy.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
A ci co obrazili katastrofę? Wychodzi remis.
Jesteście infaltymni.
Temat przeniesiony z: szukam znajomości
Chłopiec Papuśny
Jesteście infaltymni.
Temat przeniesiony z: szukam znajomości
Chłopiec Papuśny
Jak ktoś obraża katastrofę to czyni to dlatego że został przez niego sprowokowany. Tu nie ma żadnego remisu.